296

Анонимен

преди 2 години

Ник Рейнолдс, анализатор за сухопътната война в отбраната и сигурността към Royal United Services Institute (Rusi), заяви, че украинската бройка на убитите вражески войници . . . . . вражески войници, този съвсем е изперкал! Те са братя подстрекавани да се бият един с друг! А Путин си остава Путин бившо КГБ!

295

Анонимен

преди 2 години

"има много подобни интервюта с руски пленници, които циркулират по украинските социални медии"______________________________________________ За да повярваме на подобни излияния трябва всеки един разпитван да си каже трите имена, войнското звание и частта в която е служил. Фейк е, ако тези подробности се премълчават.

294

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

днес над Източна Европа летяха братски B52, на които целите бяха мАскве, санк пит, калининград и так далье.

293

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е армията и руският народ да обеси изкуфелите генерали и Путин на червения площад. Това няма да продължи още дълго.

292

Анонимен

преди 2 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОПАГЯНДА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА И СЛЕД ЛОВ СЕ ЛЪЖЕ НАЙ МНОГО.

291

До 324

преди 2 години

Ей това са разсъждения на истински путинофил. Почнахте хептен да се излагате, ве дарагой. Знам, че не ви е лесно тия дни, ама стегнете се малко. Пускал бил Путин новобранците най-отпред, за да може докато ги избиват, да разкрие гнездата на врага и после да няма жертви, хахахахах, то бива, бива, да си ***, ама то твоето е...абе нямам думи. Слава на късокракия стратег и още по-голяма Слава на филите му.

290

Анонимен

преди 2 години

Колко сте зле журналята...уж масово избивали руснаците украинци, а сега били се предавали сами, били парче месо и не ставали за нищо... Ще си платите и вие за всичко

289

Анонимен

преди 2 години

Има много филмчета от Молдова, за "бежанците" от Украйна, които пристигат със скъпи коли, ядат, пият и вдигат скандали. Например за това, че сервитьорките им говорили на Руски, а не на Украински. В Молдова! Че в 5 звездния хотел, в който ги настаняват безплатно, като бежанци, не работел басейна. През това време, молдовците доброволци, на старите си Дачии извозват от границата бежанците, които идват пеша. А тия с поршетата, БМВ-тата, лексусите вършеят в Кишинев. Това е по инфо на молдовци.

288

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е бесен, за дето нато му дали 50 тона дизел. Нещо сравняваше литър дизел с литър кръв. Има го телеграма му. Голям кодош. Путин го предупреждаваше, ама кой да слуша.

287

Анонимен

преди 2 години

Всичко съм изтрил тва къде съм писалабсолютно всичко,така,че не се притесняваите сега започваме на чисто,можете да минете да проверите.

286

Алекс

преди 2 години

"Освободителите" ги посрещат с "Джавелини".Фашистката руска армия ще бъде избивана методично в Украйна.Ще си припомнят Афганистан.

285

Анонимен

преди 2 години

Каква манипулация само. Правят на ***

284

Анонимен

преди 2 години

Казват, че първата жертва на войната е истината. Тя може и да излезе след години, но тогава никой няма да го интересува...

283

4444

преди 2 години

Аман от промити, аман от про дажни мозъци. Путин е велик човек. Русия винаги е била и ще си остане велика. Америка са окупатори и терористи. Смърт за Америка и Нато.

282

до днес бг

преди 2 години

престанете да лъжете бе. нямате ли срам от Бога. Про тивен продажен сайт

281

Анонимен

преди 2 години

Както го е казал колегата по-долу, трагикомедия е най точно

280

Анонимен

преди 2 години

Това е трагикомедия управляващите в Москва са далеч от действителността в Украйна, даже по-лошо не ги интересува мнението на украинците и на руските войници.Надъхват ги даже да се самоубиват, но да не попадат в плен. Путин онзи ден по време на речта си даде за пример,, героичен" солдатин който се взривил с граната за да не попадне в плен, даже ста прав да отдаде почит с минута мълчание(макар, че стоя само 10 секунди) за смърта на войника.

279

До Бай иван

преди 2 години

Със сигурност руската армия не е тази велика сила която искат да ни накарат да повярваме, че е същото се отнася и за чеченските "супергерои" но като си спомня и за паническото бягство на суперсилата САЩ подгонена от група камилари всичко си идва на мястото, с две думи всичко е един пиар цирк

278

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

Хора товае ужасно ще се метна уДУНАВА

277

Анонимен

преди 2 години

Измамата почва доста по отрано - още когато сте се родили Путинистан.