19

ТОВА Е

преди 2 години

АМИ В ГРАД ИСПЕРИХ ИМА БУКВАЛНО ДЪРВЕНА МАФИЯ-НАПРИМЕР СИНЪТ НА ТУНДЖЕР ( ТУНИ)-ЕНИС СЕ КАЗВА(НАРКОМАНА) Е СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ И СЕЧЕ ЯКО,АМА ЯКО И ИГРАЕ КОМБИНА С ГОРСКИТЕ.....МАСОВО ОТ 10 КУБИКА, ТЕ УДРЯ 3-3,5 КУБИКА КОГАТО ТИ ГИ НОСИ.....А КУБИКА СТРУВА 100 ЛВ.....И ДРУГИТЕ КОЦИ И МИТКО -БРАТЯТА МАФИОТИ СЪЩО ГЕРБЕРИ -ПРАВЯТ СЪЩОТО-ОТ 10 КУБИКА,3-4 КУБИКА ТЕ ЛЪЖАТ И АКО ИСКАШ КАЗВАТ-----ВСЕ ПОКРАЙ ГЕРБ ГО ПРАВЯТ ИЗЕДНИЦИТЕ МРЪСНИ.....НЯМАЛИ НЯКОЙ ДА ГИ ПРОВЕРИ ПО ДЯВОЛИТЕ

18

Анонимен

преди 2 години

Правилно! Ай стига лапаха мутрите, и извиват ръцете на най-бедните. Пиявиците гадни. Изсекоха горите на дедите ни и изнасяха.

17

Горски

преди 2 години

Глейте ся, горските стопанства... Стига с тоя социализъм, Корнелийо;))) не се научи! Дай на хората да имат право без пари да събират по 3 кубика суха дървесина и този проблем се решава сам!;))) Кубик по 100 лева, че и нагоре, ич не ме устройва, шъ знайш;))) Кубика, ку не искаш да има циркове, требе да е не повек от 30 лв. Толкова. Говоримз а суха дървесина, защото на нас, друга не ни требе за печките. А суха дървесина чок-бок, по наште баире!

16

Така е било

преди 2 години

По времето на НЕПа по времето на Ленин!Всичко се повтаря!Вся власть советом!

15

Taню

преди 2 години

От тази уста хич не вярвам да излязат честни думи. Но, от друга страна, има множество млади хора, пример - Ал. Дунчев, които милеят за българската гора и опазването и. Това ще е един много силен ход, тъй като в провинцията много народ са държани в шах с дървата за отопление и приходите от тях. Съжалява герб и депесе, беше квото беше...

14

Анонимен

преди 2 години

Тогава да закриваме зелената сделка. Какъв е смисъла само да плащам изкуствено по-скъпо за да може тая цоцолна да си прави пиар със сеч на гори.

13

Анонимен

преди 2 години

Ама Корни... то твоят министър е партиен човек и бивш ***! Нали ходихме на протести и за него, когато се опита да прокараш Пеевски за шеф на ДАНС.

12

Анонимен

преди 2 години

ако лесничейте не продават и крадат ок дървената мафия е голяма , партиини фирми са

11

Анонимен

преди 2 години

Ниновице, тоя филм сме го гледали. Държавата добива 50 кубика, пише ги 25, а другите 25 за през границата и парите в джобчетата да червените другари. Мислех, че тези времена сме ги забравили вече, но не било така явно.

10

Анонимен

преди 2 години

Значи следващата зима и дървата ще са дефицит. Представям си как от горското идват на 5-6 км с един зил разтоварват метровки. едни 10 кубика някъде за месец може и да ги разтоварят. Газ не става, пелети не стават, сета и дърва не стават, остава да се пробваме с термопомпи, които ще захранваме със собствен ток от слънчеви панели. Идилия.

9

SHEFA

преди 2 години

АМА ВИЖТЕ КАК САМИ СЕ ИЗДАВАТ-А ПАРТИИНИ ФИРМИ ПО ПЪТНОТО ТРАСЕ ИМА ЛИ?-ДА ОТГОВОРИ И НА ТОЗИ ВЪПРОС-ЩОТО ВСИЧКО ПЕЧЕЛИВШО СЕ ФАЛИРА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 32 ГОДИНИ ВЕЧЕ И СТАНА ЧАСТЕН ПРОСПЕРИРАЩ БИЗНЕС.

8

Анонимен

преди 2 години

Нинова си е баш за горски или шеф на горско- айде малко повишение.

7

Анонимен

преди 2 години

Това трябва да е същноста на една соц.партия,да ограничи и отнема частната иниациатива там където мародерстват спекулират и ограбват гражданите.БРАВО

6

4444

преди 2 години

Абе Нинова, другарко вие на кой свят живее. Кой ще плати транспорта. Кой ще плати добива, държавата ли? Въобще не са ви ясни нещата, тва да не е комунизъм, държавата щяла да добива. Може да питате другаря Костов какво направи 1998 година като добиваше държавата. Е тогава, вие сте млади 7 не помните откраднахте всичкооооо.

5

Анонимен

преди 2 години

Държавата, държавата, държавата ... аман бе комунисти, оставете ни на мира да си живееме живота ...

4

от село

преди 2 години

И кой ще ги реже *** Нинова ,тези с каруците и моторни триони ли ще наемете където опоскаха гората като марокански скакалци ,особено тази зима ?

3

ПроСоТо

преди 2 години

ДОБРА идея !..РАЗУМНА идея !..По две причини:..-Първо дърветата,както впрочем водите и полезните изкопаеми ,са ОБЩОНАРОДНА собственост !!!...Собственост на ВСИЧКИ,на цялата нация !..Абсолютно ИЗВРАЩЕНИЕ е некакви си бухалкови мутри да си присвояват "правото" да търгуват с тях !...И второ:..-Държава БЕЗ социален сегмент е обречена на изчезване !...

2

SHEFA

преди 2 години

А ВЕЧЕ НЯМАЛО ДА ИМА ПАРТИИНИ ФИРМИ!-ЕМИ ДОСЕГА ЗАЩО СИ ТРАЯХТЕ КАТО ЗНАЕХТЕ ЩО СТАВА?

1

Анонимен

преди 2 години

Нинова продължава по комунистически да краде ,лъже ,манипулира....... Докато не я изгонят и вкарат в затвора ,нищо няма да стане със задругата в правителство и парламент.