77

нострадамус

преди 2 години

Ако щат КАЛИФОРНИЯ и щат ФЛОРИДА се отделят от щатите, трябва ли да помагат за завръщането им военните блокове на Европа ина Русия .Всеки да се справя самостоятелно, иначе се разпалва огромен конфликт.

76

Ото Скорцени

преди 2 години

Я да видим сега възродената украинската СС дивизия Галичина каква "геройска съпротива" ще окаже на Руската армия...

75

наблюдател

преди 2 години

Сега в Украйна,а скоро и в целия свят.

74

Анонимен

преди 2 години

За да може Украйна да влезе в НАТО, трябва да има буферен коридор за Русия. Щом Украйна доброволно не го направи, Русия си го взима. Беше дадено повече от десетилетие време на украинците да го направят мирно, те си избраха клоун и той реши да играе клоунади. Да де, но Русия не е цирк и логично се стигна до тук. Ей за това не си избирайте клоуни и чужди мекерета за управници.

73

Стефанов

преди 2 години

Единственото възможно решение е тотална изолация на азиатската тиня от цивилизовния свят - търговия, транспорт, банки, тотално зануляване. И покрай сухото ще гори суровото - депортация на всички руснаци, живеещи на територията на Европа обратно в блатото. Сами да търсят сметка на откачения психопат.

72

Анонимен

преди 2 години

9-ти май, 77 години по-късно. Пак Берлин. Кранчето на Северен поток-2 се завърта по време на военния парад. Няма друг начин. Край на "Путин е виновен за високата цена на газа".

71

Българин

преди 2 години

Време е тавариш Путин да бъде наказан за своеволията си? Никой диктатор с претенции като неговите не е преживял

70

Tt

преди 2 години

Какво и да си приказваме тука трябва да млъкнем и да оставим да говорят единствено президента Радев и министъра на отбраната Янев

69

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте все така усърдно да говорите за война, и ще видим дали ще остане и кьорав инвеститор или турист у нас !!

68

Nimand

преди 2 години

ДАА АМЕРИКАНЦИТЕ И ТЕХНИТЕ СЪЮЗНИЦИ ОЩЕ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ СИ ЗАВЗЕМАТ ТЕРИТОРИЯ И УНИЩОЖАВАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА - ПРИМЕР , ИНДИАНЦИ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОНТИНЕНТА СЕВЕРНА АМЕРИКА !!! ПРИМЕР АБОРИГЕНИ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА АВСТРАЛИЯ !!! ОЩЕ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ СИ ГИ ЗНАЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДЦИ И УБИЙЦИ !!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !!!!

67

Петров

преди 2 години

Сатанинските псевдосили на САЩ ще останат само в Африка. Американците могат да воюват само срещу народи въоръжени с камъни и дърве.

66

ПИСАНО НЕ СЕ ОТМЕНЯ!

преди 2 години

Всичко, което се случва в момента ще има само един резултат: изчезването на примитивна Русия от картата на света. Сатанинските сили на Кремъл ще бъдат сразени от САЩ.

65

Петров

преди 2 години

Украинските граничари и военни авангардни части не оказват съпротива на руските войски, съобщи CNN. Страх лозе пази.

64

Петров

преди 2 години

гледам че "анлизаторите" начело с ленчето поптодорова анализират от Америка. да му мислят обикновените булгерианс американофили дето цялата им полза от америка е айфонче втора ръка на изплащане. поне жена канадка да имаха.

63

do 90

преди 2 години

А защо ти не хванеш Монката Паси, Плевнелиев и не отидете да защитавате Украйна

62

Куку

преди 2 години

Путин ще окупира Украйна и след това ще нахлуе в Източна Европа.Гответе се за световна война!!!!

61

Запасняк

преди 2 години

Току-що руският президент разпали дългоподготвяна война,която може много лесно да прерасне в трета световна война- не дай,Боже ! И когато започнат путиновите ракети да падат по главите на ***,които пишат тук накъде ще тичкат тогава ?! За много хора бе ясно ,че Русия ще нападне - всеки месец Путин се хвалеше,че изстрелял нова ракета,пуснал нов боен кораб,изпитал нови самолети ... за чий,бре,да ги вари на компот ли ?! Започва пълномащабна война в Европа,а вие се радвате ?!

60

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да бъдат върнати в путинска Русия всички руснаци, които живеят в ЕС, САЩ, Австралия, Великобритания и т.н. А, България да изпрати в Русия и всички уж българи, които подкрепят нападението на путинска Русия над суверенна Украйна! Тези руснаци, които са живели в нормални държави ще видят сметката на Путин и путинщината.

59

1212

преди 2 години

Кво ловджии бе. Не дай си боже да стане нещо ще ни изринат за часове. Това е съвременна война никой не се занимава с глупости.

58

Много

преди 2 години

наши ,,експерти,, по разни ТВ обясняваха с усмивка на превъзходство, как военни действия нямало да има, и как Путин нямало да посмее. Да ги видя сега!