41

Стефан Янев 2

преди 2 години

Режим в Русия? А какво бихме казали за режима в Щатите? Самият Тръмп би го потвърдил :) Хубавото е, че още може да гледаме руски канали, колкото и да се опитат да ни ограничават.

40

Анонимен

преди 2 години

Не се знае обаче до кога.

39

Паметлив

преди 2 години

Едно време САЩ удариха и събориха СССР с ниските цени на петрола и...наивността на съветското ръководство.2014-15 САЩ отново опитаха с ниски цени на петрола,НО наивността вече я нямаше!Русия оцеля и дори стана по-силна.Сега САЩ тръгват на финален щурм срещу Русия в условията на енергийна криза,растящи цени на енергията и намаляващо доверие в долара.Какво ли ще стане?Впрочем,Русия много добре знае,че място за отстъпление няма,победа или см*ърт-за всички,поне в Северното полукълбо.

38

Анонимен

преди 2 години

Нали затова гласувахте за Продължаваме Поскъпването.

37

Анонимен

преди 2 години

Следващите 5 години Русия ще бъде плячкосана и ще плаща репарации на целия свят за агресията си. А такива страни като България които ги е страх да запишат думата санкции в някаква декларация или пък говорят глупости от сорта помощи за Украйна всякакви но не и оръжие ще получат един гол х..

36

Анонимен

преди 2 години

Иран вече е приготвил ядрена бомба и иска 300 $ за нефт.

35

ха-ха

преди 2 години

Само след дни цялото Северно полукълбо може да не усеща нищо.И да не му трябва нищо.

34

Някои си

преди 2 години

Някои хора само за пари мислят,по цяла нощ не спът недаи си боже някои да ги изпревари и да направи повече пари от тях и да забогате е,ще хванат рак от мислене и завист.

33

До 38

преди 2 години

Добре де, като излезем от ЕС и НАТО, как си представяте живота в България? Много ми е интересно давате ли си сметка какво ще стане? Колко още ще избягат от тук? А Турция какво е я спре да ни нападне?

32

ЕС и НАТО

преди 2 години

Дори и за мен е изненада, но това правителство много успешно ме навежда на мисълта, че е по-добре България да излезе от ЕС и от НАТО.

31

АнонимеН

преди 2 години

КОЛКОТО ПО-БЪРЗО БЪДЕ УБИТ КА ПУТИН, ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ СЕ ПРИКЛЮЧИ С БЕЗОБРАЗНО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ! И НЕФТА ЩЕ СЕ СРИНЕ С50% В МИГА В КОЙТО КА ПУТИН БЪДЕ ЛИКВИДИРАН!!! АКО БЯХ НА ТЕРИТОРИЯТА НА МОРДОР ДА СЪМ ГО ЛИКВИДИРАЛ ВЕЧЕ КА ПУТИН, НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕ!

30

Анонимен

преди 2 години

Америка зарязва Европа.Новини от днес.Европа да му мисли.Европа срещу Русия,или РУСИЯ срещу Европа.

29

санкции до дупка

преди 2 години

Ние само 5 години а Русия ще ги усеща още 75 години

28

АнонимеН

преди 2 години

НА КА ПУТИН НЕ МУ ОСТАВА МНОГО !!!! ЗИМАТА СИ ОТИВА И ЕС ЩЕ МИНЕ И БЕЗ ГАЗ!!! С КА ПУТИН Е СВЪРШЕНО В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ!!!! И НИКОЙ НЕ ДАВА 5 ПАРИ ЗА ПЕТРОЛНИТЕ ПРОДУКТИ ОТ МОРДОР И НЕ СА НУЖНИ НИКОМУ! СМЪРТНАТА ПРИСЪДА НА КА ПУТИН Е ВЕЧЕ ПОДПИСА И ЩОМ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА И ГАЗА И НЕФТА ЩЕ ПАДНАТ КАТО ЦЕНА И ТО МНОГО!

27

Край

преди 2 години

Само преди 6м. като напишех, че управлението на Бате ще се запомни като бел епок и към него ще има носталгия ме мислеха за луд.12 години сигурност спокойствие и постояннен растеж /кога повече кога по-малко но все нагоре/.Идва време да си ближете интимните части за сол.

26

Бай ганю балкански

преди 2 години

Българин европеецНе бе не си разбрал не става въпрос за скъпи газ , нефт ток от РУСИЯ не скъпи цени а просто няма да ги има тези благинки-на това РУСНАЦИТЕ казват като не знаеш да целуваш ръка , сега ще целуваш г.з!

25

Анонимен

преди 2 години

Като тръгнеш от запад колкото повече се Приближаваш до Русия обезлюдяването на четвъртия райх ще става все по голямо. Освен това е ясно че ние воюваме срещу руския народ а не срещу Путин. Той прави това което иска народа. Може да забравите за евтини руски ресурси и дори технологии . Според мен дори двата нови реактора в Унгария няма да бъдат направени . Четвъртия райх води войната като третия . Без оглед на жертвите.

24

Анонимен

преди 2 години

Европейския парламент обяви, че спешно приема Украйна в ЕС.

23

Българин европеец

преди 2 години

Ние европейците никога няма да продадем свободата си за газ. По-добре скъпа газ и бензин по 5 евро, отколкото путинска диктатура!

22

До 22

преди 2 години

И ти ли гледаш Властелин на пръстените.