73

Славко

преди 2 години

до анонимен86 или който и да си,там скрит,зъзнещ и с руска винтовка,в леден окоп на границата с Украйна!Ужасно,ужасно,разказвате,сякаш , че там сте били!Прекрасното е това,че едва ли сте виждали,не на филм , стрелящо оръжие,било то и руско!

72

Анонимен

преди 2 години

До Славко Аз и преди се "сетих" какви са фантазиите ти. Жалко, че не успя да измислиш нищо оригинално. Както се пееше в една песничка "Сега е гадно, мега глупост ...."

71

Санди

преди 2 години

ДА ПРИПОМНЯ,НА ПИШЕЩИТЕ МЛАДИ И БЕЛИ БРАТЯ,ЧЕ ПРЕЗ 1976 ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПРАЗНУВАХА 200 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМОСТ,А И НЕ САМО 200 ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ БЕЗ ВОИНИ И КОНФЛИКТИ НА ХАМЕРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ!СЪЩЕВРЕМЕННО РАЗПАЛИХА ДЕСЕТКИ!

70

Славко

преди 2 години

До анонимен 79.Украйна получи "безплатни"помощи от САЩ,ГЕРМАНИЯ,ИСПАНИЯ,НИДЕРЛАНДИЯ....СЕГА СЕТИ ЛИ СЕ КЪДЕ ЩЕ СА ТРУПОВЕТЕ!

69

Анонимен

преди 2 години

До ЕВО "Мечтата на хамериканците и лично на дядо Байгън,съвсем скоро да има война в Европа" Мхм. Байдън е струпал 150 хилядна войска по границата с Украйна.

68

ЕВО

преди 2 години

Мечтата на хамериканците и лично на дядо Байгън,съвсем скоро да има война в Европа,трудно ще се случи,но е на път да се случи,мъдро по хамерикански!Древни кръвопийци!

67

Анонимен

преди 2 години

До разсмя ме "Русия е най-големия доставчик на нефт за сащ." САЩ е най-големия производител на нефт в света, а миналия месец се случи нещо още по-интересно: доставения за Европа втечнен газ беше повече, от газа идващ от Русия по тръби. :) Путин направи немислимото - започна да реже клона, на който Русия се крепи със суровините си. :)

66

Анонимен

преди 2 години

До Славко "Когато днес продаваш оръжие,приготви се утре да заравяш човешки трупове!Може да го е казал и ...Путин." Русия е един от най-големите продавачи на оръжие в света. Да се готвят.

65

разсмя ме

преди 2 години

До пияница мистик ........ Нещо не си в час, ама разбираемо е ако никът ти е правилен. Ако има забрана за купуване на суровини от Русия най-много ще пострадат краварите. Русия е най-големия доставчик на нефт за сащ.

64

Славко

преди 2 години

Когато днес продаваш оръжие,приготви се утре да заравяш човешки трупове!Може да го е казал и ...Путин.

63

Анонимен

преди 2 години

До антинатовец "За какво?" За да се пазят от тия, които им гарантираха териториалната цялост през 1994та с договор, и след това си отхапаха парчета от Украйна. Затова. За тия, които твърдят, че били "нападани" и "застрашавани", а имат зелени човечета биещи се на територията на съседите им. Затова.

62

Анонимен

преди 2 години

" САЩ пренебрегват ... руски проектодоговор" Това казва всичко, което трябва да знаете. Как лошите американци си позволяват да пренебрегват сънищата на Путин? Как? Това е повод за война!

61

пияница мистик

преди 2 години

До антинатовец === Абе, Галфонсо, ако Запада и САЩ не помагаха на Украйна, не им даваха пари и оръжие досега джуджето убиец 100 пъти да е нахлул, да е заграбил цялата Украйна и да я обявил за съветска територия, както направи с Крим, Луганс и Донбас. И на джуджето не СП2, а трябва да се спре изобщо да се купуват всякакви суровини, да го оставят без пари, защото така или иначе ги дава само за оръжие, а народа му мизерства със 300лв заплати. Толкова са ако ги обърнеш от рубли в левове

60

Анонимен

преди 2 години

М да вижда му се края.

59

антинатовец

преди 2 години

КОнфликтът е нужен на САЩ и те го организираха. Никой не го крие. Още Нюланд раздавайки курабии каза: 5млрд. Бен Ходжис раздаде медали на украинци - значи са американска армия. Сега дадоха оръжие на Украйна. За какво? Германия иска СП2, САЩ не дават. Та кой организира войните в Европа уважаеми?

58

sd

преди 2 години

нека почва войната че да се затрие руското семе и да се свърши веднъж завинаги с руснаците. Слава на Украина!

57

.

преди 2 години

До пияница мистик - ще убият американците.. *** ще убият...

56

.

преди 2 години

Голем праз!

55

пияница мистик

преди 2 години

Американците трябва да намерят начин да убият джуджето убиец. Дали с насочено облъчване от космоса или с отрова, но е видно вече, че този е психично болен човек и че докато не разпали Трета Световна няма да миряса. И да кажем успее да превземе Украйна какво следва? Ами джуджето ще каже, че сега вече границите на Джуджистан са направо до страни членки на НАТО и трябва и тях да нападне, че го плашат горкия психопат. Полша, Румъния и всички съседи на Украйна ще са потенциално заплашени

54

Гост

преди 2 години

Война ще има. Твърде много оръжие се натрупа за кратко време. Всеки го " сърби" пръста. Мегаломанството на Путин, ината на Зеленски,сенилноста на Байдън. Всички ще платим цената.