236

Анонимен

преди 2 години

Путин ще декомунизира украйна. Украйна е име на местност, която Ленин превърна в съветска република, Хрушчов я разшири с Крим, а Горбачов и даде пълна независимост. Там пък решиха, че може да работят срещу Русия и да получават помощи за това от сащ.

235

НЕСЪМПОЖАРНИКАР

преди 2 години

Ще бъдем единни, когато си излежиш присъдата и ти вземат чекеджетата!

234

Анонимен

преди 2 години

Крим е руски, а затъпялият борисов твърди обратното на действителността. Вашингтон не пее.

233

Почитател

преди 2 години

Русия! Колко ни пленитуй име свято, родно, мило!То в мрака бива нам светило,надежда в нашите злини! То спомня ни, че ний кога смезабравени от целий свет,любов, що никога не гасне,за нази бди с най-сладък свет.

232

Анонимен

преди 2 години

Масква е по-близо от Вашингтон

231

Аз промяната

преди 2 години

До 271 И Каквоще се промени за теб като свалят Гешев Мишев или незнам КОЙ си Все същият ще си останеш некадърник и пак ще недоволства ш ТИ И останалите двама трима бедняци драскачи тук необразован и мързеливи

230

Аз промяната

преди 2 години

До 281 ЧОВЕК ти си некадърен за себе си за твоят живот отговаряш ТИ КОГАТО СИ СЕ РОДИЛ СИ БИЛ САМ ТАКА ЧЕ БЪДИ МЪЖ А НЕ ХЛЕНЧЕЩ СТИГА БЕ ХОРА СПРЕТЕ СЕ НАУЧЕТЕ СЕ ЧЕ ВИЕ И САМО ВИЕ ОТГОВАРАТЕ ЗА ЖИВОТА ВИ ЩО ЗА ВИЕНЕТЕ ТУК

229

Анонимен

преди 2 години

стотици са се обадили в партията му да предложат да приемат в домовете си бягащите от войната ----////----- Браво, прекрасна инициатива. Хайде и банкянската торба с лъй на да приеме няколко семейства бежанци в имението си.

228

Анонимен

преди 2 години

Борисов е един от виновниците за тази война и то съвсем пряко. Той осигури на Путин резервна тръба за износ на газ, той саботира превъоръжаването на армията и сега прави обтекаеми изказвания. "Това е война, трябват санкции" на война със санкции ли се отива бе, бо клулко комунистически?

227

ПРОГНОЗA ЗA ВРЕМЕ

преди 2 години

ПРИЯТЕЛЯ НA БОЙКО ЛУКAШЕНКО КОГA ЗAПОЧВA ДA ИЗТРЕБВA ПОЛЯЦИТЕ.....ЗA ДA ПОДAРИ ПОЛШA БЕЗ ПОЛЯЦИ НA ЛИТВA,ЛAТВИЯ,ЕСТОНИЯ...............................БъЛГAРИЯ БЕЗ БъЛГAРИ Е ЗA ТУРЦИЯ.......................СAМО РУМъНИЯ И УНГAРИЯ ОЩЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ

226

РУСИЯ УБИВА СЛАВЯНИ.

преди 2 години

ВЧЕРА.. ДНЕС.. И ВДРУГИДЕН............ТАКА СЕ ИЗХРАНВАТ РУСКИТЕ МУТРИ-ЛЕНИН, СТАЛИН, ПУТИН

225

Анонимен

преди 2 години

тези *** пък защо се показват

224

Анонимен

преди 2 години

Ти си един от тези,които ни разсипаха и докара до просешка тояга!

223

бойко

преди 2 години

Бойко от Банкя, ти достатъчно ли жеше зад. ниците на американците 12 години, не ти ли стига ли зане та още се показваш като плашило по телевизията ?!?

222

Анонимен

преди 2 години

пак ще застанем на грешната страна,най добре е неутралитет

221

Анонимен

преди 2 години

Айде,пращай Мата Хари на разузнаване,че го закъсахме.

220

аззз

преди 2 години

ТОЯ,ПЪК КОЙ ГО ПИТА!НА ВСЯКО ГЪРНЕ-МЕРОДИЯ!НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИРИ,ЧЕ СВЪРШИ ТЯ НЕГОВАТА!

219

Анонимен

преди 2 години

Всякакви напъни на български политици за санкции са пари за тях и вреди за България, защото Русия утре ще спре газа на България, а политиканите ще получат някакви стимули за русофобстване.

218

топол

преди 2 години

Престъпника да върне парите 65 милиона от ХЕМУС, Барселона ,шкафечета ,оръжие крадени пари.НЯМА ПРАВО НА КОМЕНТАР,ЗАТВОР.Корумпирана ЕС даде пари да крадеш българите.

217

Анонимен

преди 2 години

Какви санкции, банкянска мухлясала кратуна? Къде са самолетите, куде са парите от Хемус и защо си още на свобода? Знаете ли какви са санкциите на палячовците? Забраняват на едикой си да пазарува маркови дрехи в Милано, или няма да го пуснат на вечеринка в Сен Тропе, или не може да купува диаманти в Амстердам. Ама те предпочитат вече да си ги купуват в Якутия.