52

Анонимен

преди 2 години

Такива ли са им граничните пунктове??!!?? Нали Русия е модерна държава със страховита отбранителна способност

51

Обективен

преди 2 години

Четете и други новинарски сайтове - руски пограничники уничтожили 5 украински разузнавателно-диверсионни войници , както и 2 БМП ,дошли да спасяват украинците.

50

Анонимен

преди 2 години

До 57: Хората не плюят по твоята Россия, а по Кремълската хунта. Руският народ е също заложник на безмозъчното диктаторче в Кремъл.

49

Анонимен

преди 2 години

Руските гранични пунктове са по-зле и от кокошкарника на баба ми.

48

българин

преди 2 години

До: Руски лъжи 1939 То само това да беше! Путин и до ден днешен отрича нападението на СССР над Полша. В съветската преса тогава това нападение са го отразили като "освобождение" на братския полски народ от полските "фашисти". На съвместния парад на Вермахта и РККА в Брест-Литовск са се срещнали двамата командири - Хайнц Гудериан и... Семьон Мойсеевич Кривошеин! Правилно - Мойсеевич, евреин се среща с немски генерал! И се поздравяват по хитлеристки!

47

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще си върне Донецк и Луганск и драмата ще приключи. Путин само ще се ежи без да може да направи нищо.

46

Асан

преди 2 години

Право в целта :)))

45

Анонимен

преди 2 години

Като гледам колко промото мозъци с речник на зеленчук пишат тук явно медиите са си свършили работата... Давайте плюйте по Русия, това ви е смисъла на живота..

44

Анонимен

преди 2 години

Путин повтаря съдбата на Кадафи и Бин Ладен !

43

Възраждане на СССР

преди 2 години

От края на втората световна война не е имало такава вероломна атака срещу Русия!! Това може да се сравни единствено с плана Барбароса на Хитлеристите!

42

Баба Ванга

преди 2 години

Първият граничен пункт на украино-китайската граница ще бъде открит на 1 януари 2025 година ъ!

41

още не е късно

преди 2 години

Байдън предупреди! Нападението над Украйна ще бъде фатално за Русия!

40

Анонимен

преди 2 години

До 43 Правилно си го написал "по границата на сипаратистите", ама безмозъчието не ти позволява да си го обясниш !

39

Анонимен

преди 2 години

Браво бе русофобите, голямо геройство да плюеш по слабите и да подкрепяш десетки пъти по силните агресори в желанието им да смачкат една бедна и изнемогваща Русия

38

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашунгерите

37

Анонимен

преди 2 години

Това явно е накакъв граничен пункт за диви животни. Насредата на нищото, в гората. Ни път, ни бариера..

36

Руски лъжи 1939

преди 2 години

Руски лъжи 1939 Заради нападението си над Финландия и бомбардирането на жилищни квартали в Хелзинки и други финландски градове СССР е изключен от Лигата на нациите. А руският външен министър Вячеслав Мол***отов лъже най-безобразно че руските пилоти не хвърляли бомби а кошници с хляб на гладуващите финландски трудещи се. Финландците оценили подобаващо наглите руски лъжи и кръстили коктейла, с който посрещали руските танкове на името на руският външен министър.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо е необходимо всичко това от страна на медиите.Там подобна война има от 8 години.Защо решихте сега да ни го съобщавате ,при това ежедневно.Петков да ми се обади ,че искам да изрежа една от любовниците от снимката,че жена ми ми позволява само една.

34

Анонимен

преди 2 години

НАТО нападнало бараката за любовни срищи на Путин и Шойгу !!!

33

до 32

преди 2 години

До Анонимен - Ще ти се върже, ако си размърдаш малко сивото вещество. Украинците провокират ответни действия, за да пищят после оле-ле-ле... Не разбирам само защо само руските войски по границата бодат очите на западняците, а не виждат същото количество украински войски по границата със сепаратистите? Там за разходка ли са отишли?