128

Анонимен

преди 2 години

Malobritanci skoro scte zaobikalqte qko edna schesta ot suschata gadove nezemni

127

Анонимен

преди 2 години

"Министърката на външните работи на Великобритания Лиз Тръс заяви, че подкрепя британските граждани, които се отправят към Украйна, за да се включат в битката срещу Русия, съобщи Би Би Си"Aбе говедaрке кaкво иcкaш aтомните бомби дa полетят към лондон ли. Мълчи и неговори глупоcти caмо две бомби ca доcтaтъчни дa зaтрият милиони невинни хорa в Aнглия. Aмa ти ще cе cпacиш в някой бункер a невинните хорa ще умрaт зaрди твоето caлбоумие.

126

Анонимен

преди 2 години

Путин ще има право да прекъсне подводния кабел за интернет между малкобритания и сащ. Ако прехване някакво враждебно за Русия съобщение --> подводница + рязане. Защото колкото повече санкции се налагат, толкова повече правилата на играта се променят. Но те се определят от Русия, защото в нея е голямата тояга. Друг начин няма и скоро британските дрогарчета ще разберат горчивата истина.

125

Фенто

преди 2 години

Този министер е с подчертана мъжка красота , требало и некой бицепс да покаже , а може и да греша - сигурно е гъвкав трансгендър : преди обед жена , следобед - мъж , вечерта е то.

124

к

преди 2 години

тая го сака

123

До 142

преди 2 години

Абе ти да не си с отрицателно IQ

122

Анонимен

преди 2 години

Единствения, който прави война, е психото Путин.

121

Анонимен

преди 2 години

Тази война е изгодна за путин, тя не се води на руска територия, води се срещу врагове на славянството, мирното население може да емигрира на сигурно място в Русия, а на бойното поле ще избива враговете на славянството и постепенно ще присъедини цялата територия, вече прочистена. Цялата територия на украйна ще бъде инкорпорирана към руската империя. Ресурсите му са неограничени, ще наложи санкции на русофобски нации като малкобритания, ще прави учения край британските острови с китайския флот

120

Анонимен

преди 2 години

За достатъчно пари, сигурно и от България ще се намерят желаещи.

119

Анонимен

преди 2 години

Тия нещастници не разбират ли, че руснаците пазят заложниците, мирните украинци. Дразнят ги да стане кърваво. Досега щяха да са в Льов иначе на полската граница ....На НАТО хората не им се свидят, те миротворно килимно бомбят

118

САЩинско зло

преди 2 години

И тези имат претенции за политици.за умни хора...Господи какви времена доживях!!Вместо да се чудят как да потушат конфликта с мирни средства и диоломация те изпращат оръжия и убийци там...и хората се радват.Явно че е дошло време за катарзиС.Миналито е забравено.Алчноста победи.Но.тозъ път юса ще си го получи и ти заслужено.Защото това там е тяхно дело.Но Русия не е Афганистан или Ирак..

117

Зеленски

преди 2 години

Дава по 3 бона в евро. Тръс колко ще добави? Щото за 3000 евро пакита и полски водопроводчици нама да сменят инструмента.

116

Анонимен

преди 2 години

ЕС и Англия не искат мир. Искат глобален конфликт. За това ли гласуваме ние! За ненормалници. Пожар с горелки ли се бори бе европейски тукмаци?

115

Анонимен

преди 2 години

Британски легионери в ковчези в насипно състояние.

114

Анонимен

преди 2 години

Щото е далеч е лесно да се разпалва пламъка. Хич не им и дреме за нормалните хора на ингилизите. Тази патица довечера ще се прибере на топло, ще си пие джин-тоника, ще си пусне топлата вода и ше вземе вана. Ще и сготвят , Ще каже три благи дума на децата си. А украинците ще мръзнат и ще се крият в метрото, а руските майки ще треперят за децата си, заради едни фашаги бандеровци подкрепяни от ЕС и САЩ. Славянска кръв леят лесно. Кармата не прощава!

113

Потрес

преди 2 години

Точно заради тази """""".Путин повиши степента.Топно заради нея и заплахите и към Русия.. Но това не де пише в демократичните медии

112

Анонимен

преди 2 години

Пфу, това ще е много готино за Путиновата война срещу запада, ще ги трепе като муджахидините в сирия дистанционно. Понеже ще са групирани без примеси както е сега в украйна -- фашистите се крият сред цивилното население и Путин е още милостив. Това са британски безработни с авантюристични наклонности. Путин ще ги връща на дъртата лиз в ковчези.

111

българина

преди 2 години

както винаги наглосаксите ще направят войната...

110

Нане

преди 2 години

Чини ми се, че скоро,ще играе ядрото по наглосаксите...)))

109

за наемниците

преди 2 години

Так высылайте ж к нам, витии,Своих озлобленных сынов:Есть место им в полях России,Среди нечуждых им гробов. Пушкин 1831г</body></html>