362

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне чета анализ в този сайт който отразява реалността. България има дипломати които разбират от дипломация и геополитика, но за съжаление тия хора до сега не бяха допускани до медиите заради управляващото русофилство.

361

Истината

преди 2 години

Атлантическият съвет до скоро клуб е НПО на издръжка на сащ.

360

Ясно е

преди 2 години

А кой го притисна в ъгъла и принуди Русия да се отбранява?!защо никой не казва че те са виновни за тази война.

359

Анонимен

преди 2 години

Тоя на във вред ли е ? Е такива дипломати от среден пол ни управляват

358

А МОЖЕ БИ

преди 2 години

ЩЕ ПИШЕ ПУТИН ГЕРОЙ РУСИЯ.

357

Fallschirmspringer

преди 2 години

""Холандска поговорка: Ако 2 холандци се бият, значи английският гост току-що си е тръгнал.""Има ново продължение,което снощи чух по някоя телевизия "Ако два двама славяни се бият ,току що си е тръгнал американец,който е бил на гости в единият""

356

Анонимен

преди 2 години

Холандска поговорка: Ако 2 холандци се бият, значи английският гост току-що си е тръгнал.

355

Fallschirmspringer

преди 2 години

""На гроба на Руската империя няма да пише Горбачов, а Путин.""" Жди ,надейся,вер.Поредният платен анализатор от различни НПО-та ,самонабедил се за такъв.Взема желаното за действителност или по точно ,взема това ,за което му платено и заповядано.В момента всякаква информация за операцията провеждане в Украйна се подава от един общ евроТейски и демократично -неолиберален източник,където работи огромен екип с основна задача по демонизирането на Русия

354

Анонимен

преди 2 години

Браво на украинците показаха как се отстоява свободата .

353

НЕ дипломат

преди 2 години

Украински бежанец в България гледа незасяти ниви и полуразрушени села и пита: - Путин и вас ли нападна, негов геноцид ли е това? - Нее влезнахме в НАТО и ЕС... отговаряме ние!!!

352

Браво мойто момче

преди 2 години

А на твоя гроб какво ще пише - американска *** до гроба!!! Как е възможно подобно празнословие??? Дипломат до дипломата мила моя майноле!!!

351

Анонимен

преди 2 години

А на гроба на българия няма да пише америка, ами БЪЛГАРИТЕЕгаси простака е този коментатор и това заглавие!!

350

user

преди 2 години

Трябва май да помислим за деамериканизация, защото националните интереси са съвсем различни от политиката, която се води в момента. Европа отговори, но Европа ще страда. Бензинът ще стане 4 ле. и тогава няма да се усмихнем, а ще се озъбим. Нашата икономика е толкова разклатена, че Киро Ментата ще я закопае.

349

Анонимен

преди 2 години

Путин беше проблем на руснаците, но вече ще стане световен. Това което направи е неприемливо и опорките, че отива да спасява руснаците са несъстоятелни - ако беше това щеше да влезе Домбаз, а не да се опитва да влиза в Киев. Той иска просто един васален народ да инсталира правителство и Украйна да стане кукла на конци ръководена от Путин - е ако стане това бъдещето на украинците ще смачкана. Гледам как наскачаха и тук последователите му как мечтаят ботуша му да смачка и нас за да сложи на власт.

348

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

преди 2 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И ПРАВОСЛАВИЕТО!БЛАГОДАРЯ ВИ БРАТУШКИ

347

Анонимен

преди 2 години

Огромно количество негативна енергия от милиони хора струи в момента към кремълския фашист. Краят му е близо...

346

Анонимен

преди 2 години

Българинът като врял и кипял би казал.... Който копае гроб другиму, сам пада в него!

345

Брест-Литовск, 1918

преди 2 години

Честит празник! Спомнете си за своите прадеди, воювали за изтласкване на Московската сатрапия извън Европа! Чест и слава на българските офицери и генерали и НЦВ Фердинанд I Български, унищожители на Тюрмата на народите - Просия !

344

Отиваме си

преди 2 години

Зам.м-р Ралица Симеонова.......Това, на което станах свидетел през предходните няколко месеца, затвърди убеждението ми, че сме завлядана държава, унижавана от свои и чужди, експлоатирана за реализиране на лични цели и амбиции. Прочетете целия материал на следния линк: https://actualno/politics/zam-ministyr-na-otbranata-hvyrli-ostavka-bylgarija-e-zavljadana-dyrjava-unijavana-ot-svoi-i-chujdi-news_1719151.html Actualno

343

Захари Стоянов

преди 2 години

Царуването на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и игиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратния човек.