250

До анонимен 237

преди 2 години

".. .това не е Джорджия".......Коя Джорджия? Щат Северна Джорджия? Щат Южна Джорджия? Островите Южна Джорджия? Изрази наболелата си душица по-ясно!

249

мдаа

преди 2 години

Не им стигна дървесината на Коми за направят ковчези за всички и затова се оттеглиха. украинците им бяха подготвили кървава баня а светът гладна зима.

248

БПФ

преди 2 години

До Путин чаоКакво са капитулирали, бе вафла - хората от самото начало си казаха, че армията им е в района на учения и че изобщо нямат намерение да нападат украйна. Всъщност изобщо не са били на границата, а на сто и повече километра от нея. Е, свърши им учението, прибират се. Ти да не искаш да се заселят там за постоянно?

247

Масквабад

преди 2 години

Най-големият мюсюлмански град в Европа е Масква 5 милиона мюсюлмани. Путин се е видял в чудо, скоро в Масква няма да останат руснаци и руснаците ще трябва да се местят в Украйна. Така че ако утре няма война след месец два със сигурност ще има.

246

Анонимен

преди 2 години

И сега мириканците требва да се прибират, що бензин и нафта изпотрошиха залудо, за *** ми- дойди ми, после цъкайте с език като гледате цените по бензиностанциите! Тия танкове, самолети, кораби eat. да не би да са на вода? Всичкия гяволък на политиците го плащаме ние- народите ( прости)!

245

Анонимен

преди 2 години

Путин ги изтегля понеже свършиха мунициите, то всичко свършва по някое време

244

не може да бъде!

преди 2 години

Наложи се руснаците да се изтеглят,това е положението.Путин е поискал от западните медии и разузнавателни служби да му кажат точния час,в който трябва да нападне Украйна и те любезно са му отказали!?И сега виждате колко непочтено и невъзпитано постъпва- оттегля се!

243

Анонимен

преди 2 години

Путин е поискал ултимативно гаранции за сигурността на Русия, но не е очаквал такива. При отказ той си запазва правото на военни и военнотехнически отговори, така че кой ви е казал, че кризата е свършила -- тепърва ще се разгръща в други сфери, сащ са срещу Русия и Китай.

242

Перчо

преди 2 години

До 273-ЗАЩО-Русия не я искат в НАТО.От 100 г. искат да и прилапат природните ресурси.Ако влезе в НАТО как ще стане това.Един американски съветник казва в интервю,че от края на ВСВ основната цел на САЩ е да не допуснат сливане на руските ресурси с германските технологии.Това е общо взето.

241

Анонимен

преди 2 години

Само луди хора според Захариева смятали,че Русия ще нападне Украйна.Тя Путин ли има предвид?Нали той изпрати ултиматуми до Сащ,Нато,Украйна и тн.Заплаши с военно решение ,ако западът не изпълни условията!

240

Анонимен

преди 2 години

Чакайте сега,ултиматуми имаше ли?Защо беше ултиматумът от декември ,съчроводен със заплаха за военно решвние по думите на Путин.Вие забравихте това!

239

Дребосъка се уплаши

преди 2 години

Дръпна му се фашкиятa на кремълското жуже, ама да е живо и здраво.

238

Анонимен

преди 2 години

Путин си подви опашката ФАКТ, но според бг русофилите го е направил грациозно и с шахматна прецизност :))))) Както и да е, щатската диверсия с посочването на дати за нападение си свърши работата- САЩ VS Русия- 3:0 за момента!

237

Анонимен

преди 2 години

До 280 Само да можеше да сме щат на Америка щях да благославям Бог и да викам Алилуя! Ама не, руската камора ни направи бензина 3 лева и още ще скачал...да беше само бензина ами то всичко дето си го позволяват ми при Бойко сега го гледаме през витрината- руска промяна

236

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ковида свърши, войната също, какво ли следва?

235

Путин чао

преди 2 години

Вaтниците капитулираха за пореден път

234

Анонимен

преди 2 години

Те се изтеглят,а Юмрука ги събира?!ХахахаСетила се Мара?!Само имитира дейност Нищоправещия!

233

ХХХ

преди 2 години

Докато Русия "ще превзема" Украйна ......една псевдо-нация тихомълком малко по малко завзема редица страни .....Сега същата тази псевдо-нация ще взема (разбира се без пари и война) военната база в Кабиле (Ямболско) .....щели да махнат БГ войниците и да сложат около 1200 американски *** да ни бранят от Русия .....ами направо да правят България поредния Щат да може да ни "бранят" по добре от Сомалия ...аааа това от Русия де ...

232

мдаа

преди 2 години

До Защо? - щото като разделиш хората на два лагера, правиш яките кинти от конфликтите, като ги насъскваш едни срещу други, докато се печеш някъде на плажа. Плебсът е с толкова умрели мозъчни клетки, че му дай само да мрази някого, защото някой така му е казал.

231

Анонимен

преди 2 години

Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна.</strong> Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова пред телевизионния канал Rete4, съобщава TeleTrader.Критиките й бяха насочени към изявления на Белия дом и "Даунинг стрийт".Тя подчерта, че