60

Вуте

преди 2 години

Един психопат, с ядрено куфарче, държи света под заплаха от война. Дано Господ скоро го прати, където му е мястото.

59

Анонимен

преди 2 години

Никаква аналогия няма с Македония, никой от България не е тръгнал да стреля срещу македонци в Скопие и да тормози местното население!

58

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Напрежението е между Империята на Сатаната , мижитурките им и Русия и Китай . По точно ,между обявилите се за богоизбрани и отказалите да им се подчинят .Между СиНеДриОна,отворил и *** си да лапне света и свободните народи .

57

Анонимен

преди 2 години

***, взе ли 20лв от козяк за тая статия?

56

Христо Христов

преди 2 години

СССР ДВА пъти предлага ррез 50те на германия да се обедини свободна и незавшсима. Под'ло'гите на сащ и двата пъти отказаха. Толкоз за "лошите завоеватели" СССР и "добрите миротворци" от НАТО.

55

Киро

преди 2 години

Да сърбите избиха радикалните ислямисти в Сребреница които пък преди това колега и изнасилваха сръбски жени. Всяка монета си има обратна страна. САЩ подбудиха косоварите за набези с една цел след като сърбите им отвърнат да могат да унищожат Югославия. В България вече прозападните евроатлантици не са в безопасност както е техните лакеи. Треперете продажници!

54

Хе хе

преди 2 години

До До 58 Колко ,колко избити в Сребреница ? И кой го каза ,ония ,дето с пяна на устата ,доказваха бактериологичното и химическото оръжие на Садам ли ? Или атомното оръжие на Кадафи ? Същите ,дето намериха новичок ,който не може да убие и котка ли ?

53

СССР

преди 2 години

САЩ и НАТО бомбандираха Сърбия с цел да отцепят Хърватска, Босна, Черна гора и Косово от Югославия!! Избиха хиляди невини цивилни с убеднен уран!! А сега обвиняват Русия за престъпления, които те са направили!!

52

Христо Христов

преди 2 години

Наприжението НЕ Е между Украйна и Русия, а между САЩ (и марионетките му) и останалия свят.

51

Анонимен

преди 2 години

Байдън ще ви плати газта и парното, както и бензина по 3 лева за литър, няма страшно! Ей, прости европейци, ей!

50

до59

преди 2 години

ТИ НЕ СИ УМЕН, знаеш си, нали!!!"Причината" е една, но целта друга!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Обикновените руснаци и украинци със сигурност не печелят нищо. Някой от тях ще ходят да се бият и мрът, заради егото на Путин, най-големия сатрап на 21век.

48

както в Косово

преди 2 години

Решение на проблема с Украйна. Когато албанците искаха да се самоопределят в република Косово и да се отделят от Сърбия янките бомбандираха цяла тогавашна Югославия и въпросът беше решен етническият район с албанци беше отделен в република Косово. Сега когато руснаците в Украйна искат да се отделят в самостоятелни държави редно би било американската авиация да бомбардира Киев и цяла Украйна за да може руснаците в Украйна да се отделят в самостоятелни републики по подобие на Косово. А най добре и колко е простичко НАТОВЦИ да гарантират и си изпълнят договореностите и да не се разтягат

47

52

преди 2 години

Никой не го интересува газта. Територия,Дрогата,оръжията,парите и край. газта не фигурира и тока и хляба

46

Възраждане на СССР

преди 2 години

Путин много ясно обясни, че световното зло е оста САЩ-НАТО-ЕС!!! Те печелят и живеят от страданието на невини хора по цял свят!

45

Анонимен

преди 2 години

Винаги печелят банкерите. Има хубав филм по темата - Интернешънъл с Клайв Оуен.. От времето на Наполеон после през световните войни до днес, войните са предизвиквани от юдеите лихвари. Те притежават държавите чрез политиците и медиите, с много малки изключения. Например С. Корея, Иран, Венецуела...

44

Анонимен

преди 2 години

Целия свободно мислещ свят печели от това че, Русия и Путин се опълчиха на световните агресори САЩ и НАТО!! И ясно им заявиха, че те не са световни господари и ше бъде сложен край на агресията им по цял свят!!

43

как не

преди 2 години

Слушах речта му,беше подплатена само с факти и исторически препратки.Каза,че ФАЩ стоят зад всичко и че на американците не им трябва такава голяма и силна държава като Русия.Това е истинската причина за създаването на Нато,за разширението и завладяването на цяла Източна Европа.Целта зад всичките им лъжи и политики е една-да смачкат Русия и да я направят слаба и зависима.И когато говореше за Русия и Украйна,все едно описваше ситуацията в България и Македония.Тяхното разделяне и завладяване чрез агресивен национализъм е правен по една и съща схема.Същата схема е видна и при много други държави-Ру

42

НЕМА ЛАБАВО

преди 2 години

Макрон разбра ли пророчествата на неговия сънародник Нострадамус?! Да не се ежи тоя ротшилдски възпитаник...

41

До 46

преди 2 години

Сърбите избиха 8000 човека беззащитни бе. Ти българин ли си, човек ли си?