78

сс

преди 2 години

Най-добрия премиер на България. На който му харесва добре, на който не му харесва още по-добре.

77

Анонимен

преди 2 години

Абе Ваньо, лично мои роднини пострадаха от миролюбивите бомби в Сърбия. Да ракопляскаме ли на агресорите?

76

Анонимен

преди 2 години

Няма да си позволи да нахлуе ли ... Ти само гледай, как ще го посрещнат и дали пък няма да го посрещнем ... по славянски обичай, ... с хляб и сол! Не се търпите повече! Ще посрещаме .. няма да нахлуват ... някои ще си ходят!

75

П.К.

преди 2 години

Този на снимката го ненавиждат всички в България. Той докара хората у нас до просешка тояга. Защото разпардчоса, разпродаде цяла България за жълти стотинки, разруши цялата икономика на България. Той, лично, е големият разрушител на България. Не искаме никога да давате трибуна на такива родоотстъпници...

74

1

преди 2 години

Този, със сините устни от кой гардероб ,го извадихте.

73

Анонимен

преди 2 години

Онези миролюбци, отвът океана само ръчкат, но война на тяхната територия не е имало никога. Да питат Европа, колко жертви е дала. Те са добри хора от САЩ, които искат през няколко години да си изразходват оръжието, все пак пари са дадени

72

Анонимен

преди 2 години

Този е за доживот в Белене. Унищожи България, а тия след него я довършват.

71

Анонимен

преди 2 години

"терористите бомбиха градове в САЩ, нали?" -- много правилно са ги бомбили, сега и на нас ни стана ясно защо са ги бомбили, имало е много сериозни причини. Пак трябва да се рушат небостъргачи - докато си включат дебилските мозъци.

70

Анализатор

преди 2 години

Путин нямало да смее да нападне- тъй, ли що да не смее? Ама какво друго да изръси бащата на Българския разпад от него започна пропадането и до сега. Стига се до там хората да казват масово колко е било по хубаво през соца, и са прави сега можело да се говори свободно, ами че говорете си колкото искате и какво от това , приказвайте де само някой ако може да върне цените от преди благодатната демокрация за народа става дума, демократите нямат такава грижа като този!

69

Анонимен

преди 2 години

Не мисля че Иван Ментата има и най-малката представа какво ще направи Путин.Този *** трябваше отдавна да гние в затвора.От него насам България тръгна надолу.Той осъществи престъпната приватизация.Той не вкара нито един престъпник в затвора.Той открадна протестната енергия на хората и после не направи нищо.После това направиха Сакскобурготски,Борисов,Слави.Един и същ филм продуциран от Американското посолство и бившата държавна сигурност заедно.Държащи България в корупционен капан

68

Анонимен

преди 2 години

Кука ми на пура.

67

Do 65

преди 2 години

До пита сеРашка, първо се замисли защо САЩ влязоха в тези държави и тогава пиши глупости по форумите.Или предпочиташе Милошевич да разрасне войната на целите балкани?За Афганистан, дори не искам да коментирам. Защото терористите бомбиха градове в САЩ, нали? Ако някой ни бомбеше нас, какво щеще да предложиш?Да ги оставим да си продължават ли?Много му е лесно на ***, да стои от г..за на географията и да коментира силнните.

66

баба мара

преди 2 години

направихте ли референдум за влизане в нато и ес бълг народ дали е съгласенда влиза в терористичен блок и да враждува със съседите си защо пуснахте ам самолетикъм белград след като имаме зап покраинини и бълг население защо продължаватеда се изказвате след като никои не ви вярва не се показваите защото отвращаватехората

65

Да бе!

преди 2 години

Дс-агент Кънчо и кгб-явочник Санкин /Иван Костов/ се опитва да ни дава акъл, като че ли ние българите сме изплашени от джуджетата. А не сме изплашени, защото зад нас стои Пентагона с неговата космическа флотилия USSF. Нека се плашат примитивните феодали, ние не.

64

Анонимен

преди 2 години

Ами айде, като сме казали "А", да кажем и "Б", бай Ваньо. След като е ОЧЕИЗВАДНО, че путин и европа (тая, която остана след брекзита) нямат, ама НИКАКВА полза от от война на територията си и проливане на братска кръв, след което съвместното съжителство ще е сизифофска задача, КОИ тогава има "профит" , да върне дестетилетия назад развиващи се конкуренти на икономическото и военно-технологичното поле, като европа и русия? Особено при сложилите се тесни връзки по линия на общи пазари и ресурси КОЙ?

63

Голям прос

преди 2 години

Русия няма да нападне Украйна, ама онези диваци от САЩ и НАТО само това повтарят, щяла да нападне. Толкова заблудени разузнавания не вярвам да имат или те казват каквото им наредят отгоре.

62

Христо Христов

преди 2 години

До .../75"... ,а Костов е виновен,че не направи лустрацията..." - каква лустрация от Костов, женен за партийна секретарка и два пъти кандидатчлен на БКП, бълнуваш па ти?

61

Христо Христов

преди 2 години

Ключов момент в интервюто са "тесните нетърпеливи либерални кръгове", които агресивно бутат стнета към диктатури и войни и калпавият матрял не ги ликвида.

60

Руската пропагадна

преди 2 години

кампания в България от 2014 г. е обърнала българското обществено мнение в "путиноманско, а не русофилско". Днес.БГ защо умишлено изрязвате важни тези, които Костов слага на масата. Доказателство за това е влизането на класическата популистка псевдопартийка "Възраждане". Едно смислено нещо не съм чул или прочел да са предложили досега. Само протести, популистки абсурдни предложения и любов към ***. Има много за прочистване в България. ДС-ри, ***, мутро-мафиоти и путиновци.

59

Уфффф

преди 2 години

Другарю Костов, това не ти е политикономията при Бай Тошо. Сега е друго време...не го ли разбра. Бегай при теменужките