77

Анонимен

преди 2 години

Имаше Теория на конспирацията. Вече има само конспирация. Срещу теб, нас, всички. Не е срещу човек, държава или политик. Това е конспирация за изтребването на човечеството. Тези, които останат ще се молят за глътка въздух и порция насекоми.

76

Анонимен

преди 2 години

Е то не е задължително да сме част от ЕС. Да ги вкарваме македонците там да им искат данък отопление.

75

Анонимен

преди 2 години

Данък въздух

74

До 85

преди 2 години

Да ама не тези мерки няма да разграничат голям от малък град, и тези по малките населени места също ще отнесат негативите от тези така наречени мерки, които между другото няма да доведат до подобрение на качеството на въздуха.

73

до 83

преди 2 години

Говорим за големите градове и от гледна точка на замърсяването в тях. Не става дума за малки населени места.

72

Злобар

преди 2 години

За средният и бедният гражданин изобщо никаква полза от този ЕС не виждам . Полза имат мошенниците и богатите във власта с разработени схеми за източване на парите ни .

71

До 81

преди 2 години

А ако не си от софето а от провинцията имаш ли избор да се откажеш от стария си автомобил? Или тези които не сме "столичани" трябва да мрем?

70

В.

преди 2 години

Време е за напускане. Данъчен съюз, митнически съюз, ако трябва само свободен пазар, защото това вече надминава границите. Никакво Евро. Имаме шанс 1 Лев да бъде = 1 Евро заради безумните им разходи, от които ние нищо не сме видяли.

69

Анонимен

преди 2 години

Твърдо "за". У нас в момента е безкрайно евтино да имаш автомобил. Изобщо, ако си с доход под 5-6000лв. не би следвало и да си помисляш за автомобил. А то всеки втори кретащ с 2-3-4к в София се качил на 10-годишната немска барака.

68

Анонимен

преди 2 години

Абе този май забрави, че е е от най-голямата група хрантутници в европарламата, какво се прави на недоволен нали точно неговите хора мислят тези извращения.

67

В.

преди 2 години

Да бе ще ни ограбват и после ще правят фонд да ни подпомагат. Майнат. Им

66

Анонимен

преди 2 години

Еврогейския съюз е по-вреден за нас и от Османската империя. Трябва да се омитаме,защото ще ни ликвидират ако не с ковидтероризма то със зеления със сигурност.

65

СМЕХ...

преди 2 години

Ше си плащате , бе .....ЩОМ СЕ ПРАЙТЕ НА ГЯВОЛИ .....ТАКА Е ТЯ!---/"Хитрата сврака , вътре с двата крака"/

64

Анонимен

преди 2 години

Да, нужно е така да бъде поради нелогичния начин на облагане и застраховане на стари и мощни коли. Колкото е по-мощна и стара кола трябва да има по-висок данък както и застраховка, особено ако е от една марка БМВ и млад *** вътре - там стават тежките катастрофи и това ще възпре *** да карат все едно са недосегаеми после.

63

Да ама Не

преди 2 години

до "Туризмът е най-големият замърсител." Нашия туризъм пере пари и много добре ги препира мрьсните милиони парички.

62

ВРЕМЕТО е НАШЕ!

преди 2 години

Ама и сметките високи са ваши!

61

Асан

преди 2 години

Путин ни спасява пак от Е врогейско робство :)))

60

Анонимен

преди 2 години

До Някой - Не, не ща да живея в чиста държава, не ща да мисля кво ще станело след 100 години. Не ща да се чудя дали ще дишат децата ми. Няма да имам деца, защото ще са умрели от глад и болести, точно като в Африка. Ако робовладелците си мислят, че трябва да се грижа за техния чист въздух - не са познали. Ако продължават така с кеф ще събирам гуми и ще ги паля.

59

Анонимен

преди 2 години

Туризмът е най-големият замърсител. Ако се обложи с 300% може за се вдигнат пенсиите с 2%. Това ще позволи пенсионерите да си купят още 3 кисели млека. Това рязко ще вдигне БВП.

58

Другаря Плевнелиев

преди 2 години

каза преди нЕкоя година, че трябва да излезем на квартири, понеже така било по Европа (80%).