55

Пророк

преди 2 години

През 2023 следва Аляска.

54

Не правя разлика

преди 2 години

Тази каква е разликата в статута на ДНР, ЛНР и Косово? И защо за наркокартелите в Косово може да се самоопределят, а в Донбас нямат това право?

53

Анонимен

преди 2 години

Абе опикани русофили, що внуците ви не обичат русия бе?

52

Анонимен

преди 2 години

До 62 Даа. Да се закрият другите организации и да остане само русия и междугалактическия император путин. Нали?

51

Анонимен

преди 2 години

До 55 що? Украинците да не би да бяха равни на руснаците в СССР? Ми не. Решиха руснаците и умориха 10 милиона украинци през гладомора.

50

Анонимен

преди 2 години

МВФ ЕС и НАТО им "помогна" колкото помогна на България. Съсипаха икономиката и сега се чудим кое да спасяваме по-напред демография, образование здравеопазване пенсии и т.н. Тия МВФ ЕС и НАТО трябва да се закрият като антинародни мафиоцки организации.

49

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Украйна, бе! Издумкахте поне 40 статии, включително какво казала баба Пена на пазаря. Много разводнявате темата. Утре пък ще пуснете други 40 статии какво казал Тивата и всичките му придворни слуги. Не умеете да балансирате.

48

До 52, какво разбра

преди 2 години

"Какво разбрахте до тук .... ". 7.Русия колабира. След колапса на СССР-е, Путин се опитва да съживи организма с инжекция в сърцето, няма да стане. Предсмъртни конвулсии. Без икономика няма да оцелееш, а икономиката на Русия ще става от плачевна към смешна! Жал ми е за руските хора, но и те са малко бавнички в реакциите.

47

Анонимен

преди 2 години

Хайде пак някой се опитва да умува и да предвижда действията на Путин. Все едно бебе да играе шах с Карпов. Не се пънете, няма смисъл. Както не го разгадаха за Крим, така и сега.

46

Анонимен

преди 2 години

Украинците са проости и наивни като българите - продадоха се за жълти стотинки на господарите си. А никой господар не уважава слугата си!

45

(-_-)

преди 2 години

Абе не са лоши хора украинците, ама не стават за нищо! Имаха своя шанс и се надрискаха. Даже аварията в Чернобил нямаше да я бъде, ако тази електроцентрала не беше там!

44

Анонимен

преди 2 години

Украинците не могат никога да бъдат приети като равни. Англо-саксите презират славяните, винаги са се имали за повече, за много повече. Но ги лъжат, за да могат да ги използват като инструмент срещу Русия, която също винаги са ненавиждали. Лукашенко днес каза - "Беларус никога не е предавала и няма да предаде славянските си братя руснаци. Украинци, защо го правите? Защо глупеете по западния бърквоч?! Вас никога няма да ви приемат англо-саксите като равни. Ще ви използват и ще ви захвърлят!"

43

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) Именно и не са благодарни че нямаше да има такава голяма украинска държава 6 пъти бг ако не беше СССР и Русия. Путин казва че Ленин е направил Украйна но не казва цялата истина, че преди са били поробени от Полша Литва Австрия Трция Германия, а Русия им помага да ги победят.

42

Анонимен

преди 2 години

Какво разбрахме до тук: 1. Украйна НЯМА никога да стане натовска. 2. Русия ще прави това, което реши, без да я е страх от скаапаните санкции. 3. Украйна е приключила като държава. 4. Няма да се лее англо-саксонска кръв на изток. 5. ЕС не е нищо друго освен колония на САЩ, безгласна буква. 6. Най-губещи от всичко сме ние, защото сме най-бедни, най-забравени и най-безпомощни в тия луди времена на инфлация и глад.

41

(-_-)

преди 2 години

Разделяй, владей и граби - това е политиката на нашите нови приятели.. Русия им е трън в очите с цялата тая територия и несметни богатства в суровини, а Украйна е една съчинена от нищото държава, която съществува само като бомба със закъснител.

40

Анонимен

преди 2 години

ного готина зала. ама жалко, че не се сдържаха- трябваше да си изтеглят цивилните от тия "републики" и да кротуват. а сега ше ги смажат от санкции. изгубиха играта на нерви.

39

Анонимен

преди 2 години

България не е получила толкова руска кръв колкото Украйна.

38

Анонимен

преди 2 години

Украйна е галеното дете на Русия не само на СССР. Хрушчов им подарява даже Крим за да ги държи за приятели и съюзници. И сега те са против Русия че и ядрено оръжие искат от САЩ.

37

Анонимен

преди 2 години

Когато Киев е бил столица,Там където още не е съществувала Москва, е имало само блата с комари.

36

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц Украйна си е руска държава. Русия им помага да направят такава голяма държава по територия. Украйна е 2 пъти по-голяма от Германия поголяма е малко от Франция и е помалка малко от Турция.