42

кой те пита

преди 2 години

Само комунистите роват и търсат поводи за разделянето на единия български народ.

41

Анонимен

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИМНого си приличате с украинските неонацисти, за тях Сталин им е развалил рахата с европейската интеграция! После са ги пратили на братоубийствена война с Хитлер и елитните SS чак до Берлин!

40

Black Sea

преди 2 години

Другарко Робева, знам че човек не си избира родителите и името, но явно фамилията Робева не случайно ви е дадена. Произлиза от роб. На кого, то е ясно. И в допълнение НЕ, няма две страни, има една нападната и защитаваща се страна и един агресор. Точка. Апропо никой не е нагнетявал напрежение за пандемията. Напротив, в БГ ако и да имаше мерки на хартия никой не ги спазваше. Затова резилтатите ни са видни. Справка смъртността.

39

Бенефициент на грант

преди 2 години

Кой плаща повече него ще следваме, за всеки случай се учим да месим погачи ако дойдат морпехи да ги посрещаме подобаващо с хляб и сол!

38

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

Едни от най-важните ценности за българина са семейството, мирът и сигурността. ВСИЧКО ТОВА ГО ИМАШЕ ДО 9.9. 1944 НЕШКЕ. АМА ТВОЯТА ПАРТИЯ ВКАРА ХОРАТА ПО ЗАВОДИ И ГИ НАВРЯ ВЪВ АПАРТАМЕНТИ И РАЗВАЛИ СЕМЕИСТВОТО А СИГОРНОСТА Я ОТНЕХТЕ КОГАТО ОТНЕХТЕ ЗЕМЯТА ОТ БЪЛГАРИНА,ЩОТО И 1 ДЕКАР ДА ИМА ЧОВЕК ЩЕ СЕЕ И ЩЕ ПРИЖЕВЕЕ, А СЕГА ХОРАТА СА РОБИ.

37

9

преди 2 години

Любезно сме "поканени" от политиците да се разделяме и мразим по цвят на кожата, пол, религия....на тях така им е удобно...иначе са безсилни срещу хората

36

Може

преди 2 години

Тая балалайка вместо да защитава Българската председателка на художествената гимнастика от обидите на руските гимнастички, взела да защитава сатрапа Путин

35

Анонимен

преди 2 години

Нешка е добре да я слуша човек какво говори, на да не забравя какви ги върши. Герой или терорист определя окото, което гледа, и итересът, който се защитава. Ако България е в сърцето ти, няма начин да наречеш героите си терористи. За съжаление управляващите ни днес са поставили родината в джобовете си. А свободата я ползват за лична употреба.Продадохме водата си, земята си, природните си богатства, замърсихме природата си с бетон и отново сме безгласни слуги на чужди интереси . Фашизмът оживява..

34

Анонимен

преди 2 години

Нешка има набито око, такива хора могат да забележат фалшивата пропаганда!

33

Анонимен

преди 2 години

3 март трябва да си остане празник, но за първостепепен трябва да изберем между 20 април, 24 май и 6 септември.

32

Анонимен

преди 2 години

Много е ясно ,че Робева е Путинист.Това е истината.Робева марш в Русия при Путин.

31

Анонимен

преди 2 години

Една много объркана личност...

30

до 25(Явор)

преди 2 години

Да,ама НЕ! Прочети какво ни каза Хайтов преди смъртта си!

29

Анонимен

преди 2 години

Тая номенклатура защо продължава да ни занимава със мухлясалата си личност?

28

Невежка РОБева

преди 2 години

Граф Игнатиев уби Левски.

27

Явор

преди 2 години

Имало е епидемии и войни през историята, тя помни и светът не е загинал. След зверството и геноцидът на един болен мозък (не е много литературно това, което пиша, но Хитлер е такъв) светът не е загинал, значи има надежда, че и сега няма да загине. Но хората сами по себе си непоправими и публични личности ги правят още по-инатливи, като говорят за реален проблем, реална болест, че с нея били нагнетявали страх и ужас.

26

българин

преди 2 години

Години наред се е мислело,че Левски е бил предаден от поп Кръстьо.Но преди да почине Николай Хайтов спомена едно проучване от 1901 година което опровергава това.Левски е бил разпознат от турско заптие,което е извикало подкрепление и така е бил заловен в Къкринското ханче.Има логика-поп Кръстьо не е имало как да съобщи на турските власти,че Левски е при него.По никакъв начин!Твърденито,че е предаден от поп бе широко използвано от БКП - така подклаждаха недоверието към църквата!

25

Анонимен

преди 2 години

Добре бе тоя дАртия ЙОрдек пословен с деспотизма си и удовлетворението си да критикува и унижава през годините какво го показват още?

24

Явор

преди 2 години

За нашето предателство към Левски е абсолютно права.

23

Явор

преди 2 години

Нешка Робева я уважавам, винаги съм я уважавал, но стига вече са говорили за пандемията като за нагнетяване на страх и ужас. Умряха хора от този вирус, млади хора. Тя, в случая, много лошо възпитава и без това невъзпитани хора, които се оказаха много. Маските на врата, вместо на устите и носовете бяха. Войната не е измислица. Има я, има я. Както трябваше да съобразяваме с факта, че пандемията промени света, така и с това, че войната направи същото. Ще се примирим.