18

Анонимен

преди 2 години

Защо се правят на БУДАЛИ западняците .....или наистина са такива ?????

17

Драскачи

преди 2 години

Леле вие журналистите сте много злеОчаква се жертвите да нарастнат? Не думай! да не би да има война там? О каква изненадаТолкова ли не може да съчините някое по адекватно от това очревадно заглавие?

16

Анонимен

преди 2 години

да им тактиката на украйна втори бейрут по градовете , не чудно откъде е тази тактика

15

Анонимен

преди 2 години

А ТОЯ ВЕСТИК ПИШЕ ПОСЛАНИЧКАТА НА УКРАЙНА В САЩ КАЗАЛА ????? ЗВУЧИ МИ КАТО .....ТАТКО МИ КАЗА , ЧЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО ....АМА ДРУГ ПЪТ !

14

Тия западни вестници

преди 2 години

САМО подклаждат войната и целят едно , КОЛКОТО повече убити има от двете страни , толкова по големи миротворци ще излязат !

13

Избирател

преди 2 години

А така, направете от Украйна нова Сирия като пращате оръжия, пари че и хора дето нямат нищо общо с тази страна ама искали да трепят руснаци. После ще посрещаме бежанци с плюшени мечет и ще слагаме сърчица и знаменца във фейса. Ега ти и ***.

12

Ами

преди 2 години

Ще нарастне, след като изгода Зеленски ги държи насила в Киев като заложници. Пусни хората и да останат военните. Ама не той и другия страхливец Кличко само позират с пушки и се крият сред мирно население.

11

ГОЧО

преди 2 години

От къде знаете че ще нараснат 1жертвите1, планували ли сте нещо конкретно???

10

Данил Порошин

преди 2 години

Купона тепърва започва . до 24-ти беше само учение.До днес тренировка в рални условия. 64 километра Руска Армия се придвижва към Киев, над 100 000 . На Юг са 25 000 чеченци и още толкова Руска войска. От изток са 50 000 руски войски и още 200 000 запасняци на Донецк и Луганс. Всичко това е подкрепено от 200 самолета, 60 хеликоптера, 600 танка , ракети авангард ,,град , вакумни бомби , С400 и няколко хиляди броя бронетехника и спомагателна такава . На следващите преговори Украйна ще капитолира!

9

Анонимен

преди 2 години

Смешки, смешки - украинците си избиваха собствения народ безнаказано с години - вероятно загиналите са хиляди, но тогава Урсула не пращаше протестни ноти на комика.

8

Анонимен

преди 2 години

Ъхъ. 70 самолета точно на 7 километра от границата ще бъдат свалени. Защо пишете басни? То бива сервилност и пропаганда, ама вашето е извън всякакви граници.

7

Кс

преди 2 години

Колкото повече оръжия и подкрепа толкова повече жертви. За цивилните сте виновни вие. Ако искате да помагате се бийте редом. Ако не то тогава не наливайте масло в огъня..

6

Анонимен

преди 2 години

Защо не се предават? Това се нарича пудел прави каквото му кажат без значение за последствията. Единия диктатор другия пудел.

5

анди

преди 2 години

Давайте подклаждайте напрежението, и жертвите ще станат неизброими......

4

така е

преди 2 години

Броят расте от 2014г. , но запада си затваряше очите. Освен това наляха сума пари да въоръжат бандеровските фашисти, които избиваха и още избиват цивилни на изток, НО и това не виждат.

3

Зайо Байо

преди 2 години

Какви тежки бомбардировки над Харков!? Има един взрив в центъра, като не е ясно дали е от руснаци или от украинска страна предизвикан. Следя няколко ютюбера от града, няма никакви тежки бомбардировки на града.

2

Анонимен

преди 2 години

Краваристан ке се бият с Русия до последния украинец!!

1

Анонимен

преди 2 години

Явно западняците смятат да избиват още цивилни! Иначе от къде ще знаят?!