62

ех

преди 2 години

Браво на Жамбаза, как не ги замерил с някоя пиратка, така от по високо от некой балкон, или да им метне по една ракия у очите - да им ги изгори тада не могат да шофират трезво, па накрая ша гръмне с пищака у тавано да го видят какъв комита и какви умения е придобил у казармата!!!!

61

д

преди 2 години

д

60

Ямболия

преди 2 години

Националистите навсякъде малко или много имат и фашистки прояви в действията си. България де прави изключение. Национализъм е много близо до националсоциализъм. Затова патриотизмът трябва да се разграничава от национализмът,много е тънка границата.

59

Анонимен

преди 2 години

Пример за медийна диктатура и хибридно облъчване.Ако човек е заснет на камера, все в някой момент на стоп кадър ще заеме поза която "хайки лайкли" ще прилича я на нацистки поздрав, я нещо друго.В момента го обвиняват в нацистка пропаганда.Това е престъпление.Вдяко обвинение което не е доказано е клевета.И това е престъпление.

58

Анонимен

преди 2 години

Убергащите на Шкембефюрера могат да оборудват цяла парашутна дивизия СС Уберпантц.

57

Некъф

преди 2 години

Новия вид фашизъм прикрит зад евроценностите и лъжливите приказки за демокрация под формата на заглушаване на правото да мислиш критично вижда своя край!!!"ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ"

56

Лили

преди 2 години

Как не се намери един свестен да ни представя в Европа. Само изцепки от които да ни е срам! Джамбазки не заслужава позицията на която е. Дано повече не му позволяват да се изказва и зле поставя България!

55

agent

преди 2 години

Добре не може ли някой да го махне този *** от там? Само се излагаме с такива ***. Недосегаем ли е ?

54

Deep Zone

преди 2 години

Малтийката е голяма, за мен тоя трябва да бъде отстранен завинаги от всякакви политически позиции. Жалка нацистка ***...Мислех, че сме забравили призраците на миналото, явно все още има хора, които мразят другите само заради раса или някакви предразсъдъци, а не заради това какви хора са...

53

Анонимен

преди 2 години

Показал им е какви са в Брюксел.

52

българин

преди 2 години

До: номер 75 Вярно бе, виж за македонците не сетих! Прав си, голям автогол ни вкара тоя yбитaк!!! Сега официално ще бъдем обвинени и набедени за фашисти и няма как да се защитим, освен ако не приемем С. Македония в ЕС :-(

51

Анонимен

преди 2 години

поздравил е неонацистите с поздрава им

50

Анонимен

преди 2 години

74 прав е да нарече ЕС нацисти, но не така, с този жест. Ако пред мен стои нацист, който презирам няма да му оттам чест като на пълководец, а ще му покажа среден пръст. А ако ме принудят да оттам чест по нацистки, ще вдигна ръка, но пръстите ми няма да са опънати, а ще са сгънати, така че само средния да стърчи напред. Като мразите фашистите, защо им отдавате чест?

49

Анонимен

преди 2 години

мецола пък държи издигането си на вдигането на крака цялото семейство са депутати в ес, има такива много случай е и мария габриел ***

48

Анонимен

преди 2 години

До: номер 60 Явно и ти следиш в детайли кадрите на германските кинохроники от онова време. Прави впечатление на наблюдателните, че Хитлер рядко поздравява с изпъната ръка, за разлика от уставните офицери от SS, които го правят така.Подозирам, че понеже той е главният фюрер, не му пyкa как поздравява, защото кой ще му направи забележка? Впрочем, същото важи и за Химлер, райхсфюрерът на SS. И той поздравява така, дори се усмихва, все едно казва "Мараба!"

47

Анонимен

преди 2 години

Новинката като нищо е фалшива. Обаче и вярно да е, правилно е постъпил. Мецола-та що се е обидила, не е ясно. Поне половин Европа нарича насъбралите се там фашисти.

46

Анонимен

преди 2 години

59 ясно ни е защо го е направил, защото познаваме себе си и знаем че българина мрази нацистите. Но света не го знае. Той петни достойнството ни. Да беше излязъл на трибуната и там да ги нарече нацисти. Да беше направил тоя жест, обръщайки се към председателя или тия дето налагат закона, всички щяха да го разберат. Но сега има друго значение. Само ние си го разбираме. Калта е хвърлена не срещу истинските нацисти, а срещу българския народ, който не е нацист, никога не е бил и никога няма да бъде!

45

Анонимен

преди 2 години

Влезте в Блиц и вижте снимката.То май и с Меркел имаше подобен кадър и то докато ръкомахаше от трибуната на една пресконференция.Менте новина, клик байтър.Но за политика лоша реклама няма

44

Анонимен

преди 2 години

Копейкин е същата долна ***, сега и на него трябва да му сърбаме попарата в България !!!

43

Анонимен

преди 2 години

На снимката се вижда човек който дава знак "тук съм" или може би "искам думата".Менте новина:-)))