92

Анонимен

преди 2 години

Голяма глупост! Да погубиш така живота на 12 свои колеги за едното нищо! Тотална тъпота! Не е героизъм а глупост! Героизъм щеше да е, ако имаше някакъв смисъл от това действие, а то няма никакъв! Тъпота!

91

Имигрант

преди 2 години

До АмериканецХубавото на тези войни е ,че напълнихме Европа а европейците ни плащат помощи и дават социални жилища докато ходиме на училище и се опитваме да се интегрираме във вашите Държави със супер стандарт осигурен от вашите данъци! Да живее САЩ и ЕС!

90

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ЗАТВОРИ НЕБЕТО СИ ЗА РУСКИ САМОЛЕТИ. Всеки руснак, който пише тук, е ВРАЖЕСКИ войник и е редно българите да му окажем отпор на всяка проруска пропаганда, която осъществява.

89

До 111

преди 2 години

В главата ти има блок на Люксембург, Молдова, Фариорски острови, Сомалия, Украйна и НАТО, и ако се задейства чл. 1 от правилника на клиниката ще ти направят лоботомия, напразно предполагам...

88

Американец

преди 2 години

След нашите опити да предадем урок по 'Демокрация' във Югославия,Ирак,Либия,Сирия,Авганистан останаха разрушени държави със милиони загинали и ранени.. Това е демокрацията ни която е безрезерво и слепо подкрепяна от нашите съюзници и хуманисти в ЕС!

87

до 108-Ivan

преди 2 години

Пиши по бързо защото това дето ти плащат да тролиш в рубли бързо намалява!Ние ви мразим безплатно,така,че ни е все едно.И след 10 години ще продължим да ви мразим!

86

Анонимен

преди 2 години

браво на руснаците,бой по украинските фашисти които използват цивилни като щит

85

Анонимен

преди 2 години

Украйна има военен блок с Полша и Англия и е кандидат за член на НАТО и ако влезне в НАТО, се задейства чл. 5 за нападение на Русия срещу Крим.

84

до 86

преди 2 години

Ако гледаш телевизии в момента от Япония ,Тайван та до САЩ и Европа вцелият свят вървят протести срещу руската агресия.Врагът ви сме всички разумни хора които обичаме свободата и мразим диктатори като Хитлер и Путин! Целият свят в момента е с Украйна! Помисли си само какво би се случило ако всички тези страни решат да изгонят руснаците живеещи там обратно в Русия,така както вие гоните украинците от Украйна! А би било справедливо да ги изгонят!Вие нали така постъпвате?

83

Ivan

преди 2 години

Пълна пропагандна лъжа!!! Всички граничари са се предали и ще бъдат освободени! На видиото се чува и жена която ясно на видиото се вижда,че всички са живи и здрави вижте видиото! https://youtube/watch?v=Xs4XlVWd4UQКакви лъжи и неверни новини и не е учудващо след всички опити на Путин да се договори 8 години,че се стигна до тук. Всички и САЩ и Франция която уж се опитва да играе ролята на палрламентьор са манипулатори.

82

Анонимен

преди 2 години

Според руското министерство на отбраната, обаче, всички защитници на острова, 82 човека, са се предали.

81

Ха ха

преди 2 години

Зеленски ще удари едно уиски за тези храбри войни с пура

80

Путиномисъл

преди 2 години

Нападението е защита. Войната е мир.

79

Влади

преди 2 години

Последните думи на украинския граничар към руския военен кораб, заплашващ ги, бяха : "Русский военный корабль *** на х.й!"Бог да прости момчетата, те загинаха за Украйна! Срещу един полудял диктатор, който реши да прави велика русия. Няма да я направи, само ще лее кръв. ЗАЩО, БЕ?Трийте ме, рубладжии от сайта. Ще дойде и вашия ред.

78

Анонимен

преди 2 години

Като знам как една рускиня хазяйка прецака младо семейство българи в София ми се иска жив руснак да не видя докато съм жив!Ей богу на руснаците всичките пари на света няма да има стигнат!

77

Анонимен

преди 2 години

Украйна се бият за САЩ които поискаха да спрат руския газ и да помагат на американски кораби да блокират руските..

76

Зеленов

преди 2 години

Изследователска станция обслужвана от,, граничари,,

75

Анонимен

преди 2 години

Още една причина САЩ ,Европа и останалият свят да изгонят де що има руски навлек заселил се в страната им! Да вървят при любимият си вожд-Путин!Западните заводи в Русия да се закрият.Като огладнеят руснаците други песни ще пропеят!

74

Анонимен

преди 2 години

92 Глупаво е да пропагандирате, че единствено руснаците имате монопол над човешките качества като ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО, МЪЖЕСТВО, СМЕЛОСТ, ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА и че никой друг човек от друга нация или етнос няма право да ги притежава, но... алкохола и наркотиците не прощават..Лекувайте се от злобата си към цивилизования свят..

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 Украйна подадоха молба за НАТО без Русия да ги напада . Загубиха Крим и викат НАТО за да нападне Русия