75

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден всички от ООН се изнесоха, но сега Путин не иска да говори

74

Неясни причини

преди 2 години

Смях в залата. Едно три месеца не стигнаха на запада да осъзнае, че Путин е опасен и не се шегува, а е наложително да се договорят с него. Сега след дъжд качулка, че и да подсилят неадекватността си, ще оборудват Украйна с по-модерни оръжия. Те така се спира война. С наливане на още гориво за разпалване.

73

Анонимен

преди 2 години

До 74: естествено, че цру знае всичко нали те организираха маидана по времето на обема! И за войната знаеха , щото самите кравари я провокираха и готвеха украинските нацисти

72

Анонимен

преди 2 години

За незапознатите, образовайте се исторически за хазарската мафия, тогава може и да ви се изяснят нещата

71

Хахаха

преди 2 години

Иска да спечели време. Загуби войната. Няма полезен ход. Всички видяха колко му е силата. Всички анализи са приключени. Всички цели са зададени. Всеки знае какво да прави. За раша всичко ще приключи за минути. Но, просто ще я оставят да се срути отвътре.

70

От хората

преди 2 години

Бля-бля,стига сте критикували Русия,а вижте в собствената си къща.Послушковците ни докараха до ниво да сме бедни по доход далеч след т.н.бежанци/ и те не знаят от какво бягат /,доход, който страната ни ще им осигури.И аз искам да ме пишат бежанец.А на някой направили ли му впечатление част от бежанците с какви автомобили/за 50 и повече хиляди евро / пристигат в България.Бог да ни пази.

69

Дивак

преди 2 години

Американците си постигат целите. Създадоха и добре дирижираха всички предпоставки за война в Украйна. Куклите на конци Байдън и Блинкин добре обслужват интересите на големите корпорации. Производителите на оръжие в САЩ си подсигуриха поръчки за стотици милиарди долари в Европа, която е пред хиперинфлация, донякъде и САЩ. Така янките ще си стопят и дълговете - с един куршум, два заека.

68

dakotabg

преди 2 години

А като говореше,вие го лъжехте!Някой иска ли,да го лъжат?Хубав ден

67

Анонимен

преди 2 години

АЗОВ и Бандера на Зеленски какви са?

66

сиромах

преди 2 години

Този господин може да е професор по титла,но е профан по памет и познаване на истината!Къде беше професорът,когато Путин предупреждаваше да не се приема Украйна в НАТО,да не се разширява на изток,да не се въоръжават неонацистите в Украйна нещо ,което и досега продължава?Къде беше този корифей ,когато убиваха децата ,старците и жените в Донбас?Къде беше той,когато забраних руският език и се създаваха неонацистките организации в Украйна?

65

Анонимен

преди 2 години

vajno e che zapadat naloji svetovni zabrani na sveta da govori, meditira, lekuva, raboti, kupuva, prodava, sportuva, kopae s ruskia narod. ama kak se radva zapadcheto na ruskia naroden gaz i petrol, na ruskite uj korumpirani sakrovista, deto im konfiskuva...sigur taka ste se radvat i rusnachetata, koreichetata i kitaichetata s konfiskuvane na amerikanskite, angliiskite i eu sakrovistata???

64

Истината

преди 2 години

Дъщерите на Путин се отказаха от него. Едната се ожени за кореец в Германия, смени си името и прекъсна всякакви отношения с кремълския фашист!

63

Анонимен

преди 2 години

Причините са ясни, за тези които слушат и анализират чуждестранна информация, а не лъжите, които всички основни медии припяват

62

Анонимен

преди 2 години

На така наречения Запад още от 2002 година му е ясно, че Путин иска да възкреси СССР. На така наречения Запад също така му е ясно, че идеята на Путин беше да бъде в НАТО и да го играе диверсант в организацията. Много ясно, че няма да преговарят и дори няма да контактуват с Русия. Вие от коя планета падате? Разузнаването на САЩ знаеше, че ще има война още преди една година! А сега на последните избори САЩ натиснаха за да имаме правителство в този момент! ЦРУ знае всичко, кви преговори?

61

Анонимен

преди 2 години

Каквото е имал да каже - казал го е. Това, че у нас нищо не се отразява обективно е ясно. Затова и никой вече нито чете, нито слуша и гледа бг-новини. Просто това не сановини, а елементарна пропаганда.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 Има биолаборатории колкото щеш. Всички дадохме проби за короната.

59

niki

преди 2 години

Искам да съм император на целия свят, ама НАТО не ми дава. Затова ще направя война.Ама мнооооого умно. Това са размишления на един дветенен диктатор, нямащ връзка с реалния свят, а и очевидно малките размери на онази му работа го спират да мисли трезво.Хитлер са го намерили самоубит в бункера, чакаме сега и ботоксния с еректалната дизфункция да го последва,

58

Rrr

преди 2 години

этот гандон лжет, потому что Путин говорит с западом, но в ответ кроме провокаций и лжи от запада не видит

57

Анонимен

преди 2 години

До аз В ДНР НЯМА цивилно население. Има само путлеро-фашистки нацики.

56

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам колко *** хора има и вярват, че УСА се интересува от хората. Те се интересуват само и единствено от залежи. Проследете историята им и ще видите кои страни са " освободили" и дали са имали залежи.Аз лично повече от половината ми живот съм живял в Украйна, а тези които са за УСА не са и стъпвали там.