108

toti

преди 2 години

Ха сега , нека тия богаташи да докажат от къде и кои са им чистите пари и другите да се раздадат на хората

107

haha

преди 2 години

Нали, от Русия казаха, че ако ги махнат от SWIFT е равносилно на обявяване на война, а тук всичкото бълграски *** - Няма проблеми по добре да са извън. Е такива шизофреници рядко се срещат.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 И в Русия живеят западни чужденци и какво. Като почне война в Брюксел или Ню Йорк и там трябва да бягат.

105

Анонимен

преди 2 години

До До 99 Може и злато да им закарат до границата както преди 1900 г. Един вагон злато ще стигне например за газ. Още един за нефт и така. Като не искат, няма.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 "А сина на лавров, кога ще прекъсне следването си в САЩ? А дъщерята на Путин кога ще се върне от Нидерландия обратно в Москва? Нали запада гаден, какъв го държат там." Скоро ще ги "поканят" да си ходят ... не се притеснявай.

103

До Един въпрос

преди 2 години

До Анонимен По твоя въпрос: Нинова се изказа почти като предизборно за мобилните оператори. Тя и министерството й не са наказващ орган, това първо и второ чисто технологично вървеше процедура от проверяващите (наказващият орган). Трето - санкция се налага при УСТАНОВЕНО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОН. Колкото и да са ни недолюбвани мобилните, ако няма нарушение - няма санкция. Корни си мисли, че държавата й е като бесепето. И да сравняваш UK-то с Корни просто е жалко.

102

До 99

преди 2 години

Ще ги депозират лично с куфари и чували.

101

БРАВО....

преди 2 години

Сега ЕРДО ШЕ стане. Милиардер..ХАХАХААА.... ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ ПОТОЦИ МИНАВАТ ПРЕЗ НЕГО....!

100

Анонимен

преди 2 години

Сън няма да се спи от чудене , къде и как ще си харчат парите руските милиардери, ако ЮК вече не е опция

99

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

ЦУНАХА ЛИ ИМ ВЕЧЕ ПАРЕТАТА НАРАШКИТЕ..... ХАХАХААА.... КЕФ!!!!СЕГА ЗАПАДА С ТЕХ ШЕ СИ КУПУВА ПРТРОЛ И ГАЗ ОТ АРАБИТЕ...!!!!!

98

До Анонимен

преди 2 години

Аве дрОгарю, това не ти е светът отпреди 50 години. Като се забрани SWIFT - маса народ ще изреве. Да, за 2-3 години всичко ще се нормализира, ама ще има зверска инфлация в "наша раша", щото няма да има как да получи пари отвън. В момента има вътрешна платежна система в Русия и има платежна система Русия-Китай, ама китайците не са балами, че да плащат.

97

Анонимен

преди 2 години

Султанът Ердо ще спечели! Истанбул ще стане Лондон за руснаците, а контролираният от Турция Катар нещо като Хонг Конг. Сега, няма да е същото, но криза е! За сега като наказват руснаците все Ердо султана печели!

96

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си убеден мазохист да живееш в Лондон.....Трябва да си заклет чалгаджия за да живееш в България!

95

Анонимен

преди 2 години

За съжаление - цялата пара е в свирката. Малко ще бъдат реално ударените олигарси или бизнеси.

94

Анонимен

преди 2 години

До коко Именно внасяш парите в банка в Русия и оттам плащаш. Ако нямаш пари в Русия няма търговия. Вместо да стоят в САЩ парите, те ще тръгнат към Русия.

93

Анонимен

преди 2 години

А ве другаре, преди да се появят компотите, как са работили банките без SWIFT? Шо забравяте китайската система. И нея ли ще забраните? За обикновения руснак, е повече от хубаво, че олигарсите няма да изнасят всичко навън. Ама това е в човешката природа, да се сравнява с царете.

92

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си убеден мазохист да живееш в Лондон..

91

Анонимен

преди 2 години

Един въпрос от огледалната стая... Нинова се опита да наложи санкции на телефонните оператори в БГ. Много хора казаха, че намеса в политиката на частни компании е недопустима и че е комунизъм. Сега, като Джонсън започва да се прави на Господ в частния сектор ,нямаме ли основание да твърдим, че в Обединеното Кралство се действа по комунистически образец?

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 Като искаш да купиш нещо от Русия внасяш парите в банка в Русия и плащаш и тогава получаваш. Руска банка има не само в Русия а и в Китай примерно или китайска банка ще се преведе парите на руската . Има и хиляди офшорки и докато разберат че е руска плащането е направено.

89

коко

преди 2 години

не бе ще носят парите до Русия с камили