191

до 232

преди 2 години

Ми ходи да живееш в Рушия тогава,ама никой не бяга натам,напротив от там бягат насам.

190

Да

преди 2 години

В Донбас има над 400 000 човека с Руски паспорти, Путин е длъжен да ги защити от Украински те фашисти.

189

Прагматик

преди 2 години

И обикновените украинци също НЕ искат война с Русия! Единствените, които наистина искат са САЩ! ЕС НЯМА никакъв интерес от тази война, защото цената ще я платят държавите в ЕС - двойното увеличение на газа носи инфлация, поредно дофалиране на останалия след ковид бизнес в целия ЕС,нови дългове за държавите, обедняване на населението! Ако имаше поне един истински политик, който наистина да е европейски лидер и да иска само доброто за ЕС, той никога не би правил това, което сегашните правят-пъпети

188

Горките руснаци

преди 2 години

Все им обещават светло бъдеще, но все трябва да воюват срещу съседите си ! Защо ?! Териториите им на най-голяма държава в света не им ли стигат ?!

187

Анонимен

преди 2 години

до 228-ТАКА Е. ВЪВ РУСИЯ БЕНЗИН 1лв. ВЪВ БЪЛГАРИЯ 3лв..СМЯТАЙ?

186

До Нищо ново

преди 2 години

А не ти ли е хрумвало, че обстрела на населението е предварителната подготовка за това което се случва в момента? Както руснаците вкараха зелените чоечета в Крим, точно по същия начин действат сега и в Донецката и Луганската области

185

Факт

преди 2 години

Русия вече 6 години търпи и предопреждава че в Донбас, Украйнската армия не спазва Минският договор, обстрелва и убива мирни граждани но защо ли Европа нищо не направи!?

184

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 226: *** се пиши доброволец в Украйна. Там ще намериш диваци колкото ти душа иска. Ще се харесате.

183

Анонимен

преди 2 години

Бедна България - 710лв. минимална заплата от април,"великата" Рушия - 280лв. мин. заплата.Извод - колкото по-далече от Империята на злото,толкова по-добре се живее.

182

Анонимен

преди 2 години

на чужд гроб плачете продажници.вие не сте журналисти и не представяте различни мнения, а сте елементарни клакьори на неясните / освен с джендерията си / евро - атлантически центрове и раздухвате омраза.сега изтрийте този текст за докажете що за "свободна медия" сте.

181

Малко за политика

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол над целият свят и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

180

Анонимен

преди 2 години

За да се сдържат азиатските диваааци е необходимо масово присъствие на НАТО в източна Европа и икономически санкции до откат. Руската кочииина от друго не разбира.

179

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 223: И ти си гледал много филми и си слушал много русофобски г'лупости та си взел да им вярваш. Щели да пият петрол? Русия е най-големият износител на пшеница в света. САЩ и Канада произвеждат повече от Русия, но и консумират повече, а изнасят по-малко.

178

Анонимен

преди 2 години

До: номер 216 Ти си болен! Ама честно! Тази песен е изпълнена за пръв път на 26-ти юни, 1941 г. на Белоруската гара. Това е 4 дни след "вероломното" нападение на Третия Райх над СССР.Не съм чул някой да е нападал днешна Русия? Пропуснал ли съм нещо???А "вероломно" е наречено нападението не без основание. Само че за това сега се мълчи. Вероятно сам Сталин го е нарекъл вероломно, тъй като с него Хитлер нарушава пакта за ненападение с тайните протоколи за подялба на Полша!

177

Анонимен

преди 2 години

От верига кафенета какво настроение може да се очаква.

176

Анонимен

преди 2 години

Някои май много филми са гледали и твърде много са играли компютърни игри. След като изтрият САЩ и ЕС от лицето на Земята руснаците ще дишат газ и ще пият петрол.

175

Нищо ново

преди 2 години

Още преди да отворя статията знаех какво може да се очаква от нея. Как не се намери един наш журналист, един наш телевизионен канал да покажат Донбас и Луганск от другата страна, а не от украинската. Седем години гражданска война, и не се намери нито политик, нито журналист да изрази поне малко съжаление за към постояно обстрелваното руското население там. Жалка работа.

174

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересува какви са настроенията в Москва. Светът не се върти около държава ,която е дава 1,5% от икономиката на света.

173

От Москава

преди 2 години

Путин закъсня 8 години! Твърде много вярва в 'доброто' и 'разума' на запада!

172

Какво следва?

преди 2 години

Планът беше: Украйна тихомълком да натрупа войски край Донбас и Луганск и с една бърза военна акция да влезе там, а западните медии щяха да си затворят очите пред жертвите сред мирното население. Само че сега нямат работа с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин. С Путин тоя номер не минава. Саакашвили го научи по трудният начин. Да видим сега Зеленски.