38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 - За ветрогенератори дори не трябват милиарди, а стотици милиони. Има хора, котио ещ се намерят. Навън вече има много българи, работещи за стотици хиляди евра/долари заплати на година, наврени във фондове, наврени в предпиемачески и инвестиционни компании - Работата е, че не се разрешава. А и още нещо - ние и не търсим в момента. Аз мога да докарам около 20 милиона инвестиции, ако условията са правилни. Познавам хора, дето може и до 200 да докарат. Назало е, все пак!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "Ако започне добив на шитов газ никаква Природа няма да остане че да се разхождаш." Ооо, да, понеже ти се разхождаш точно там, където ще се добива. Русофилите станаха за секунди "зелени". Иначе преди 5 минути обясняваха, как трябва да строим АЕЦ!

36

Хохохоооо...

преди 2 години

АБЕ, ТОВА ВИЦ ЛИ Е... ХАХАХААА???... "американците нямали уран".... ХАХАХААА..... НЕЩАСТНИ РУСОФИЛИ.. ЛЕЛЕЕЕЕ....

35

Дядо

преди 2 години

Изтървахме питомното,да гоним дивото

34

Анонимен

преди 2 години

Еколозите тбрява да бъдат бесени по дърветета, които така обичат. По този начин, ще бъдат едно с природата.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 - И десекти хиляди да са, бе! Имам 66 милиона дка обработваема площ, доста поустее. Или викаш, да не стъпваме и по тревичката, като ходим навън, че да опазим природката ...

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "Верно ли е така у Европата ?" Така са европейците. "У Европата" не всички са така: вижда се и с просто око.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Брей. Страшна зависимост. И какво като купуваш от тях ?" Пита ме каква зависимост имаме: отговорих ти. Явно не ти хареса отговора, затова продължаваш. Хайде сега си продължавай по пътя, ясен си.

30

В Черно море...

преди 2 години

Под 200-.м.е пълно със сероводород..... КАТО В шампанско вино. ПРОСТО ТРЯБВАТ СЕРООЧИСТВЩИ ИНСТАЛАЦИИ ЗА ВОДОРОДА.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Норамлен човек, живеещ в Европа, който разчита на собствените си възможности, за да напредне в живота и се ръководи от принципи на уважение и респект както към законите така и към останалите го заобикалящи. Щом се налага да ти го обяснявам, имаш сериозен проблем.

28

Анонимен

преди 2 години

гориво за АЕЦ "Козлодуй" от друг доставчик??? да не гръмнем кат Чернобил докат си правим разни опити

27

dada

преди 2 години

Американците не могът да обогатяват уран. Те също го купуват от Русия. Гориво за Козлодуй не може да се произведе в Америка. Нямат уран и нямат технология. Предателите ще купуват руско гориво от американците. ПАК ЩЕ НИ НАБУТАТ ЖЕСТОКО !

26

Анонимен

преди 2 години

До Шеврон - Айде стига с глупсотите. Ще заминат 100 дка годи и 200 декара ниви. Бууухууу! А сега, като не можеш да си позволиш хляба на цяла Добруджа, по-добре ли е, че спести 0.003% от нея, да бъдат превърната в гаранция за енергийната независимост на страната ни?

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Я кАжи ква ти е зависимостта от руснаците по-конкретизирано ? Кво те карат да прайш дето не щеш ?" Например да купуваш ядрено гориво от тях, защото са те накарали да купиш тяхна технология. Други въпроси имаш ли?

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "В днешно време европеец вече май не означава нищо хубаво." За русофилите никога не е означавало нещо хубаво, тъй че защо си кривиш устата?

23

В Черно море....

преди 2 години

Има газ за всички.

22

Румен

преди 2 години

Тука блока в г. Милев от руснаци вече е тихо. Няма движение.

21

Анонимен

преди 2 години

Затова българските русофили напираха за Белене: за да сме още по-зависими от руснаците.

20

Румен

преди 2 години

Не съм нацист , а мултилателарист. По точно европеец

19

Ама

преди 2 години

вече са продадени