280

Анонимен

преди 2 години

То и ковид мерките причиниха повече смърт от вируса ама нема проблем

279

безпартиен

преди 2 години

на мен нито бойко нито кирчо са ми давали пари....но като гледам между тия некадърници и герб - разстояние от земята до луната

278

чети етикета

преди 2 години

стъкмистика на квадрат

277

симо втори

преди 2 години

КЕ ПАДНЕ ВСИЧКО, БОКО ГО НАПРАВИ ТВА.СЕПТЕМВРИ КЕ ИМА ДЕФЛАЦИЯ

276

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 "...оставка, киро и кокоро само лъжат, само плюят предишните и нямат идея как да се справят." Кирчо и Кокорчо са само мънички клети марионетки на на по-голямата клета марионетка мУн-Чжоу Кревльовски, който се прочу с великата си некадърност и простащина, и когато преди година Хироу Мустафа го погледна благосклонно, му...ньо си помисли, че едва ли не от САЩ са го забелязали - да де, ама НЕ са! Само дето наш мУн-ьо се разкрачи между САЩ и решетников, пък пари НЯМА!

275

Анонимен

преди 2 години

През 2013 г.когато вдигнаха цената на тока всички излязоха на протест..А сега какво....всичко е наред. Най тъпия народ.

274

Анонимен

преди 2 години

Като четя тея коментари, ще каже човек, че ГЕРБ има 95% подкрепа, а останалите не са гласували за ПП. Ммммхмммм ....

273

чалга по харвардски

преди 2 години

Четворната коаиция ПП, БСП, ДБ и ИТН е доста по зле от тройната коалиция БСП, ДПС и царчето. България върви към пълна разруха последната година. От държава която строеше магистрали, булеварди и спортни зали се превърнахме в държава с хиперинфлация, режим на тока и фалиращ дребен бизнес. Промяната е катастрофална!

272

Анонимен

преди 2 години

Ами КОМУНЬОизъм бе - вие какво друго очаквате? За няколко месеца череповските Юмручковчета ос....раха цялата ни махала, част от парка и Перловец, човек не можеше и носа си да си покаже навън - такава гнусотия и по татьовски време не е имало! Гнусотия до шия - в буквалния смисъл на думата, а в пресата - веше ШЕСТА година Мун-Чжоу диктаторства и менторства колко гнусен бил Бокото, а за собствената си СМРАД и произтичащата от нея мизерия хич не му дреме. Важното е цар киро и юмручкото да КРАДАТ!

271

Анонимен

преди 2 години

286 Днес в Люлин на пазара пред баничарницата има пейки пенсионери платени *** на Бойко, погледнах закуската и с радост споделиха,че една баничка е 2 лв.КАКВИ *** СЪНУВАТЕ!СИРАНЕТО ВЕЧЕ Е НА ЦЕНАТА НА КАШКАВАЛА ОТ ВРЕМЕТО НА БОЙКО!БОЙКО УМЕЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА! ТЕЗИ СА НЕКАДЪРНИЦИ!

270

честита промяна !!!

преди 2 години

Станах привърженик на Борисов откакто падна от власт! Не съм си помислял дори, че може да дойдат на власт такива мошеници и наглеци!

269

почтен

преди 2 години

Ако Аз управяах България нямаше да се краде - по улиците потекоха реки от мед и масло !

268

Анонимен

преди 2 години

Много ми са жалки разни другари, които все още обясняват некадърноста на Кирчо и Кокорчо с ГЕРБ. Другари мина цяла година от както Борисов не е на власт и е смешно, че няма какво да кажете. Хубавото , е че в магазина се сещате по цените за промяната.

267

Анонимен

преди 2 години

До Въпросчета 2022 Е С НАЛИВА САМО ТЕЗИ ПАРИ , КОИТО СА ИЗЛИШЪКА ОТ ЗАРАБОТЕНОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА.

266

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 286 - Има няколко агенции за такива работи. Не се печеили много, но като си затънал и нямаш работа, за 1000 лева ... ще пише глупсоити по цял ден.

265

Анонимен

преди 2 години

Тролчета-калинки яко са налазили и тез коментари . Чудя се ,толкоз много кинти ли отмъкна тиквата , че плаща яко или тролчета- герберасти са съгласни и на трохи , за да останат на хранилката (която вече ле-е-е-кичко се изплъзва ) ?! Така е - свикнеш ли веднъж на лесни кинти ,на какво ли не си готов, за да няма изненади (отзад ) !

264

Въпросчета 2022

преди 2 години

Камелия , ти да не си комунистка, че на тях все друг им е виновен? Какви са точно грешките на ЕС? Че наливат пари в БГ?

263

Анонимен

преди 2 години

В следващите 2-3 години ще разберете смисъла на приказката " след комунист трева не никне" ... Пак гласувайте за Тошко Африкански ...

262

Анонимен

преди 2 години

Като нямат хляб да ядат пасти (Мария Антоанета). Като нямат пари за краставици да ядат луканки (Кирето).

261

Анонимен

преди 2 години

Браво на Кирчо и Кокорчо, че си спазиха думата за промяна. Все пак цените да станат двойни и тройни си е промяна Другарите-чалгари си получиха заслеженото, ще мизеруват и гладуват и то по харвардски. Честито на ба..лъ..ци.те.