34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Драскането е лесно, реалността не се променя от това.

33

Анонимен

преди 2 години

Те сега ше се присъединят и поне 70-80000 от Донбасчетата!!!

32

Анонимен

преди 2 години

"Свободная преса" предрича ... Това ще е звезден час за пехотата на чеченския лидер Рамзан Кадиров, която "ще може да демонстрира особена твърдост" в случай на съпротива, добавя всекидневникът." Руснаците наричат зверствата на мюсюлманските терористи "твърдост". Някой има ли съмнение за това какво представлява руския режим и цялата им преса?

31

Анонимен

преди 2 години

На мене ми е много чудно кои разпали спина в африка,защото руснаците се навъртаха по едно време там нищо чудно и да са те по точно путин,да дестабилизира раионна.

30

Анонимен

преди 2 години

Дотук беше трудната част за Русия. Ракети, танкове, самолети... После следва лесното, да не кажа елементарно управление на Украйна. Който и проруски човек да сложат за министър председател на бъдещото марионетно правителство, там проблеми няма да има. Украинците имат основателни причини да обичат СССР, а сега и Путин. Очертава се нова ОНД за Русия.

29

taschunka witko

преди 2 години

Дядо Джо не само е безсилен Краварите са също безсилни.Талибанчетата ги направиха на пух и прах.

28

Анонимен

преди 2 години

Искам тази война да свърши възможно най-бързо. Това кръвопролитие е напълно ненужно.

27

гледайте изказа!!!

преди 2 години

"Миротворческите" сили на Русия щели да "обезкървят" украинската армия... Колко промит трябва да ти е мозъка, че все още да си на страната на корумпирани олигарси?

26

Анонимен

преди 2 години

Тук всеки се изказва така, все едно през седмица е я в Украйна, я в Русия и половината му семейство и приятели са от там...

25

Анонимен

преди 2 години

До *** Факт. Българите не осъзнават, че това беше съвсем реална опасност.

24

Анонимен

преди 2 години

Русия не могат да си позволят дълга война в Украйна. Путин иска Блицкриг! Продължи ли над 2 седмици русия губи.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 На 3 март българите празнуваме руската капитулация пред България. Датата няма нищо общо с насажданата от комунистите лъжа за "освобождение". Руснаците са ни заробили, освобождение от руските сатрапи не е имало.

22

www

преди 2 години

Добре, че навреме станахме член на НАТО и ЕС, защото иначе и ние щяхме да сме под ботуша.

21

До номер 3

преди 2 години

Ей мишок, отиваъ си в Русия със своя съдран *** при ***. Седите тук и подстрекавате хората!Тъпар смотан, да *** всички до 9-то коляно руски ***.

20

Щирлиц

преди 2 години

До Не съжалявам.....Аа,само затвор ли?Малко е.

19

пияница мистик

преди 2 години

A? Какви 2 седмици? Нали уж за 72 часа джуджето убиец щяло да завладее цяла Европа? :)))))))))

18

Анонимен

преди 2 години

До Anonimen "Вчера беше един светъл ден за всички честни хора по света" > "Светът просто ще се раздели; ще останат свободни хора - и ние, прогнозира в коментар наблюдателка на руския всекидневник. "Каква част от Украйна ще остане свободна - зависи от украинските войски. Но за Русия, страхувам се, всичко е свършено", заключава тя."

17

Анонимен

преди 2 години

Така както е тръгнало 3-ти март ще бъде общ празник за България и Украйна. На тази дата братушките освободиха България от турско робство, а Украйна от фашистко.

16

Гадняр

преди 2 години

Дотук беше лесната част за Русия. Ракети, танкове, самолети... После следва трудното, да не кажа невъзможно управление на Украйна. Който и проруски сатрап да сложат за министър председател на бъдещото марионетно правителство, там мир няма да има. Украинците имат основателни причини да мразят СССР, а сега и Путин. Очертава се нов Афганистан за Русия.

15

Анонимен

преди 2 години

Русия започва затваряне малко от типа на северна Корея.