35

българин

преди 2 години

"Москва заплаши в писмо до Вашингтон да прибегне към неуточнени "военно-технически мерки" Брех да му се не види макар, какви са тия неуточнени военни мерки??? Русия ще ни обяви война ли, или ще ни напада без да обявява война, с какво в крайна сметка ни заплашва Русия не ми стана особено ясно???

34

байалцхаймер

преди 2 години

Байалцхаймер не можа да навие Путин да нападне и дати му определя и санкции му приготвя, ама тоя инат неще и неще да напада!!!!Остава краварите да приложат своя изпитан метод -лъжа и изкуствено предизвикателство... както в Ирак, Виетнам, Сирия, Либия, Сърбия и къде ли не!!!

33

Анонимен

преди 2 години

"Байдън и негови висши сътрудници отправиха вчера нови предупреждения, че Русия се готви за военно настъпление срещу Украйна, вероятно в следващите няколко дни"_____________ Байдън и неговите съветници все повече заприличват на нашия Витанов и неговите присъдружни математици, която постоянно ни плашат как ковид настъпва и какво Голямо Страшно ще става, след еди-колко си дни или седмици. Горе-долу и "предупрежденията" на байдъновци ще се сбъднат колкото на нашите витанковци.

32

По всичко

преди 2 години

Изглежда, че САЩ се опитват по всякакъв начин да настроят целия свят срещу Русия и да предизвикат война. Няма да спечелят защото Русия е православна държава. Ние обаче ако продължаваме да държим "просто Киро" ще ядем руските ракети и пак ще оревете света..

31

селянин

преди 2 години

Украинците са тръгнали на танкова атака

30

Мушмул

преди 2 години

Американската мечта е Война.

29

Анонимен

преди 2 години

Руснаците трябва по често да си сменят управляващата върхушка.Сегашната върхушка след толкова години вече е опиянена от власт и пари и ще им докара бели.

28

До Истината

преди 2 години

Дълбоки исторически познания имаш. Уважение за това! Според мен в историческата наука си на нивото на Просто Киро, даже... Да не си учил "CASI"?

27

Мушмул

преди 2 години

Даже по FOX News казаха , че украйна е колония на сащ. Американците не могат собствената си граница да пазят , тръгнали украинската.

26

Истината

преди 2 години

Истината е, че Путин с най-голяма вероятност ще нападне Украйна не на 16, ами на 20 февруари според американска медия.

25

Анонимен

преди 2 години

На запад всички западняци са ужасени от Русия и вярват 100% на това което пишат медиите, поне аз не съм чувал друго мнение, никой не се съмнява в това което им казват, не само за Русия.

24

Факт

преди 2 години

Каква пародия, наглост и цинизъм,нали всички виждаме че сащ провокират насилието в Украйна....

23

Гъз

преди 2 години

Няма сепаратисти, има гражданска война. Хохлите стрелят по своите. Ако не ги имат за свои , значи правилно се отделят. Да правят федерация тия ***.

22

Алекс

преди 2 години

16.02 мина и замина,но Русия не нападна.Явно тази война ще е вестникарска.

21

Анонимен

преди 2 години

До 24На тези алчни и зли хора във Вашингтон много им се иска да разпалят война в Европа. ))))Единственият който иска война в Украйна се намира в Кремъл.

20

Анонимен

преди 2 години

Нато защо ще защитава Украина, те в НАТо ли са?

19

Анонимен

преди 2 години

"Хора", които не се посвениха да избият собствените си моряци при Пърл Харбър, които си събориха кулите, които развяваха пакетчета захар в ООН, са еталон за истина.

18

Мир

преди 2 години

Ами дайте да спем насилието в Украйна!

17

bb

преди 2 години

На тези алчни и зли хора във Вашингтон много им се иска да разпалят война в Европа. Така хем Европа ще стане по-слаба, хем те ще си продават оръжията и ще трупат печалба от човешката смърт. Просто трябва да бъдат изгонени от Европа, за да живеем в мир.

16

Петров

преди 2 години

В един от масовите гробове на загиналите от обстрела на украинската армия с едрокалибрена артилерия по мирни жители са открити останки на деца, най-малкото - на 4 месеца. Това е резултат от непрекъснатото въоръжаване на Украйна със западно оръжие. Запада е съучастник в тази диващина.