117

и в коя

преди 2 години

До Анонименнатовска държава има формирования като азов и десен сектор ??? а в ес ....дали това съвпада с ценностите на ес да се бомбандират луганск и донецс...съмнявам се

116

Знаеш ли ?

преди 2 години

Колко е гадно да разбере цяла Европа, цяла Азия, цяла Африка, цяла Северна и Южна Америка, цяла Австралия и даже цяла Антарктида, че ЦРУ през последните 40 години водят за носа целия свят!

115

Д-р Гигълс

преди 2 години

Плана е да настигне и подмине Северна Корея

114

Анонимен

преди 2 години

Само че никой не знае какъв е планът му! ;) Lol

113

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна беше приета в НАТО преди Коледа, досега Путин щеше да е мъртъв от инфаркт и нямаше да има война. Извади късмет диктатора.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен143Нали Зеленски им даде оръжия и сега те си се трепат по между си и кой на кого е насъбрал, гледа да го утрепа, като му видят тялото го пишат руснак!

111

Анонимен

преди 2 години

Комай по план върви само това че Путин върна Русия в първи клас.Такова ембарго до сега не е имало в световен мащаб като това ,което е наложено на Русия.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132Украйна е пред дилемата дали да загуби всичко или само новоросииска област! След 8 години трепане на собствения си народ, едва ли Зеленски ще остане а Путин ще прекрати съществуването на американския експеримент!

109

Анонимен

преди 2 години

Щом 1000 руски войници убити на ден влиза в плана, явно може да гонят и петилетка!

108

Анонимен

преди 2 години

Пyти да побърза, чи следващата зима ще е по тежка, пък и как ще ги издържа теа гърла кат нема паре?

107

Ангел

преди 2 години

Само като се сетите как Украинското Военно министерство обяви официално в Twitter (всички можете да го прочетете) че България дава 30 самолета на Украйна при условие че ние имаме 3 самолета ,до какво ниво е стигнала Украинската пропаганда.Лъжите им освен безочливи се превръщат и в лесно разкриваеми !

106

Нали съм ви казвал

преди 2 години

Че Леонардо да Винчи непризнат син на Пиеро Да Винчи е бил копилееее, но гениално *** ...и то добър гениии, а казвал ли съм ви Сакскобурготски че е копилееее на Фердинант от Мери Белгийска. Казвал съм ви? А казвал ли съм ви че изтънчените методи на насилие са свързани с някаква документация? Или документи за самоличност!А някой фирми се водят на различни хора ама са на един и същ!А казвал ли съм ви че американеца е зъл бюрократичен гении?

105

Анонимен

преди 2 години

НАТО /САЩ/ показа че нямат никакво намерение да се бият с Русия за Украйна. Украйна обаче много иска да влезе в НАТО. Реалност. Самите украинци търсят НАТО, а не НАТО да търси Украйна. Явно имат причини в Украйна да не искат да са в подобен съюз за защита.

104

Укро Пропагандист

преди 2 години

Избили сме 10 000 Руски войски.България ни даде 30 самолетаАмерика ни даде 70 самолета Полша ни даде летищата си и още 30 самолета.Руските танкове биват унижожени. НАТО ще се намеси и ще утрепе Русия .Бла бла бла бла бла бла бла !!!

103

Анонимен

преди 2 години

Гледайте филма на Ан-Мари Бонел "Донбас". https://youtube/watch?v=f-I3YiEvWy0 , субтитри английски, руски

102

Анонимен

преди 2 години

До Миячите на кенефиЗа сега бардаците из Европа с радост набират млади девойки от Украйна за радост на чичковците чиновници на стария континент.

101

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще си върне всичко заграбено от Русия до момента. Тогава ще свърши и войната. Давид ще победи Голиат и в този случай...

100

Анонимен

преди 2 години

До ,116 много малко украйнци иска да влизат в НАТО ,а зеления

99

Василев

преди 2 години

Китай беше най-големият търговски партньор на Украйна, и беше взел на абордаж стратегическите железни руди, които са жизненоважни за космическата индустрия,самолетостроене,автомобилостроене!Животът е жесток селяни прости, тази инвазия може да се нарече и индеректен удар срещу китайската икономика, и да е съгласуван между Русия и САЩ!!!Да не говорим, че цялата система за киберсигурност в Украйна е изграден с помощта на Хуауей!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Дейв Лейджър!ЦРУ!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Много глупави коментари има тук....Турция била на страната на Русия. За тези които не са разбрали Турция запази неутралитет