21

Анонимен

преди 2 години

Не ни плашете с тоя измислен вирус, стоим по 10 дни вкъщи задето ни е текнал леко сополът. В момента има грип, от който наистина може да ти се изправят косите, а това вашето е пълен смях в сравнение с него. Няма да се боцнем, точка!

20

Математик Ватенков

преди 2 години

Тоз професор пак пиян са го намерили за интервю!Несвързани приказки нямащи нищо общо с това дето вчера е казал!

19

пена

преди 2 години

Това как се връзва с новината за 180 жертви от сутринта?

18

Оги

преди 2 години

Тренда на Витанов му се е пречупил, сега трябва да чака нови инструкции от харвард.

17

Анонимен

преди 2 години

Докога ще слушам за сънищата на този екземпляр ?! Пратете го при оня клоун Кантарджиев да търси таланти по БТВ !

16

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до "Витанов" и загубих интерес

15

Име

преди 2 години

До Да 15, това че е учил, не означава, че не е продажна душица. А Вие изкарайте главата си от г**а си, и се огледайте.

14

Име

преди 2 години

Този господинчо да си прибира репродукцията и да се скрива.

13

Да

преди 2 години

*** народ, ей. Какво искате от професора. Крив ви е, че всичките му (то не е гадания, а математически прогнози) думи се случват, от началото на пандемия та до сега. Хайде хора, които са учили на една трета от неговото учене, (ако могат) поне само да четат и мълчат, а?

12

Анонимен

преди 2 години

Витанов, как разбра, гадателю, като масово не се тестват с pcr и не попадат в статистиката, дори по училищата ги прикриват.

11

Ха ха!!!

преди 2 години

Витанке - вчера викаше че Омикрона в България се пречупил. Я обясни защо? Защото не се боцкаме? Защото не носим Маски? Защото имаме 'най добрата' Здравна система? Като жокер ще ти дам още един оговор - защото обичаме винце и ракийка в компания (без маски)

10

Възмутен

преди 2 години

Тоз самозвания математик и професор след нова година предсказваше точно обратното..че на 15 февруари настъпвал апокалипсиса с по 100000 заразени на ден и яко ще се мре!Този сайт редакцията му да не е в някоя лудница че само На луди професори четем какво 7м говорят звездите бе!

9

Анонимен

преди 2 години

Не думай! :):):)

8

Анонимен

преди 2 години

Гълтай си сам зъбите витанов да не идвам от село

7

Не!

преди 2 години

Чудно, как в държава с реално вакснати 20% (другите са менте) и мерки на хартия никога не стигнахме 70к на ден като в Австрия? А, да не забравя, в Африка омикрончо е на изчезване, а не знаят смъртност от него какво е. Няма а ви мине номера с ваксините, точка."Все още е трудно да се осъзнае какво точно означава, че българите единствени се пpoтивoпocтaвиха на мaсoвo нивo на една велика сила, която почти пoдчини света. Като Дaвид пред Гoлиaт."

6

Перниканец

преди 2 години

Тук има неписано правило да се дава трибуна на възможно най-големите олигoфpeни. Прилича на фрийк цирковете от миналото - колкото си по-неспастрен, толкова си по-интересен на публиката.

5

Не!

преди 2 години

Витанка, ама недей така, виж от СЗО какво говорят ""Приливната вълна" на Омикрон се насочва към Източна Европа". За невакснатата източна Европа вълни до дупка :Д

4

Анонимен

преди 2 години

Добре, че беше тоя галлфон да ни уведоми.

3

Анонимен

преди 2 години

Махнете мерките тогава!

2

Гробаря

преди 2 години

Чекай ве... а къде отидоха ония ДЕСЕТ ХИЛЯДИ умрели дето ни ги обеща ? Щото ние още чакаме и предишните 10 хиляди. .... Царството на Омикрона ..... хахахаха. Шъ умръ . Сам ще си стана клиент с вашите смешки.