277

IQ 3.14

преди 2 години

До Българинна по малко от пет минути полет е ракета от англия до ленинград или москва. или от инджирлик, но срещу турция няма претенции. що ле

276

Велико

преди 2 години

Дядо Бай Дън казал вчера в интервю на живо, че Путин е нахлул в Русия.

275

Нищо ново

преди 2 години

До Мужик с тик: "Костелив орех се оказа таз Украйна"? Да сравним ли със САЩ в Ирак или Сирия? Давам им на украинците най-много още десет дена и ще остане само Киев.

274

Хикса

преди 2 години

На днешно време в тоя мръсен капитализъм всичко е борса/хазарт/Там са токът ти ,храната ти,отоплението,облеклото ти.В това превърнаха живота ни в един хазарт,техните погледи са там и всички лъжи и "истини"са свързани само с борсовите им интереси.

273

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че руснаците имат опцията след евентуалната победа над Зеленски и сие да оставят украинските населени места в състоянието им в края на войната и без оръжие - просто като една буферна област, която трябва да се премине от НАТОвската и американската авиация преди да атакува Москва. Това е екстремен, краен вариант, който украинците и руснаците не биха предпочели, но президентът на САЩ , Ур.Лайен и сие поддържащи ги европейски лидери тласкат Русия именно към него. Дай Боже да греша.

272

До 305 Висини

преди 2 години

Пишеш по опорки. Опитай се да разбереш истината! Печеливши от тази война са САЩ и Англия, губеща Европа, за нас...не ми се мисли!

271

...

преди 2 години

Много болят тея джендърски бомби дето САЩ и ЕС снабдяват Украйна. Айде няма ли някой руски мужик да излезе гол до кръста и ди отблъсне?

270

Висини

преди 2 години

Точно така- отначало Путин изсъска за "неонацисти" в Украйна и тукашните сектанти- путинофили го заповтаряха, докато за седмица бавно схванаха, че се излагат да наричат евреина Зеленски нацист. Новата им опорка е за избитите рускоезични тия 14 000 жени и деца. Не искам да омаловажавам-всеки убит без време е трагедия, но нахалното боравене с числата, забравянето как Путин прати 2014 чеченци да колят и убиват в Донецк и Луганск, зелените му човечета, че тези убити са повечето украинци това е нагло

269

Мужик с тик

преди 2 години

Ей! Костелив орех се оказа таз Украйна !Войната ще бъде много трайна !

268

Роко Скиавоне

преди 2 години

Очаквам енергийна,бежанска и икономическа криза в цяла европа

267

Матрьошко

преди 2 години

Путин обмисля как да се предаде на Кличко!

266

Анонимен

преди 2 години

До справедлив ЗАЩО НЕ ЧУХМЕ НИЩО ЗА ИЗБИТИТЕ ОТ ДОНБАС И ЛУГАНС 2014/2022 Г ОТ РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ- СЛЕДЯ ГИ ВСЕКИ ДЕН- НЕЩО,НИЩО И СЕГА ОПА ОПОРНА ТОЧКА.

265

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ МАЛКО ПО ВСИЧКИ НОВИНИ- САЩ ПОДПОМАГАТ УКРАЙНА С 10 МИЛИАРДА ДОЛАРА- И ТОВА АКО НЕ ПОМОЩ?

264

володя

преди 2 години

До справедливСамо ти не разбра, че 14000 са общите жертви, на войната от 2014 до сега. В това число 4000 украински войника, 6000 бандита и 4000 цевилни граждани, които са жертви от действиятта на двете страни.

263

До Вангел

преди 2 години

Мен са ме учили ако видя някой силен да се възползва от някой слаб винаги да помагам на слабия!!! Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо...Поздрави!

262

Вангел

преди 2 години

От малък знам.Двама батковци като си мерят пикалниците да не се меся.

261

Не ги ли е грях

преди 2 години

До 106- "независими" сме били 1944-1989 !?!? С трима министър- председатели граждани на СССР! С руски съветници във всички министерства! С изплащане на репарации като победена държава? Със задължително изучаване на руски език минимум 7 години? С Московска телевизия един ден ( петък) от седмицата. С Държавна сигурност- филиал на КГБ по думите на държавния ни глава? С копие от цялата комуникация на посолствата ни за КГБ? С висши военни, каращи Генералщабна академия единствено в Москва? Откачалко!!

260

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия глупости С тоя ама не срещу оня. Това ако е вървяла преди 100 години сега не върви. Сега светът е съвсем друг. Всичко се променя за минути, а ти вместо да реагираш ще ми проповядваш сентенции от пэрвата световна война. Трябва да си винаги срещу агресора особено такива малки държави като България защото ако не си срещу него когато агресора влезе в твоята къща няма да има кой да ти помогне. Който не е разбрал това е хубаво да потърси начин за еднопосочно пътуване към Сибир.

259

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг, наистина ли не виждате, че Варненец в пост 310 умишлено е публикувал явна лъжа, че в Полша и Украйна избиват без съд руси, белоруси и "предатели". Ставате трибуна на руската пропаганда, не се ли усещате.

258

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 299 "Какво стана със санкциите? Русия фалира ли?" Молеше се за кредити онзи ден на Азиатския фрорум, но Китай казаха, че много искат, но нямат желание да им дават пари. Чака ги съдбата на Северна Корея. Тя фалирала ли е?