352

ДО 402

преди 2 години

До АзАми, ако не забравяш, ние сме в НАТО, рашка.И разбира се, ще ни пазят НАТО.Пази боже да трябва да ни пази путин. виждаме как пази той, в момента.Пази украинците от войната, която той им причинява.

351

Do 396

преди 2 години

До АнонименНали украинците ви бяха братя бе, рашка?Нали путин беше пазителя на славяните и православието?Сега, изведнъж, искат украинците малко по-добър живот, далече от масква и вече не са братя, така ли?Ами, тогава, кажете си го направо, братя са ви само тези, които обичат путин. И путин е пазител само на тези, които му целуват ръка, а не на всички славяни.

350

Аз

преди 2 години

Аман от предатели. И коментиращите повечето и сайта сте такива. Сега много лаете но утре Киро като ви вкара във война ще ревете и ще чакате някой ханериканец или натовец да ви пази. Смешници. Предатели

349

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ОТ МЕН ....САМО КУРШУМ ЗА ТИЯ "ОСВОБОДИТЕЛИ"!!! ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ЗАМЪКНА НА ОНЯ СВЯТ С МЕН , ПОНЕ 2-3-*** ОТ ТИЯ РУСКИ ГАДОВЕ....ХА,ХА,ХАААААААА.....

348

до Herr Mül

преди 2 години

Първо да изясня какво означава Хер* от руски на Български, ами означава - чепец! И незнам колко е часът в момента, но мисля, че е време да си пием хапчетата..

347

Анонимен

преди 2 години

До Пян_Гъ "Една част от народа (руснаци) воюва с/у друга част от СЪЩИЯ народ (руски "македонци")." Другарю путинофил, руснаците създадоха македонците, тъй че е нагло и цинично да говориш за "гражданска война" и да даваш за пример ТОЧНО някой който я е "разпалил" в България.

346

Анонимен

преди 2 години

Ако всички укри са като тея дето се срещам с тях по пътищата, Путин и Байдън трябваше едновременно да им пуснат бомбите. Нема таков добиттък. За тях правила няма, те са най-великите. Даже турските тираджии са вдигнали ръце. И оня ден и вчера 3-4 от тея се опитаха да ме изблъскат от пътя, и ако карах дребна кола със сигурност щяха да успеят. Нагли и самозабравили се. Предполагам че виждаме "елита" им, обикновенните хора са на произвола на съдбата.

345

Пян_Гъ

преди 2 години

За съжаление Европа е много по-пр-о-ста от англосаксонския свят. Какво се случва всъщност? Гражданска война! Една част от народа (руснаци) воюва с/у друга част от СЪЩИЯ народ (руски "македонци"). Не говори добре за тях, нали? А не може ли САЩ да воюват с/у Короната, а Европа и Русия да се кефят, че те се бият, примерно, за Вирджинските острови или за Бахамите. Просто пример. РУСИЯ/ЕВРОПА ИМАТ ОЩЕ МНОООГО ДА УЧАТ!!! Слаб (2). На есен с песен!!!

344

СМЕХ...

преди 2 години

НИКАКВИ САМОЛЕТИ НЕ СМЕ ДАЛИ НА УКРАЙНА----ЛЪЖЕШ , ЗАЩОТО СИ ПРОВОКАТОР И РУСКО ЛА"""НО....!

343

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

НИМА НАИСТИНА СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ПРЕДАЛИТЕ СЕ УКРАИНЦИ НА РУСНАЦИТЕ , ЩЕ БЪДАТ ПОЩАДЕНИ ?????!!!!---АКО ИМА ТАКИВА , ТАМ ПРОСТО ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ СТАРИТЕ ХОРА НА МЯСТО ...А ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ В РУСКИ ЛАГЕРИ ЗА "РОБСКИ ТРУД"!!!РУСКИТЕ КОМУНИСТИ---ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ НАЦИСТИТЕ НА ХИТЛЕР , ПРОСТО ЗАЩОТО И ОНИЯ БЯХА "НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИСТИ И УБИЙЦИ! ..ТЕ ЗАТОВА БЯХА И СЪЮЗНИЦИ В НАЧАЛОТО НА ВСВ!!!

342

до МРАЗЯ РУСИЯ

преди 2 години

Незабрявай ,че и България им даде 30 самолета от нашата огромна флотилия . Акро пропагандата граници няма !!!!

341

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 2 години

Радвам се да чуя , че 17-хил . противотанкови гранатомета са доставени на Украйна! Трябва вече да са на път и противо-самолетните установки, с електронно насочване от ел .излъчването на електрониката на машината!Дроновете вършат чудесна работа и трябват още такива безпилотни средства!

340

Анонимен

преди 2 години

До АНОНИМЕН 379 "ПИТАМ ЗАЩО Зеления спира хуманитарните коридори ." Защото "хуманитарните коридори" водят задължително към страните агресорки. Това е все едно нацистите да бяха дали на евреите възможност да се изтеглят в ... концлагерите!!! Цинизма на руските фашисти надминава всичко, което нацистите са правили.

339

Анонимен

преди 2 години

"ПИТАМ ЗАЩО Зеления спира хуманитарните коридори . Ясно ли ви е сега кой избива мирни граждани." ------------------------------------- ОТГОВАРЪТ: защото коридорите са само към Беларус и РУсия - в кочiна НИКОЙ НЕ ХОДИ, дори и под заплаха от бомби!!!

338

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 382 "ОПААААА Значи, имало про-краварски тролски фабрики, ще ни заливат с пропаганда от сутрин до вечер." Когато си мислиш, че кибервойна означава трролене. Колко жалки са путинофилчетата всъщност?

337

Анонимен

преди 2 години

"Зеленски иска Украйна да даде колкото се може повече цивилни жертви за да накара НАТО да се включи във войната.Затова продаля коридорите за евакуация!" -------------------------------- E БАТИ коридора....отиващ в Русия или Беларус - НЕ МЕРСИ! По-добре под бомби от колкото в руската ***!!!!!!

336

СМЕХ...

преди 2 години

"Русия набирала сирийци.."....да се спукаш от смех --- И с какво ще им плаща ,бе...със хартия зя тапети ли , или със млади стюардеси , като на имппотента Путин ...

335

МИСЛЕТЕ ХОРА!!!

преди 2 години

Зеленски иска Украйна да даде колкото се може повече цивилни жертви за да накара НАТО да се включи във войната.Затова продаля коридорите за евакуация!

334

Анонимен

преди 2 години

"Я кажете дали ще се кефите ако на границата на България има насочено ядрено оръжие към София??? Аман от некомпетентни изказвания! Руснаците си го казаха - украйна няма да е член на НАТО!!!" -------------------------------- ГЛУПОСТИ! Ядрено оръжие НЕ Е слагано в нито една стра членка приета след 1990!!! Да не говорим, че ядрено оръжие има до ВСИЧКИ брегове на РУСИЯ И УС.....и това са СТОТИЦИ подводници!!! Няма да минете с тази плоска пропаганда за ядено оръжие в Украйна, ЗАРАДИ НАТО!!!!!!!!!

333

Викат ми Гардероба

преди 2 години

ТИЯ АКО НЕ СПРАТ ДА СЕ БИЯТ, ЧЕ ОТИДА ТАМ И ЧЕ ИМ ДЪРЖА ЯКЕТАТА!