30

обикновени

преди 2 години

фашисти, ще морят всички здрави пенсионери с глоби

29

Анонимен

преди 2 години

В Сингапур си плащат цялото лечение неваксинираните, например. Приеха закон още лятото.

28

до 11

преди 2 години

"Пак че не са ги накарали сами да си плащат лечението от ковид, както направиха в други държави" аре да посмалим лъжите1 изветрял ваксърси мо-3ък

27

daa

преди 2 години

Едни от най-пострадалите(англичаните) в психично отношение за 2 две години се криха 5 пъти по домовете си,боцнаха се над 85 % от цялото население,но....това лято се видя че всичко е една голяма....50000 заразени на ден и най-накрая им светна лампичката,че това нещо няма да изчезне нито с криене,нито с препаратчета и затова трябва да се свикне да се живее с него,някои няма да го понесат,някои няма и да разберат,но това е решението.Доколкото до Гърция...карат го като катъра-решили сме,ще ви бодне.

26

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да уточнят кои лица са ваксинирани,тия с две дози,тия с три дози или ако следват почина на Израел,тия с четири дози?

25

Анонимен

преди 2 години

Някой неразбрал, че пландемията е начало на глобализацията? Питайте бе хора и не гледайте бтв и нова. Някой да се е спънал в някой труп по улицата като в Китай през 2019? Някой на е видял снимка на вируса, който да не е рисунка?

24

Анонимен

преди 2 години

Като ги натикат фашагите по затворите, глобите ще отпаднат. Да гледат тубата да видят в Канада как се прави.

23

язе да кажа

преди 2 години

До Анонимен 14 След като ваксите 100% НЕ ПРЕДПАЗВАТ от заразяване и боледуване и са вече доказано с около 40% ефективност от предпазване от смърт - за какво ти е масова васинация?? От какво ще те предпази - с малка вероятност от смърт?? Че то и без вакса смъртността е под 1% в световен мащаб. В БГ смъртността е по-висока, но не поради неваксиниране.

22

ТЩД

преди 2 години

До Анонимен 15Не си ли прочел , че този вид ваксини са били забранени през 2017г. поради факта че 90 % от ваксинираните с RNK макаци починали.И изведнъж ПРОБИВ 2020г вече нямало проблем.Опааааа

21

Анонимен

преди 2 години

Еее, галят ги с перо- поне 1000 евро на калпак трябва да е глобата, ежедневно! И тия тарикати отглеждат заразени прилепи по балконите, като всички виновни антиваксъри, та контролните им органи не могат да им насмогнат с бдителния надзор.

20

Анонимен

преди 2 години

Гледайки какво се случва в Канада, Гърция,Австрия,Италия и други страни, почвам да си мисля че на тая "пандемия" не и се вижда Краят!

19

Анонимен

преди 2 години

Да заповядат в България да си доизживеят живота и да си харчат пенсиите.

18

гогич

преди 2 години

А като се разболееш от ковид след ваксинирането (както и става все по-често) - ще ти върнат ли парите от глобите???

17

Ванката

преди 2 години

Свидетели сме на най-екстремния социален инженеринг, който мотивират с грижа за здравето на населението. Дресура в действие...

16

Анонимен

преди 2 години

Всеки отказал да се самоубие или скопи,бива глобен. Откачена работа.

15

Анонимен

преди 2 години

На маляките им изсипаха по една торба пари на човек по време на пландемията! Без да трябва да доказват нищо, без спадове в бизнеса, без документи и административни врътки. Българинът в същото време получи един среден пръст в общия случай. А някакви хора призовават към същите санкции и същото спазване на мерки, както в Гърция и западните държави. Ами сори пичове, няма как да стане! Дори е ултратъпо да си го помисляте!

14

Анонимен

преди 2 години

еми да се опитаме да ги превлечем в нашата здравна система. и без това има недостиг и ще става по-лоши

13

д-р Мънгарсон

преди 2 години

Мачкай ***!

12

Анонимен

преди 2 години

И в България трябва глоба за неваксинираните.

11

Анонимен

преди 2 години

Най-добрата защита срещу коя да е заразна болест е когато всички са ваксинирани. Знае се, че никоя ваксина срещу коя да е болест не осигурява 100% защита. Ваксините срещу Ковид-19 е от 95% ефективност надолу, различно за различните варианти. Единственият вариант е ваксиниране на всички. Затова няма голям смисъл да се глобяват само хората над 60 години