79

Протестър

преди 2 години

Вече започнахме да събираме яйца, домати, развалена риба , камъни и слама ! Имаме и нов стил бесилки и ковчези !

78

Руси

преди 2 години

До СМЯХ....ХАХАХ ! Най-бедния президент досега ! Това е глупаво според мен! Как може един бедняк да има власт, тея ги говорете на неграмотните ,а не на нас ! Как може хора с 5 хиляди лева в сметката да взимат решения за милярди! Я се осъзнайте хора!

77

МВР

преди 2 години

А колко мислиш ,че вземам?Като щата е 912лв.Хайде смятай.

76

Колчо

преди 2 години

Толкова ли е сляп българина ? Толкова ли е опростял Българина ? Толкова ли се мразим , за да изберем да ни управляват илитерати, неграмотници, некадърници, наглеци, мошеници като Просто Киро, Рашков Дамаджаната, Кокорчо, някакъв Спецов, някаква олигархка Сербезова..... ??????????????????????????? %00 г. турско робство !!! 50 г. руско робство !!! Сега - просташко робство !!!! А сига с това робство !!!

75

Мунчо

преди 2 години

Сега гледах по телевизията декларациите. Как можахме да изберем да ни управляват най- бедните. Радев, Нинова .... живи да ги оплачеш....

74

Анонимен

преди 2 години

Нещо ми писна, да хрантутим този и онзи. 500лв на месец внасям осигуровки. Три пъти ми разбиват жилището, виновни няма. Чешат се по храстите. На мен в частния сектор кой ми помага.

73

Бивш

преди 2 години

Рашков, никога не си бил полицай. Като шеф на НСл.С. Винаги си преследвал полицаите. И сега не очаквам от теб нещо различно. Ти си срам за България!

72

Анонимен

преди 2 години

др.Рашков а кога ще изчистите служителите които вече седма година са на заплата и пенсия едновременно,кой не иска на двойна хранилка,както и цивилните които някои по на 70г.са на същото положение ДО КОГА?НЯМА НЕЗАМЕНИМИ.....

71

Кико

преди 2 години

Оставете организацията на протеста в ръцете на Рашкофф! Той се представи блестящо миналото лято!

70

пасарела

преди 2 години

Ха , Харвадецо , бягай с Лена да озаптяваш полицайте , вземи и Рашков за кадем !! Не се яде всичко що лети ! Тепърва ви очаква дръвцето .

69

СМЯХ....

преди 2 години

Нашия президент Румен Радев - е беден, като мишка....... Сам той е декларира, че притежава налични 5000 ЛВ... +.... Влог 2000 ЛВ....... Имоти - няма декларирани...!!.......Алооооооо..!????........ КОРУПЦИЯТА - РАДЕВ........ ДОЛУ ЛЪЖЦИТЕ.......!!

68

Гацо Бацо

преди 2 години

Разбра ,че излагаш МВР с твоите комунистически манипулации .

67

МИ КЪ

преди 2 години

ЗАЩО РАШКАВ ДА НЯМА МИЛИОНИ? С 50 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ, С 2000 ЛВ. ЗАПЛАТА, ВСИЧКО Е СПЕСТЯВАЛ, КАТО Е ЯЛ И ПИЛ КЪДЕТО ГО ПОЧЕРПЯТ... И ТЕ ТАКА.

66

Аз промяната

преди 2 години

Рашков ОТ БКП ЩЕ прави реформи в МВРУжас Рашков С 22 имота и незнам колко пари в сметки Рашков как стават тези работи с държавна заплата Само не казвай измислица за жената нотариус С клиенти като Тръмп ли Оставка Подмяната

65

nilesev

преди 2 години

По-големи смешковци никога не са управлявали България. Боко е направо титан в сравнение с тия. Ако не беше толкова трагично, направо да се пукнеш от смях. Патенцето Лена неразбрала, ама се изходила по въпроса. Боже, опази ни от тия.

64

Анонимен

преди 2 години

Заплатата не ти Аресва ? Решение има. Напускаш и почваш в частния сектор. Не може цялото население да са държавни служители. Тия заплатки нали се взимат от частният сектор. Или някой да работи за минималната и да плаща данъци, за да може, полицая който се бърка цял ден в носа да взима по 1500-2000лв. И какво правят? Ходят и тарашат младежи които пушат трева...

63

Xa-xa

преди 2 години

Рашков пак се объркал. Давайте му да пийне на този човек, Той май не е разбрал, че изборите минаха и продължава да ги подготвя :)

62

И ся?!

преди 2 години

КОгато вие е протестърите ви протестирахте две години, нямаше проблем. Когато някой протестира срещу вас, олелия до небето. Мне, демокрацията не работи така. Народът не е доволен от кабинета Петков и показва мнението си. Свиквайте, сега сте от другата страна на бариерата.

61

Анонимен

преди 2 години

Полицаите протестират за чест, а ръководителите за този, който плаща. Предвид, че всичко е свързано с Възраждане подозирам руски интереси.

60

Анонимен

преди 2 години

МВР блъскат хората, когато имат протест за заплатите си, сега със каква наглост ще правят протест ???