46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "А да забравих много хора нямат пари за хляб" Хроничните ви болести не са от нямане на пари за хляб, а от имане на прекалено много пари за цигари, ракия, и плюскане (и някои други неща).

45

Анонимен

преди 2 години

докторе гърците и румънците и сърбите не са по здрави нации или Сенегал или Етиопия. Другаде е причината ама ди я криете щото не е удобна.

44

Анонимен

преди 2 години

До Камиона Ц. Родителите му са плащали данъци, за да се учи. Ти си плащал данъците държавата да гледа твоите деца.

43

Анонимен

преди 2 години

38 стигнах до толкоз и спрях да чета.

42

Анонимен

преди 2 години

Най вече сме болна нация благодарение рефомите в здравеопазването лимитите липса на консулти и изследвания болните се изписват като им изтече пътеката с подобрение умират у дома си Сега умират още повече щот не могат да се доберат до никаква пътека Така че чужденецът да ми прави заключения като не работи у нас А да забравих много хора нямат пари за хляб камо ли да си плащат за избор на екип лекарства консумативи Така че още вднъж не ти искам мнението чужденецо за вируса

41

Камиона

преди 2 години

Плащали сме от данъците си образованието на този tулуП, за да може сега да бачка в Швейцария и да плаща данъци в Швейцария и да ни дава акъл оттам. Ясиебимайката тапакк!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Учил се е 20 години с данъците на родителите си. Твоите деца са учили с твоите данъци, дано са стигнали по-напред от доктора в Швейцария. А е крайно време да престанете да си криете комплексите и алековщината зад "аргументи на съвестта", защото само показвате, че грозните ви похвати не се спират пред нищо в оправдаването на дебелоочието ви.

39

Анонимен

преди 2 години

Най-обичам някой, който се е учил 20 години с мойте данъци уж да ме лекува, взел си хартийката и заминал да лекува чужди народи, да ми дава акъл! Д-р Илиев е косвено отговорен за този ръст на смъртността в България и ако имаше поне малко доблест, щеше да си дава интервютата на немски пред немските медии.

38

Нормално

преди 2 години

В застаряваща нация какво очаквахте ?

37

Анонимен

преди 2 години

Едно си баба знае, едно си баба бае.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Като сте толкоз бедни и болни, защо не се ваксинирахте? На какво разчитахте? Лекарите некадърни, болниците лоши, народът болен, обаче без ваксини. И,??? Интересното тук е, че тия хора, които са вземали решенията, които са ги направили болни, се пъчат и викат, "ние си преценяваме бе, няма да се ваксинираме" и след това обвиняват лекарите за това, че те, болните, ***, защото са взели ПОРЕДНОТО решение с "ние си преценяваме". Ами, да, "преценявате си". Грешно. За ПОРЕДЕН ПЪТ.

35

Анонимен

преди 2 години

Вакси инфлуенсър

34

Анонимен

преди 2 години

Да не забравите да пляскате тази вечер по балконите за доктора.

33

Анонимен

преди 2 години

Ами да де- като нямат хляб, ток и парно, като нямат свестни болници, нито витаминозна храна, да се ваксинират- рекла онази с буклите.

32

Анонимен

преди 2 години

Има ли нещо чудно с такава здравна система, в която лекарите те гледат като ходещо портмоне, вместо като нуждаещ се от лечение?!?!?!!?!?!?

31

Анонимен

преди 2 години

Като сте толкоз бедни и болни, защо не се ваксинирахте? На какво разчитахте? Лекарите некадърни, болниците лоши, народът болен, обаче без ваксини. И,???

30

Анонимен

преди 2 години

"че сме болна нация, а и имаме слаба здравна система." Да ,за това бързо да се ваксинираме ,че да оправим здравната система и ще станем здрава нация .

29

Анонимен

преди 2 години

Ами той и токът поскъпна, защото не сте ваксинирани. Пенсиите ви защо са ниски- защото не сте ваксинирани. Лимоните колко са, 5 лв килото?-Ами, ваксинирайте се .Бе. Ама антиваксъри прости.

28

Сульов

преди 2 години

Лаборанта в изгнание пак се обажда.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "Знаеш ли доФторе че ще отговаряте с главите си за тези които починаха. Защото те починаха от липса на здравеопазване." Брех, абе нали "докторите" бяха некадърни и предпочитахте да се лиекувате при врачки и баячки и с хомеопатия? При Мангъров не можахте ли да се вредите, той е от вашите! Защо така да отговарят хора, които вие обявихте за безполезни и некадърни. Защо не ходите при кадърните бе?