106

Анонимен

преди 2 години

До Любен. Пандев- Колко ти платиха да агитираш срещу Русия?И въпросите не само,че си ги задаваме,но си и отговаряме.Лукойл работи само с каспийски суров петрол.Газта и тя идва от Русия.Горивото за АЕЦ-а и то е от Русия.Когато горивата поскъпнат,поскъпва и живота.

105

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

"Ние сме във война", коментира Джими Картър. САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите. И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !

104

въпроса не е Украйна

преди 2 години

Или иначе...... какво запада обеща и не спази!!!!Путин обвинява Запада в измама..... и иска само едно: НАТО да даде гаранции(както е обещал), че няма да се развива повече на изток!!!!Каквото и развитие да придобият отношенията на НАТО с Русия, вече нищо няма да бъде като преди.....В случая Украйна е само една дъвка или МЮРЕ за бай изкукуригал...

103

По-долу русофил пише

преди 2 години

за съветско финската война,че руснаците не искали територии.Ти прочети историята и виж резултатите от войната,преди да обвиняваш други.

102

Перчо

преди 2 години

Какво ще стане ,ако край източния и западния бряг на САЩ случайно изплуват по 5-6 руски ядрени подводници.

101

моника бонева

преди 2 години

В Украйна дори не се крият, че снабдяват с оръжие обучават ги и поддържат без да са членове на НАТО дори кандидат членове не са!Ей така, от доброто им орелско сърчице.Каквито са едните да знаете,че такива са и другите,аз не вземам страна. Но Русия са си у дома това е съществената разлика кой крив и кой прав. Докато САЩ са на хиляди километри,отвъд Атлантика се държат като у дома си!Те на какъв принципи са дошли чак до тук от добри сърца?!Добросърдечие американско към Украйна ги е налегнало!

100

Перчо

преди 2 години

Тука някои говорят за Крим.Защо не говорят за Косово.Защо не говорят за северен Кипър.В северозападна Сирия американците точат сирийския нефт;Когато приключат с грабежа,и там ще се появи Кюрдска държава.Значи ,когато ни е изгодно можем да създаваме нови държави.Защо САЩ не създадат нова държава в средата на Сахара.Защото там има само пясък,а не петрол.

99

моника бонева

преди 2 години

Русия като стане достатъчно силна ,сами ще обърнат плочата. На САЩ някой да им е търсил отговорност за 220 войни? За измислени причини за нападения върху цели държави за жертви оставени след американските войски?!Дума на обелват. САЩ са вносители на демокрация и свобода ,всички го повтарят като мантра,не виждат че думи и дела се различават. Вие какво си мислите,че терористите сами си произвеждат оръжията?САЩ ги снабдява и обучава/Сирия/ няма толкова числа в математиката ,колкото е дълга на САЩ!

98

Luben Стойков

преди 2 години

Проблемът за България и за джоба на всеки българин е русофилската глутница окупирала властта. Безобразното крадене на бюджета по всички линии, плюс безочливото слугуване на Русия, продаването на националните интереси срещу жълти копейки, престъпното снишаване пред Путин, отмятането от Европа и демократичния свят, отказът от национална политика в полза на Мужикия...са все действия на руски агенти по върховете на българската държава. Те са причината и за мизерията ни и за презрението към нас.

97

ехоо

преди 2 години

Даже тук имахте статия - "Миротворец" - черният списък с хора на Украйна, в който фигурира и Роджър Уотърс.Сред последните вписвания в списъка има над 187 000 имена.Сащисаните пратили ли са писмо до ООН за този списък на украинците?

96

Анонимен

преди 2 години

Спряхте да дъвчете и разпъвате короната, заради вас МЕДИИ беше целия този гърч, а сега и напрежение за войни създавате. Без вас живота щеше да е толкова щастлив и спокоен.

95

Анонимен

преди 2 години

До В съветско-финската: Ако беше учил малко история, щеше да знаеш, че в съветско-финската война целта е отдалечаване на границата от Ленинград, а не териториална придобивка. Нещо повече, на преговорите преди войната, СССР предлага да размени тези територии срещу 2 пъти по-големи територии в Карелия. Но Финландия не се съгласява защото не иска да се раздели с линията Манерхайм, построена на карелския провлак.

94

Анонимен

преди 2 години

Амрика ке падне! От високо!

93

Преди 15 години им

преди 2 години

Преди 15 години им казал - чак сега го разбрали! НАТОВски реотани!

92

Гост

преди 2 години

В бедна България е война всеки ден за оцеляване. За храна, топло, лекарства, горива..

91

Анонимен

преди 2 години

До Зозо: Факт, на страните с ниско БВП снарядите им летят накриво, а автоматите засичат постоянно.

90

Що толкова лошо?

преди 2 години

До за диктатаора - Що бе Джо не е толкова лош? Тия зад него мътят водата.

89

Анонимен

преди 2 години

Немското списание Шпигел откри писмен документ, в който е дадено обещание на Русия НАТО да не се разширява към Източна Европа. Документът е от 1991 година и е от среща между Русия, Германия, САЩ и Франция. Столтемберг лъже най-нагло, че нищо не е обещавано! Лицемерието и подлостта на запада лъснаха отново.

88

за диктатаора -

преди 2 години

фашист, кучешка смърт като на Чаушеску и ли международен съд за геноцид !

87

Анонимен

преди 2 години

"Войната, която изглежда напът да обхване Украйна, вероятно се е оформяла в съзнанието" на НАТОвските военолюбци още от развала на СССР. Сега се опитват да я материализират. (Не ме разбирайте погрешно сценария за развоя на събитията съм го чел около 2000 - та преди инвазията във Ирак на сай който не съществува вече iraqwar.ru с точнос до 2 години - як Хорър!!!)