45

Анонимен

преди 2 години

Както на 9ти септември 44та така и на 3ти март 1878ма Русия стъпва тук и забравя да се изтегли. Първия път си тръгва заради решението на Берлинския конгрес. Втория път вместо 6те месеца да седи тук армията на Сталин остава 3 гозини и половина. Защото разбират, че българите без руската армия никога няма да сложат марионетно правителство на Сталин и болшевиките.

44

Анонимен

преди 2 години

фашистки продажници

43

стига бе

преди 2 години

Живея в района, синът ми е израснал там разглеждайки го. Независимо, че сме там почти всяка седмица, смятахме утре пак да го посетим, послучай празника. А то какво, някаква лелка самосиндикално решила да не работи. Музеят да не и е бащиния?!

42

Ботев

преди 2 години

Браво на проф. Матанов! Желязна завеса, дезинформация, извращаване на историята... свърши приказката за демокрация! Да живее Биг Байдън! П.П. Америка е враг на целия свят. Никога не го забравяйте

41

Анонимен

преди 2 години

3ти март не е български празник. Кога най-после ще се разбере това. На 3ти март Русия и Турция подписват поразумение да спрат огъня от свете стрени. Ниъде в договора не се казва, че се създава Българска държава. Ру сите войски остават тук . Чак след няколко месеца на Брлинския конгрес се казва и се подписва документ за създаване на българска държава. На същия конгрес се дават 6 месеца Русия да си изтегле войските, което тя била "забравила" да направи. И светът вече чува, че в Европа има нова дър

40

Анонимен

преди 2 години

Соня Пенкова ако има капка достойнство още утре да си скъса дипломата и да подаде оставка! Отговорните институции също да не дремят, а да я поискат!

39

БХК и Козяк 16

преди 2 години

Браво, чудесно решение, приветстваме! Пенкова, до 2 години си директор на НИМ, ще уредим нещата!

38

Анонимен

преди 2 години

От няколко дни всички краварски духачи по света и у нас усетиха ,че им се точи ножа и идва и техния ред.Квиченето им не може да промени нищо , но ми пълни душата.

37

Анонимен

преди 2 години

Ръководството на музея веднага да бъде уволнено! Националният празник е на България. Ако някой има нещо против да ходи да чества други такива, в други държави.

36

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска безплатен вход, лелче! Искаме да заведем децата си и да им покажем историята, да видят хилядите жертви за това, днес да се свободни, а не рая и аги! Тази лелка като затвори музея какво ще стане? Путин ще спре войната ли? Или да инициираме дейност, да се хареса на някого. На кого ли? Надали на украинците да ти кажа? И понеже я знам тази кариеристка Пенкова ми става още по-смешно! А вие обявете гладна стачка срещу войната, може пък Путин да ви чуе и да спре!

35

Анонимен

преди 2 години

"Да. Фашиски празник не се Празува." _________________________ 3ти март - фашистки празник?! Как кънтят само на някои кратунките на кухо... То и за това така лесно се поддават на пропагандното облъчване, де. Лошото е, че такива ВЕЧЕ са критично голяма маса.

34

Руснаците

преди 2 години

Освободиха българия изливаха кръв и водеха геройски битки за да ни има. Те не са освобождавали фесове, те умираха за българи. Искам да кажа че държавник ГОВОРЕЩ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИя на официални оресконференции твърдящ че има хиляди жертви а дори не са 15 единици И ЗАБРАНЯВАЩ ТВЛЕВИЗИИ В ДЕМОКРАРИЧНА ДЪРЖАВА Е ДИКТАТОР И ИЗМЕННИК.

33

Румен Иванов

преди 2 години

Соня Пенкова - вие сте срам за България! Огромен срам! Слава Богу, Националния исторически музей ще работи! Посетете го и обичайте България!

32

Анонимен

преди 2 години

Няколко пъти съм водил сина си, любопитно му е, уча го да обича историята и да я знае. Последния път ходихме специално да види косата на Левски, защото и в градината са говори за Левски, аз също му разказвам за Левски, Ботев, Хаджи Димитър... И след като видяхме косата на Левски продължихме да се разходим из музея, при което една работничка на втория етаж ни каза: *** защо го водите това дете тук сега с този ковид, ми не си играе навън...? Огорчиха ме, а с това решение повече нява да им стъпя!

31

София

преди 2 години

Благодаря на всички, които опорочихте националния празник 3-ти март. Сега, моля, дружно отивайте в американското посолство да си получите прясно отпечатаната тоалетна хартия.

30

Анонимен

преди 2 години

за верните поданици на султана нато почивка няма

29

Анонимен

преди 2 години

Пълно безобразие

28

ШибиРиби

преди 2 години

Браво, защото предателите винаги ще намерят начин да включат в програмата реч на Мутра Фанова и да стане от бг в руски празник. Пък и на трети март са се разбрали руснаци и турци да ни прецакат, какъв празник е това

27

Анонимен

преди 2 години

26 ти февруари, рождения ден на султаня е подходящ за нов празник! Да живей!

26

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има освобождението на България с Путин? Тая другарка директорката съвсем изкука! О, всъщност не, явно от Козяк 16 са и обещали определени облаги!