332

Шоп

преди 2 години

В белия дом ще дойде Тръмп и ще напляска дедо Бай Дън !

331

Анонимен

преди 2 години

Секретарката на дед Байдън каза че Русия щяла да н атакува Украйна с химическо оръжие ,това е най голямата лъжа от 20 г ,гадове

330

не може да бъде!

преди 2 години

Вижте,без всякакво съмнение,това е много странно изявление,макар че подозирам е публикувано милостиво в съкратен вид.Много съм любопитен каква е била реакцията на американските журналисти-каквито и да са ,между тях има има много умни,опитни и разсъдителни хора!Готов съм да се обзаложа ,че някои от тях са били силно ядосани...г-н Байдън просто се излага...а други ...смях,подигравки...

329

Хох

преди 2 години

Този дементирал индивид ще ни докара 3та световна. Очевидно идва много сериозна икономическа криза и на САЩ им трябва огромен пазар за да си продават оръжията.

328

Анонимен

преди 2 години

След олимпиадата Русия и Китай ще прекроят света

327

Ха ха

преди 2 години

Детската градина е абсолютен ФЕЙК "снаряд" взривил стената и пробил дупка с диаметър 50 см а прозорците до дупката здрави.Хохлите са къртили на ръка личи си от 1 км. Къде са осколките къде шрапнелите къде са пораженията по стените?

326

Анонимен

преди 2 години

Егати тъпите им шаблони. За какво преписвате тези новини, които описват лелеяна от извесно кои война в Европа. На всички е известно, кой има сметка от това. Наричат го част от плана за Зануляване.

325

Анонимен

преди 2 години

Цирк, цирк. Ако наистина има конфликт между САЩ и Русия, руската мечка ще тръгне да си връща Аляска. Никога не го прави.

324

Анонимен

преди 2 години

Руснаците правеха военни игри реципрочнатаи на НАТОвските задявки

323

Т.Шак

преди 2 години

Джо Демента пак е на черешата. Ама Русия не е Ирак, където вече 20 г американските окупатори търсят химическите оръжия на Саддам.

322

Lina

преди 2 години

" Звездите му го говорят." Жалко , че не може да изфабрикува лъжа, че в момента стреля Путин.Май не е той.Кой ли е така удобно въоръжен? Кой ли?Детските градини явно пречат на някой, но ме могат да го запишат на сметката на Путин.Лошо. Най - старият, най - изгубеният и най - военноориентираният президент на сащИ Путин си има вина , обаче ,с неговото - Само не Украйна в ЕС. Рецептата за война. 2 мъже с проблеми и достъп до оръжия.

321

Анонимен

преди 2 години

Американци обстреляха Детската Градина за да запалят конфликт след като лъжите за Руска Агресия рухна ...

320

Мила

преди 2 години

Най добре е руските сили да тръгнат към Вашингтон!И да стъпчат главата на змията която сее зло по света.

319

ВЪПРОС

преди 2 години

Война в Украйна е Проект на Сина на Бай Дън - той има частни интереси там .Така ще е докато не дойде НОВ Президент на САЩ .

318

Народеее!!!!

преди 2 години

Вместо да си гледа здравословното състояние,което хич не е добре тръгнал да оправя света!

317

Киндзадза

преди 2 години

Укропите допуснаха грешка, която може да се окаже фатална. Обстреляха територията на Русия. Оттук насетне всичко е възможно. Евакуирането на хиляди жени и деца е подложено на обстрел. Русия е с развързани ръце, скоро мирът ще бъде в Донбас...и в други градове в Окраина. Безценно...." На зла круша- зъл прът" Най-лошото е, че държавите, като нас в периферията се превръщат в територии за война, с галопираща инфлация и абсолютно зависими от западналяците. Без работеща икономика, без възможности.

316

До до 404

преди 2 години

Хич не ми пука, кой номер *** носиш. Личната ти история я разказвай в "Бг мама" или в "Лична драма".

315

Анонимен

преди 2 години

394 Байдън не е в прекият конфликт, но може ВМЕСТО ВОЙНА РУСИЯ- УКРАЙНА, да излязат на ринга Путин срещу Виталий Кличко, тогава нещата ще приключат още в първите 10 секунди, познайте как? :)))

314

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън е новата Щатска Ванга

313

Анонимен

преди 2 години

Защо вместо война, Байдън не се бие с Путин на боксов ринг? По-евтино е и по-бързо ще свърши.