10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Затова руснаците са разположили по границите с Украйна мощни нападателни оръжия, включително щурмови самолети, атакуващи хеликоптери и среднобойна ракетна артилерия- защото се готвят да се защитават.

9

Анонимен

преди 2 години

Махайте се от европа американски Мрши!

8

Анонимен

преди 2 години

Времето изтича,говедарите трябва да почват с провокациите си,тая седмица очакваме ежедневни такива!Лошото е че Путин няма полезен ход,ако реши и се намеси ще го изкарат людоед,ако напусне размирният район ще го изкарат слаб и страхливец!

7

Анонимен

преди 2 години

Махаш жените и децата ,а мъжете ги правиш войници и ги хвърляш в огъня.

6

Барселона

преди 2 години

...Кибер атака...взривен тръбопровод...евакуация....нека да се види кой дърпа конците в този конфликт....мирните руснаци....

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Нищо особено не "става". Русофилите ще се хвърляте на амбразурата до последния човек. Руснаците ще се бият до последния от вас.

4

Анонимен

преди 2 години

И то каква стана тя,вместо руснаците да нападнат Украйна според Байдън,то урките подучени от американците изглежда са започнали пълномащабно планирано нападение .....но нека не забравят,че навремето грузинците подлъгани от американците нападнаха и само за седмица се простиха с доста територия а американците бързо избягаха.та и тука американците ще се бият до последният украинец...

3

На запис

преди 2 години

"В петък ръководителите на ЛНР и ДНР Леонид Пасечник и Денис Пушилин обявиха евакуацията на жителите на републиките в Русия във връзка с нарастващата заплаха от военни действия." Ц, анализ на видозаписите показа, че двамата "лидери" са имали предварително подготвени записи на "призива" от два дни по-рано. Поредната руска тактика.

2

Възмутен

преди 2 години

Е нали уж Путин щеше да почва война според пропагандата а точно обратното става,украинците стрелят по народа!

1

Анонимен

преди 2 години

Айде Путин почна с провокациите! Нали Лавров се подиграваше на Байдън? Прав е за едно обаче: Не са планирали нападението над Украйна за сряда!!!