161

Анонимен

преди 2 години

Аз пък подкрепям действията на Русия. Всяка силна и независима държава действа така за да защити националния си интерес. За руснаците живота в охолство и разкош не е върха на щастието, както на западняците. И още нещо - САЩ винаги действат така - настървяват две сили, които се стъркват помежду си и накрая влизат като победители, в случая Европа и Русия. Така беше и ВСВ, така е и сега.

160

Теодоро

преди 2 години

Многооо мазен пасквил..

159

Анонимен

преди 2 години

Путин е престъпник. Бомби градовете, ядрените централи, болници и училища. Това ли са му прецизните удари по военни обекти. Детските градини са яко военни обекти, да знаете, очаквайте в следващите дни руските фашисти да праснат и някоя детска градина или ясла. Само това не бяха правили, дано няма деца там когато това стане!

158

Анонимен

преди 2 години

кремълската престъпна групировка няма да се задоволи само с Украйна. Идва ред и на Приднестровието. Да се готви Варна!

157

Бay

преди 2 години

Путин съсипа Русия.

156

Анонимен

преди 2 години

Така е, като пуснаха затворници от панделата.

155

Геро

преди 2 години

На времето имаше един виц: Как се сварява шопска глава? Слага се в тенджерата,затиска се с едно паве и когато павето омекне ,се вари още два часа. Зооооа Путиновата май ще трябват три павета.

154

Анонимен

преди 2 години

168 Путин сега е аут от всички тези организации. Скоро руската икономика ще се свие, както никога досега, за каква индустриална революция в Русия, може да става дума? Собствено там правят само оръжия, останалото крадат от запада.

153

В

преди 2 години

Зеленски призова всички украинци да нападат,въпросите за загинали към Зеления шут

152

Анонимен

преди 2 години

Русия на Путин, тюрма народов, носи само бедност, смърт, изолация, война.

151

Марта

преди 2 години

,,Зад всяка голяма война и зад всяка власт има идеология"- статия.Да не забравяме,че и Путин, и Меркел ,и Трюдо са преминали през програмата,,Млади глобални лидери" на Световния икономически форум" в Давос.Тече глобално преразпределение на света на сфери на влияние и власт.Сценариите са различни,а крайната цел е една - четвърта индустриална революция.

150

Анонимен

преди 2 години

Когато Русия стане привлекателна за емигрантите по света, каквито са Щатите и когато руснаците спрат, панически, да търсят начини, да я напуснат, когато гражданите и живеят добре, но не само в Москва и Ленинград, а и в провинцията, тогава, да иска, да "си подели света", със САЩ.

149

оня

преди 2 години

Варвари руски.Международен съд за Путин и кликата му!

148

Анонимен

преди 2 години

Хей, как минава блиц-криега?---солдатите се предават на групички а освен храна искат и тесте карти за да не скучаят.

147

Пловдив

преди 2 години

Газът,ще се плаща в рубли и само в руски банки, това,ще се гласува тези дни от Руската Дума.

146

Факт

преди 2 години

Най големият враг на сегашната чудовищна пропаганда е интелекта!

145

Истината

преди 2 години

Вчера беше християнският празник Сирни Заговезни или Прошка. Това ли е православието на руснаците? Това ли са християнските ценности, които Путин уж защитавал? Лицемери и антихристи!!!

144

Анонимен

преди 2 години

Какво прави Русия с ракетите си, в Украйна? С измислени поводи, нахлува все по-близо до сърцето на Европа. Путин изпитва панически страх, че ще бъде изтласкан от Европейските пазари, където се стреми да доминира и шиканира ЕС, към Азия, където пък, го чака Китай. Там няма да може да доминира, така както в ЕС, чрез своите купени сателити. Новите енергийни технологии настъпват и Русия усеща, че няма винаги, да може, да си служи с газта за геополитическо надмощие. Остава само войната, според Путин

143

Анонимен

преди 2 години

Това са православни бомби.

142

Анонимен

преди 2 години

Костюмар прави проблем.. военен го решава.. ОБАЧЕ ВИНАГИ НАРОДЪТ ПЛАЩА, ЧЕ И С КРЪВ ПЛАЩА