80

Анонимен

преди 2 години

С тия санкции де факто Русия е победител. Защото точно санкциите я правят силна, понеже започва да произвежда всичко сама и не разчита на нищо от никога. Сега остана да създаде с изтока и нова банкова система и след 10 тод запада ще е на колене, беден и молещ за подеяния богатия на ресурси изток.

79

Анонимен

преди 2 години

До Зеленски е шут Ами ние сме със САЩ. Те не са анексирали Иран, Либия, Афганистан. Искаха погрешно да ги демократизират, ама ония си искат ***. Ти, русофилът къде беше?

78

Анонимен

преди 2 години

Русия на *** е опасност за цялото човечество... Всички видяха, как с месеци лъжеха заедно с Лавров, че няма да нападат Украйна... Какво им пречи да натиснат ядреното копче? С единия крак са в гроба вече... Параноични, изперкали дъртаци...

77

Анонимен

преди 2 години

виж цената на горивата и пак си помисли дали путин губи XD

76

Ле-ле ,

преди 2 години

...руските таракани са се разхвихрили! Някакви бандеровци, фашисти и всякакви руски хибридни дивотии! Не си гледат неадекватният Кремълски Господар, който до преди дни се хилеха заедно с Лавров, на информацията на Щатите че ще нападна Украйна, а след това нахлуха от всякъде!

75

az

преди 2 години

Що ли ми се струва, че накрая Путин ще хапне гъбки! Атомни !

74

Анонимен

преди 2 години

Това, което виждам в този форум е, че както едно време защитавахте СССР, така сега защитавате САЩ! Пак сте роби, но с нов господар. Дали го осъзнавате?

73

Nekoj

преди 2 години

До Само питам --- Добре че беше тоя "ВРАГ" Русия да ни освободи от Турците и от Фашистите... Иначе в най-добрия случей щеше да говориш турски и да си носиш феса, а при фашистите - щеше да си пепел.

72

Зеленски е шут

преди 2 години

Ревете за Украйна, но къде бяхте, когато САЩ нахлуха заради измислено химическо оръжие и унищожиха Ирак? Русия е велика страна. С нея американците не могат да се "бъзикат". Путин е велик, защото постави всички западни лидери и дементния Байдън на колене! Дреме му за смешните санкции. Секна им апетитите да превземат РУСИЯ, което винаги е цел на америкнците и опитват по всякакъв начин-цветни революции, въоръжаване на изменници като Зеленски и Саакашвили, лъжливи медии..Номерът им не минава обаче

71

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че другаря Александър Симов, депутат от БСП, гордо заяви, че е против санкции срещу Русия!Голата му глава не може да даде някакво смислено обяснение,просто "роденият като роб цял живот остава такъв"!

70

Анонимен

преди 2 години

А зашо, бре? Налагайте му санкции! Ако не сте видели, че санкционната политика с/у Русия вече 10 години НЕ работи - налагайте нови и все по-тежки санкции....

69

Nekoj

преди 2 години

До Явно 119 -- Смени дрогата пич тая дето я ползваш явно е некачествена... действа ти зле и ти спихва мозъчето доколкото е останало...

68

Анонимен

преди 2 години

115 значи е украинка. Както казах, нищо лошо, ние истинските българи не мразиш нито украинците, нито руснаците. Но пък много добре знаем кой кой е! Ние сме стар народ и не правим като новините такива да се лепваме за силния тартор. Това е поведение на пъпчив тинейджър, все да се лепи за тартора, та бил той и у*род. Ние знаем от вековете кой кой е и какво да очакваме и от едните и от другите, и не предаваме приятелите си. Въпрос на зрялост и мъдрост. Всичко друго е слагачество, а то се плаща.

67

Анонимен

преди 2 години

Зеленски забрани на мъжете от 18 до 60 г. да напускат страната, иска да ги прати на фронта, да му спасят гАza, а пък те се крият и бягат към Европа. Представям си какво ще е в Киев, когато атакува Восток - чеченския полк.

66

Мисля си

преди 2 години

Разликата между България и Украйна е твърде голяма, особено в политически план. Там управляват фашисти, които подлагат русите на езиков, икономически и военен геноцид. В България никой не е преследван по политически или етнически причини, дори малцинствата у нас имат необосновани привилегии. Затова Путин тръгна на крайна мярка: денацификация на Украйна.

65

haha

преди 2 години

До Филип Димитров - Лекувай се че както си тръгнал ще те загубим ... И спри с дрогата.хахаххаахаааха

64

Анонимен

преди 2 години

Ей,сега ще си видите " великата Русия".Дали народа й ще е доволен,сит и щастлив,след като изпадне в тежка икономическа и социална изолация.Натрупва се и неприязън към руснаците навсякъде по света.Цялото следствие ще е свалянето на Путин от самото общество.Мотивите за агресията са смехотворни.Никой няма право да нахлува в чужда държава и да я малтретира.Целият свят се затвори заради Пандемията в името на дори един човешки живот,тоя тръгна да убива и води войни.Хубаво гледайте какво ще стане!

63

Анонимен

преди 2 години

110 може и да е така, може и русофилията да е вредна за здравето. Но я кажи еврогейството полезно ли е за нашето здраве? А сащомразата към всички успяващи и можещи полезна ли е? Само питам!

62

Анонимен

преди 2 години

Българин, само да ти кажа че никой истински българин не би си сложил точно така ника, та или си украинец, или си със смесен произход, най-вероятно майка украинка. Нищо лошо, нямам против майките украинки и рускини, но не говори от името на чистокръвните българи.

61

Анонимен

преди 2 години

Кремълският запартък напълно е загубил връзка със света.Запартъка вече 2 години живее в бункер понеже го е страх от вируса.