66

Опала

преди 2 години

До 3-и коментар за безплатните рубли - май на теб ти плащат бая в друга валута да копи-пействаш същия коментар под всички статии първи или един от първите. Има и по-удовлетворяващи професии в света. Ама не съм сигурен дали и за чистач на тоалетни ставаш, така че дръж тая работа. Твоят фронт е най-важният! Лилаво сърце ще ти дадат от САЩ.

65

Некъф

преди 2 години

Има ли още хора да вярват на путин и путинофилите!!! Измислят си някакви глупости за да оправдаят войната която предизвикаха!!!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 Как ги позна , че са фашисти? А до сега не си разпознал фашистите, които управляват Русия от 1917г.

63

Анонимен

преди 2 години

Защо никъде не пишат нашите за Азов и другите частни националистически (фашистки) военни формирования в Украйна?! Путин за нищо не би влязал в Украйна бъдете сигурни

62

До65

преди 2 години

Ти четеш ли изобщо какво пише? Къде пише за ядренна централа! И балъците веднага плюсове.

61

:(

преди 2 години

Като гледам какво е останало, (на снимката) вече са го взривили:(:("Военните обекти" на снимката - изглеждат унищожени.

60

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма нужда да провокира. То вече с просто око се вижда какви терористи са руснаците.

59

Тарикат

преди 2 години

ПУТИН Е С МАЛКО АКЪЛ,МОЖЕ И РУСКА ЦЕНТРАЛА ДА ВЗРИВИ.Дреме му нали се крие в бункера.

58

Анонимен

преди 2 години

Бах тия медии, все едно сме в Америка.

57

4444

преди 2 години

САЩ няма какво да кажат. Разбира се...А Франция изпраща йодни таблетки.

56

Тъй

преди 2 години

Всичко върви по план щом института ще го пращат подяволите значи ще изкарат всичките украинци От страна със ядрената централа Запорожец

55

Анонимен

преди 2 години

"Харков е 90% рускоговорящ.Защо Русия го бомбардира и от кого го освобождава?" ...то и Треблинка фашиститите са били под 10%, ама умело са се справяли с останалите 90

54

я пак

преди 2 години

Стига казвахте на бялото черно.Как си представяте руснаците да взривяват ядрена централа? Нали ще пострада и Русия.Само болен мозък може да го направи.Чернобил се охранява и от руснаци и от украинци. Само фанатици и фашизирани *** могат да направят такова нещо.или поне провокация.Киевската елитна бригада Азов на Андреи Бенецки,чиито знаме е с пречупен кръст е способна на такова нещо.Осем години избиваха невинни в Донецк и Луганск.

53

Анонимен

преди 2 години

Ами да не им бяхте строили ядрени централи навремето! И без друго не умеят да ги стопанисват. Още говорим за Чернобил. Нямат специалисти. Те и да ги взривят няма да могат, че не е така лесно.

52

Анонимен

преди 2 години

Новия локдаун в Европа ще е заради радиация. Ще се илиза само в краен случай и задължително със защитно облекло и противогази.

51

Колио

преди 2 години

Още като почна воината на 2 ден Превзеха чернобил.Точно ядрената заплаха е причината за Операцията.

50

dakotabg

преди 2 години

До 55:Ти май си завършил,,история''

49

Много лошо!

преди 2 години

ЛОШО, На Зеленски му остава малко е той е в паника, възможно е и това да направи за да спре руснациге !! Това пряко касае България и Европа!! Вярвам на Русия в случая, защото те нямат никаква полза от това!

48

Анонимен

преди 2 години

Харков е 90% рускоговорящ.Защо Русия го бомбардира и от кого го освобождава?

47

Моллов

преди 2 години

Случайно знаем кой заплашва света с натискане на бутона за ядрена удар,респективно яд рена война /която и ще е свършека на света ! / и сега същия този човек нагло твърди, че уъкраинците се готвят да взривяват атомната си централа ?!?!?! Глупости на ртъркале ра ! За съжаление още има доста хора,които вярват на Путин и неговата клика ?! Същият този Путин,който твърдеше,че никога няма да напдне Украйна само два дни преди нападението й ! Всичко,което се казва от Кремъл е пълна дезиинформация!!!