126

Иво

преди 2 години

Великите много често са оценявани посмъртно, може би случаят "Владимир Путин" ще е един от тях.Какво има да говорим, Русия обкръжена от всякъде с врагове, а пред портите поредния враг въоръжен до зъби с идеология против Русия, накрая се изцепиха, че ще правят ядрено оръжие.Пичове, това е Русия, Путин от години говори, че ще стане страшно, кой ли да чуе.Мен от Русия не ме е страх, който го е страх, може би има защо.

125

Анонимен

преди 2 години

Знам за един младоженяк, така се напил на сватбата, че повърнал в деколтето на булката! Мислех че нема по-голем срам, то пък, Путин ми показа че имало!

124

За Мечката и кучето

преди 2 години

Не съм биолог,(не съм учил и една година биология, камо ли шест), но помня от Нешънъл Джеографик, ах тези американци, че мечката и кучето идват от един вид ли е, какво е не знам. Да кажем за неспециалистите като мен, от един клон на дървото на еволюцията. Куче и мечка. За пол не говорим, кучето от женски пол .... в България ....!

123

Анонимен

преди 2 години

Кръгът на Путин в международен план става все по малък, онзи ден Сърбия подкрепи резолюцията на ООН осъждаща агресията на Русия над Украйна.Вучич се обясняваше като ученичка пред медийте, че трябвало да подкрепят резолюцията.Даже не са се и въздаржали.Националистите в Сърбия са побеснели и вчера организираха голям митинг в Белград в подкрепа на Русия и против Вучич.Накрая с Русия ще останат само Лукашенко и Ким Чен Ун.

122

Анонимен

преди 2 години

Най-глупавото и мързеливо животно в гората е... мечката (Русия)... През 1/3 от годината спи, а през останалото време краде мед и се храни с м'ърша...

121

Анонимен

преди 2 години

Аз викам САЩ и Русия да си стиснат ръцете и да пуснат Китай по пързалката оттогава се прее6а света откакто тея изкопираха всичко - 6000 години мижитурстване

120

емигрант

преди 2 години

много примитивна държава се оказа русия, всички я отсвириха!!ще духа яко супата!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Руски войници изнасилват жени в окупирани украински градове. Това каза украинският външен министър Дмитро Кулеба. Той призова за създаването на специален наказателен съд, който да съди престъплението агресия, извършено от Владимир Путин, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

118

Анонимен

преди 2 години

Мача е нагласен ми се струва, жертвите сме всички ние за съжаление. След пандемията това е било продължението, предполагам на есен се връщаме към стария филм, при по строги правила

117

До 126, ха ха

преди 2 години

Той вече я превърна в такъв. Няма опозиция, няма свободно слово, .... превърна държавата в нищо, тъмна земя, нищо се не знае от там. Върна държавата в средните векове, от преди Петър Първи Велики. (Петър Първи направи много за Русия, той пък бил с финландски произход, ах тези американци!) Те така, окайте за Костя, окайте за Русия! Тя ке ви освободи! От кого? Няма значение, важното е да ви "освободи"!

116

Анонимен

преди 2 години

Всяко чудо за три дни.

115

Анонимен

преди 2 години

Путин ***!

114

Хаха

преди 2 години

Путин сам ще си падне или ще превърне държавата си във военен концлагер. Да ви напомня това на БКП и България преди години ?

113

За Мечката и НАТО

преди 2 години

... преди време една меца ми донесе мед в купичка, каза че и харесало. Да видим на Пролет!

112

Анонимен

преди 2 години

Путин пак ги пусна по бобслея, ама по ямайския на колелца.

111

Анонимен

преди 2 години

В това противопоставяне трябва да сме трайчо както Израел. Без излишни въпроси и обяснения.

110

Анти Путлерист

преди 2 години

*** нещо сприхав ми се вижда..що така бе Путле?

109

Анонимен

преди 2 години

Така изглежда кръглата маса на Путин.

108

Анонимен

преди 2 години

Путин е нисък и вижте колко място има за кркат, а Песков и външния министър да се гърчат с две педи за пергелите им.

107

Джендъри

преди 2 години

Путин ви прави луди, а?