103

ПУТН В ТЮРМЕ СРАЗУ

преди 2 години

НАпоминаем что Путин подставили на власт с помощи отравленой со спец наркотики НАркоман ЕЛцин.. Сразу начал геноцид против народ Чечня ...УБИЛИ МНОГО..СЕЙЧАС НАЧАЛ ВОЙНА ПРОТИВ БРаТСКАЯ УКРАЙНА >> ГОТОВЯТ ЯДЕРнАЯ ВОЙНА ..

102

Анонимен

преди 2 години

На това на снимката му казваме ,,луд с картечница,,. Само че тоя е страхливо пале с картечница. Нито веднъж не отиде в реалния театър на бойни действия. Нашият цар Борис III е бил пацифист,защото е видял що е война. Не като кроуна ВлАдолф. РусNAZI вън от Украйна

101

Арести за терористи

преди 2 години

Експерти нужно проверит когда анти руские диверсанти начали подготовка за нагло преступная диверсия против Русия и Украйна кторая начали воглаве с терорист НАРКОМАН ПУТИН VLAdimir.. Главная прокуратура МОсква должна арестоват ПУТИН,ЛАвров и другие участники в анти руская ,анти украинская диверсия.. ЕТИ Ребята ПОДСТАВЛЕНИЕ НА ВЛАСТ ОНИ УЖЕ НЕЗАКОНИЕ ТЕРОРИСТИ >>

100

...

преди 2 години

Колкото и да се пените драги путинофили, джуджето приключи курса, ако си мислите, че руските генарали и други висши държавници ще го търпят след това фиаско, жестоко се лъжете. Той се осмели да плаши света с ядрено оръжие. В момента сигурно зад кулисите се решава, как точно ще стане свалянето му и какво ще се случи с близкото му обкръжение.

99

Даскала

преди 2 години

Истината е че Путин наследи една Русия на пияницата Елцин , доведена до разруха , с отслабена армия , подигравана и разграбвана от Запада!Днес Русия притежава най-модерните оръжия , САЩ треперят Путин да не погледне на Запад и накрая ще се съгласят с всичките му предложения!Това е истината !И да плюете Путин и да го ругаете , той ще остане в историята като велик държавник!

98

Анонимен

преди 2 години

аз не вервам на еврогейте медии те обоъщат нещата на опаки както и бълг.медии всички сте елин дол дренки и един не стадартен медиен персионал

97

Анонимен

преди 2 години

Пуснете на компютъра един впн и гледайте и другата страна при тая цензура не вярвам и на думичка казано от нашите медии

96

ПУТИН ШАМПИОН !

преди 2 години

И Путин си има началници, но *** не могат да го проумеят

95

Анонимен

преди 2 години

Добре де,стига вече,разбрахме.Най-големите врагове на човечеството преди бяха антиваксърите,сега е Путин.Като се повтаря от сутрин до вечер,най-много някой да заподозре пропаганда,а то сакън такава няма,светът си е черно бял..

94

Промити мозъци

преди 2 години

Руснаците са промити мозъци още от вземанетона властта от Путин. В Русия цари тотална дезинформация.Путин и болярите му непрекъснато се обогатяват и дават някакви трохи на обикновените руснаци. Казват че западът е много лош, а си купуват имоти за стотици милиони там. На офчата тълпа в Русия не им остава нищо друго, освен да вярват и да ръкопляскат на богатите олигарси. Путин могат да го махнат само руснаците, или ще стават все по-бедни.

93

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са виновни, руснаците вече 20 години имаха шанса да си изберат демократичен президент като Елцин, и Ходорковски, ли Немцов, и Ксения Собчак имаха и много други демократични кандидати и сега светът щеше да бъде едно по-добро място без Путин, но руснаците едно си знаят -Путин, та Путин. Непълноценен народ, Хитлер добре ги беше почнал, ние европейците направихме голяма грешка, че тогава ги спасихме.

92

Анонимен

преди 2 години

По-скоро ще го задържи доживот , или най-малкото докато сложи ред в този откачен свят на ненормалници , за които не съществува нищо човешко и морално , а се стремят по всякакъв начин да превърнат човечеството в робска пасмина !

91

Я!

преди 2 години

Цялото джендърско войнство тук пак се е разкудкудякало срещу Путин, пардон, сори, 'ксюз'мла, исках да кажа срещу диктатора Путин, новия Хитлер.

90

пппп

преди 2 години

Народа на Русия стои зад Путин и нищо няма да го свали ! Решението за война с Украйна е взето от много съветници и военни стратези! Войната не е случайно хрумване на Путин , дори не е взето самостоятелно само от него!

89

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяме Путин, защото не ни дреме за евреите в Линията на уседналост. Интересува ни Православна Русия да е добре, защото руснаците са ни Православни братя.

88

п.п.

преди 2 години

току що даваха по нова нюз фалшиви факти и видеа заснети от войната....така че не вземайте всичко за чиста монета, менте новини много

87

Анонимен

преди 2 години

Путин мачка сор0сите както Коцето серификата. Твърдо зад Путин щом просто киро спря руските телевизии в България. Просто и ясно. Темата е закрита. Я ми кажете обаче как би се почувствал САЩ ако е обграден с Руски бази в Мексико и Канада. Би ли седяла мирно и спокойно без да направи нищо .

86

Анонимен

преди 2 години

Ами, не - специално в Русия, след такъв като Володя, обикновено идва доста по-умерен, щото на самите руснаци им писва от простотии.

85

Анонимен

преди 2 години

Вие се молете Богу, Путин да е жив и здрав, щото след него ще дойде още по - твърд руснак и ще разтърси гей-прайдовете !

84

Кики

преди 2 години

Вова напред бе , тая нашенската руШофиилия по куражлий от теб бе.Срам.Я ги какви са стратези анализатори пълководци.С такива русофили трябваше вече да си на Марс а ти заора здравата в полята на Украйна.Слава на геройте.