15

баба мара

преди 2 години

вие сте раз-бои-ници по генезис каква солидарност вие какво разбирате от тазидума векове сте ограбвали човечеството кого сте интегрирали какво може данаучи човек от вас само лъжи и интриги дигаите си чу=ка=лата от балканите ичерно море и ни оставете да живеем в мир и разбирателство

14

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да нахлува в Украйна.Целта му е по лоша.Гражданска война между украинците и руснаците живеещи в Украйна.Тоест повече жертви.

13

Възмутен

преди 2 години

Заради интригите на тез оялите се западни милионери го отнасяме ние просяците на Европа с невижданите цени на всичко!2/3 от газа в Европа идва от Русия и предизвикват Путин да намали още кранчето и ще мрем от глад!

12

Анонимен

преди 2 години

Значи хем не искат да се изтеглят от Източна Европа, хем кръвопролитието било ненужно. И какво очакват? Русия да се изтегли в Източна Азия ли? Без бой. Как си я представят тая работа? Как точно ще стане? По кой начин?

11

Анонимен

преди 2 години

"Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо." САЩ правят обратното държат Русия далеч.

10

Анонимен

преди 2 години

Лидерът на държавата абдикирала от ЕС в качеството си на какъв призовава за солидарност???

9

Антиутопия

преди 2 години

В същото време в България се Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

8

Анонимен

преди 2 години

Този пнчер иска да се нареди до ЕС, иначе лаеше да излиза.

7

Малко за политика

преди 2 години

Европа е заложник на англосаксонските интереси. Рано или късно на това трябва да му се сложи край.

6

Анонимен

преди 2 години

"Западът ще трябва да прояви огромна солидарност, ако иска да убеди руския президент Владимир Путин да не нахлува в Украйна,"__________Пак ли с това нахлуване, малoyмни ли сте че не разбрахте, че няма намерение да напада Украйна?

5

ВЪПРОС

преди 2 години

Аз виждам нещата реално - ЕС трябва да убеди сина на Байдън да НЕ напада Русия .Действията на САЩ и Англия са детски работи - да нападнеш Русия е лош Проект - има Исторически Факти .

4

Анонимен

преди 2 години

Май съвсем загубиха връзката с действителността. Или просто си приказват, колкото да не вземат да млъкнат.

3

Стига глупости

преди 2 години

До SOS: БОГ с нас срещу Русия? Това ли можа да измислиш, това ли словоблудство. Жалка работа сте това, русофобските т'ролове.

2

Минските съглашения?

преди 2 години

Кога ще поискате от Украйна да ги изпълнява: 1. Незабавно и всеобхватно прекратяване на огъня в определени райони на Донецка и Луганска области на Украйна и стриктното му прилагане. 2. Изтегляне на всички тежки въоръжения от двете страни на еднакви разстояния, за да се създаде зона за сигурност с ширина най-малко 50 km една от друга за артилерийски системи с калибър 100 mm или повече. ......................... Кога? Вместо това въоръжавате Украйна и подклаждате истерията, че войната ще започне.

1

SOS

преди 2 години

И ще бъдем сплотени срещу Русия. Длъжни сме.БОГ с нас.