88

ххх

преди 2 години

Не се наядохте алчни натовци , предопредиха ви не нализайте в Украйна !!

87

Анонимен

преди 2 години

Зозо. Ти какво не разбра от изказването на тавариш П утин. Е именно за това Светът не знае как да реагира,така че до обед нема как да стане. А ти може да санкционира Газпром и Лукойл като спреш да зареждаш гориво.

86

истината

преди 2 години

ЕС и САЩ направиха всичко възможно да откъснат Украйна от Русия! Настръхвам като си помисля, какво би станало, ако същите тези сатрапи решат да подкрепят откъсване на части от България! Хора, прав е Путин! Отворете си очите, за Бога!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са нашите приятели

84

Анонимен

преди 2 години

До Европеец Браво европеец! Сега кажи къде са тези геотермални и водородни източници, които ще заменят руския газ, и веднага почваме да ги купуваме.

83

Анонимен

преди 2 години

Снощи в ютюб гледах клип от ЕС, където тази жена беше изобличена в дълбок конфликт на интереси и й бе поискана оставката!Сключила е непрозрачно и лично договор с Пфайзер за близо 2 милиарда евра, вероятно продкрепяйки съпруга си, който е свързан с действията по ваксините.Бяха показани "договорите",замазани , за да не се чете.

82

Туньо

преди 2 години

Тая никой не я приема сериозно,какво се обажда?

81

Анонимен

преди 2 години

Урсула, очаквано, представи официална част от ЕС. А оттук нататък - какво?

80

Анонимен

преди 2 години

Като я гледам Урсула много измъчена и уплашена ми се вижда.

79

Анонимен

преди 2 години

Руснаци идвайте и тук !

78

Анонимен

преди 2 години

Когато нанасяте опустошителен геноцид на народи като българския не е агресия . Когато ни държите бедни не е агресия . Когато сме членове на ЕС от 2007 *** а хората изобшо не го усещат не е агресия . Когато налагате разни *** идеологии и разбивате християнското семейство не е агресия. Сега замириса на АК 47 и вече е агресия така ли ? Православието ще победи ! С Нами Бог !

77

Анонимен

преди 2 години

Русия да вземе пример от една друга много много демократична държава с бази из целия свят, така няма да им се налага да нападат никой.

76

СССР

преди 2 години

Фак Америка, вива Русия.

75

Fallschirmspringer

преди 2 години

След като американците бяха изритани от Афганистан, САЩ, положиха героични усилия да предизвикат война в Украйна. Има един паметник, там където се събират трите граници на Русия, Беларус, Украйна наречен три сестри, та целта е тези сестри да са разделени.След, като не можаха с разни цветни революцийка да разклатят освен Украйна и другите две държави, сега е за цел да да има големи финансови разходи.Руснаците ще положат огромни усилия да няма жертви сред гражданското население.

74

Анонимен

преди 2 години

Зозо е се пеибирай в дупкат си че запчнаха и тук да издирват сороспетницте като теж. Ще ви заточват отново в Сибир да чикате камъни. П. С. нема8 да има оера в трът ките. Андъмо.

73

СССР

преди 2 години

Елате повече ,да видите кон боб яде ли американци,французи,германци идвайте да видите как бият братушките.

72

Европеец

преди 2 години

Госпожо фон дер Лайен, предлагам ЕС незабавно да мине на геотермални и водородни енергийни източници и да спре да купува газ и нефт от Русия. Това ще нанесе опустошителни поражения на руската икономика и Русия ще фалира.

71

Анонимен

преди 2 години

тая женица не знае ли кога да трае? заплашват русия 5 години а сега олеле ***

70

Евротранс

преди 2 години

Урсула фон дер Лайен, мила, ама защо сега с агресия, бе? Нека се потъркаме в Брюксел, вие нали така обичате, хихихи.

69

София

преди 2 години

Само това ли ще направят ЕС, НАТО и САЩ, ще осъждат и ще пускат смехотворни санкции? Страхотен подход. Страхотен. Да не дава Господа Бог Турция да ни нападне. Тогава пак ще сме свидетели на подобно осъждане и глупости, докато бавно ни завземат.