17

Извинете,

преди 2 години

мога ли да попитам? Знае ли някой коя следваща дата е обявил Джо Байдън за нахлуване на Путин в Украйна?

16

Изненада

преди 2 години

Вълната от евакуирани от Донецк, оказали се депортирани, достигна 1600 души, извозени ( в буквалния и преносния смисъл) с 40 автобуса. Пристигнаха в съседната руска Ростовска област, за да установят няколко неща, че няма условия за тяхното настаняване и че не ги посрещат с хляб и сол. Поискаха да се върнат в Донецк, но руските власти им отказали...

15

Анонимен

преди 2 години

Булка , кажи и на свекървата и свекъра и те да напишат по един коментар тука . А те да кажат на хората в целия Блок всеки да драсне нещо тука. После как да няма 100-ци коментари

14

Кончита Вурст

преди 2 години

Да изнесе концерт в Киев на Мегдана в подкрепа на демократичния украински народ в борбата му срещу кремълският диктатор!

13

Really?

преди 2 години

Вярно ли? Що пишат ненужно мисирките?

12

Щирлиц

преди 2 години

Последните 30г. *** и копоите му донесоха единствено войни, смърт, бедност и нищета. Там където имаше мир и разбирателство, днес е братоубийство, разкол, бардак и безпътие. Западът никога не е разглеждал останалите народи, като нещо различно от материал за войни, които са нужни на империите, за да съществуват. Демокрацията умира без войни и смърт, печалбите са в трилиони. Робовладелци те са си все същите, само слугите им се извратиха в и з.мет.

11

Анонимен

преди 2 години

Пак ли крадено от сайта на Дойче Веле? Чудя се брат сестра и братовчеди *** теа дето постват копирания Текст тука коментират

10

Анонимен

преди 2 години

Руските медии раздуха и лансираха пропагандни измислици, че украинците са фашисти и че избиват руснаци ползвайки за това украинските еквиваленти на Атака, БНС на Расате и Възраждане. Те Десен сектор тогава едвам вкараха 1 депутат в украинския парламент от 450 души, но руските медии изкараха, че Украйна са фашисти, че убивали, че стреляли, че палели. Всичко добре организирано от наследниците на КГБ. И българите с ай кю от 50 им се вързаха на кгб-шките номера.

9

Анонимен

преди 2 години

До БългаринТи не си българин, а си руски робот. Руските служби 2014-та година организират целия този сепаратизъм. Всичко беше добре организирано. Сепаратистите тогава веднага поеха контрола на обекти като летища и гари. Места за които един граждански протест не би си помислил. Ти протест на летище София виждал ли си? Украинските власти нямаше как да не отреагират и да не се опитат да си върнат територията под контрол.

8

Анонимен

преди 2 години

Русия още от време на Екатерина Велика си въобразява че всички Славянски Народи тогава са християни и едва ли не братя и сестри. Реалността обаче е съвсем друга , всички тези Народи са насилствено Похристиянизирани. В Чужбина се изучава за Процеса Християнизиране у нас ни чул ни видял , ниско образован и информиран ли е Българския Народ?

7

Анонимен

преди 2 години

Виновни са Украйна и България!

6

Анонимен

преди 2 години

В 21ви век ми се струва нереално да се води война в Европа. Да се убиват хора заради територия, която не е нужна, особено пък на Русия... Само някой с тежко увреден мозък може да иска подобна война.

5

Асан

преди 2 години

РъБъ 15 години у е врогейския съюз 300 евро заплата... Сега Урсула ше слагала данък бензин и мусака :)))

4

Лошо

преди 2 години

Явно целта на запада,разделяй и владей е постигната за съжаление.

3

Анонимен

преди 2 години

Супер , сега у нас ще се налълни с евтини Украински яко е нали

2

Анонимен

преди 2 години

Представете си Тексас да се отцепи от САЩ и 20 години по-късно САЩ да обяви война на Тексас с оръжие. Не е гот

1

Анонимен

преди 2 години

Освобождението на Украйна от Руско Робство