567

Ха ха

преди 2 години

До Анонимен 64 А,бе той че ще бъде изпатен е ясно,ама дали ще е по живо и по здраво

566

АЗЛК

преди 2 години

На 3-ти март тема номер едно е цената на горивата! България се е върнала на картата независимо от цените на газта, хляба и сиренето! Честит празник!

565

Ха ха

преди 2 години

До Анонимен 52 Е,какво се прави с мухите? Удриии......

564

Споко

преди 2 години

Кат дойде Костя на власт и се присъединим към СССР, повечето от вас коли няма да имат - също като преди 89 година - и цената на бензина няма да ви интересува.

563

Анонимен

преди 2 години

Нивите отдавна не пустеят!

562

КирлЬо пУтков

преди 2 години

Това е цената за изгонването на само двама дипломати. Просто малката бензиностанцийка реши да спести една кофа бензин."...а бедните?..."

561

МикиМаус

преди 2 години

В един стар виц се казваше ".. да бе да, не свалят правителството а свалят радиаторите..." та и сега ".. Не отиват да запалят предателите, а се презапасяват, за да могат да изкарат по дълго в мишата дупка..."

560

Ха ха

преди 2 години

До Анонимен 5 Това предложение е абсолютна глупост!

559

Анонимен

преди 2 години

Голямо реване, пада. Спокойно, като стане 10лева, тогава ще ви питам. Ще ходите пеша, какво толкова. Всеки се качиш на кола и писка.

558

Анонимен

преди 2 години

Абе аз само да попитам? Зелински ще екстрадира ли поне Брендо - един от най-търсените наркотрафиканти в ЕС? Поне в знак на солидарност за помоща, която му оказваме безрезервно с цената на лишения на милиони честни граждани на ЕС.

557

До 673

преди 2 години

Абе много ми е интересно как може в другите страни от ЕС нещата да вървят пък видиш ли само при нас не става :) дали пък проблема не е някъде другаде? :)) И аз живят извън града и около нас няма ниви които да пустеят госин папагал.

556

Анонимен

преди 2 години

правилно са затворили пътя , ще се самоорганизират и др за цените

555

Анонимен

преди 2 години

Автобус с украински бежанци минава границата при Дуранкулак и влиза в България. И гледат -пътищата на дупки, нивите пустеят, недостроени блокове стърчат като разбити бункери,разграбени разрушени заводи, разруха и занемарени имоти.. Един от украинците отива при нашенеца-преводач, сочи красивата картина и удивен пита:-Путин опять?-Нет. -клати глава преводача. -Европейский Союз!

554

Анонимен

преди 2 години

С цялата наглост ни подпитват дали сме готови да търпим ефекта от санкциите в името на солидарността. Моля?

553

Анонимен

преди 2 години

Дават ли си сметка за икономическото убийство, което извършват тези хорица? Тежко престъпление към българската икономика и народ!

552

Анонимен

преди 2 години

Ние сме завладяна държава, унижавана от свои и чужди, експлоатирана за реализиране на лични цели и амбиции.

551

Анонимен

преди 2 години

Причината е капиталът. Той диктува всичко. Политиката е негова функция, а жертвите в негово име са допустими жертви. В тази работа няма добри и лоши, защото водещи са интересите. На световната сцена играят едни артисти, на нашата други. И докато големите, в крайна сметка, винаги се разбират то малките, по ер

550

Анонимен

преди 2 години

Га.н.ю не може да отиде до тоалетната , без кола. Не бъдете , като Га.н.ю!

549

европески гном

преди 2 години

медведев ви каза добре дошли в свободния свят и каза цените -искаме санкции полувам е .За европа и за нас ще останат декларациите и нови цени на пшеницата стоманата ,въглища и ние

548

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро няма как да въздейства световните цени на горивата освен да намали данъците и акцизите както КЗК да провери дали търговците не спекулират. Аз лично заредих до горе преди 3-4 дена като видях котировките на петрола. Трябва нашите власти да проверят и друг факт, който изтече в новините заради оррязването на Русия от пазарите цената на руския петрол се е сринала до 20 долара в сравнение с другия, който е около 100. Дали бургаската рафинерия не прави свръх печалби в случая.