240

Анонимен

преди 2 години

Да взете да напишете и за мокрите сънища на зеления клоун, размечтал се за "***" бомба и ядрена Украина... Май няма да има Киев, столицата на Украйна, а ще е Лвов - столицата на 404! САЩците се изнесоха в Полша, и Лвов им се стори близо. Призоваха и клоуна да заминава, поне в Лвов. Явно го чака нерадостно бъдеще в Киев. Дали "неговите" няма да му видят сметката?

239

обективнo

преди 2 години

украйна е узурпатор в двете peпублики

238

Анонимен

преди 2 години

261-ПЕТ ТАНКА. НО НА ВОЕНЕН ЖАРГОН Е КОЛОНА.

237

Анонимен

преди 2 години

И НАЙ НОВОТО:- ПУТИН ПОЧВА ДА СТРОИ БАЗИ ВЪВ ДНР И ЛНР.

236

Натовец

преди 2 години

Мерки веднага ! Армията да се стяга !Да се даде урок на агресора Путин !

235

КЛИЧКО

преди 2 години

Цяла Украйна се вдига!Казваме на Русия - СТИГА!

234

Туполев

преди 2 години

Слава Украине! Слава!

233

Путин конец !

преди 2 години

Във Варна да акостира Шести американски флот ! Веднага ! Да бъде спрян овреме !Че няма вече никакво време !

232

Бандера

преди 2 години

Ще се бия като пантера !Живи ще ги одера !

231

А БЕ

преди 2 години

САЩ като влезе в Ирак законно ли беше? А преди това Виетнам, Камбоджа? А ядрените бомби над Япония? А като бомбеше Сърбия? А това в Сирия? А свалянето на Кадафи в Либия? Панама? Никарагуа? А ЦРУ да гони Че Гевара в джункглите? Колко ли още неща за които незнаем (взривени самолети на африкански и латиноамерикански политици).

230

ПУТИН

преди 2 години

Обевявам Аляска за независма руска република! Танкове напред! Исторически винаги е била руска!

229

Леле какво иде!

преди 2 години

"Байдън: Признаването на ДНР и ЛНР заплашва националната сигурност на САЩ" - догодина или по-догодина каква ли непрежалима национална заплаха ще е връщането на Тайван под управлението на Китай?

228

КОПЕЙКИН

преди 2 години

А България кога Путин ще я обяви за независима Задунайская Губерния? И да приемем рублата!!! На следващия ден и тука танкове манкове...

227

Международно право?

преди 2 години

Решение на конфликта в рамките на международното право бяха Минските споразумения, но Киев седем години отказваше да ги изпълнява. Какво друго решение предлагаше международното право? Никакво. Какво следваше? Гражданска война до безкрайност. Е, Русия намери по-добро решение призна ДНР и ЛНР и подписа договори за взаимопомощ. Не им харесва на САЩ и съюзниците им. Но какво друго предлагаха.

226

обективен

преди 2 години

Този *** е скаран с географията. Разбирам руснаците да бяха признали Тексаската и Флоридската народни републики и да бяха вкарали войски в Мексико, но това вече е трагикомично. Отиде на синчето Хънтър Байдън директорският пост в украинската газопреносна система ))

225

1

преди 2 години

Руснаците е време да закрият фалшивата държава Украйна.

224

Анонимен

преди 2 години

Колона от ОКОЛО пет танка , тоя журналист до 5 ли не знае да преброи?

223

ПроСоТо

преди 2 години

не очаквах толкова бързо Путин да си позволи това...Но той си знае...Обаче твърдението на бай Дън,че признаването на двете отцепили се републики представлявало "..ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на Щатите",просто предизвиква сълзи на умиление ...Горките Щати !..Как можа Путин да "заплаши" толкова тежко "НАЦИОНАЛНАТА им сигурност" ?!

222

Знайко

преди 2 години

....е сега вече ще се изключваме !!!(на хартия де, на хартия- документ ще подпишем, ще каже, че не сме съгласни така....).

221

ха-ха-хи

преди 2 години

Байдън: Признаването на ДНР и ЛНР заплашва националната сигурност на САЩ по този начин представлява необичайна и изключителна заплаха за националната сигурност и външната политика на САЩ.Де е САЩ...де е Уркия...?И за каква национална сигурност става дума???Альоуууу....ДЕМЕНЦИЯТАаааа....пий си редовно хапчетатааа!!!!