158

Анонимен

преди 2 години

До 193 А ти точно се се насмукал с лосион ***.

157

Благодаря

преди 2 години

На другаря Ленин за измислената УкраинаАбе умници защо няма военно положение в Украина, а има военно положение в Канада?Tucker Carlson Tonight FOX News.

156

Анонимен

преди 2 години

До 192 Руската плочаРано днес си са дрогирал беГендар !

155

Руската плоча

преди 2 години

Украинците са прости марионетки, руснаците са прекрасни, Украинците са прости марионетки, руснаците са прекрасни.....

154

Анонимен

преди 2 години

психясването излиза извън контрол, медии, правителства на десетки държави. ясно е вече че ще започне война, защото е планирана от САЩ чрез провокация на простите марионетки украинците

153

Анонимен

преди 2 години

До Веселинь Искаш да ме видиш ли? За съжаление нямам път към психиатрията, пък тебе не те пускат навън. Та. Сори. Ще си останеш с мечтата.

152

Анонимен

преди 2 години

Стара Велика България - тръгнал ли си е Аспарух от там? Тръгнал си е. Е като освободиш едно жилище, какви претенции можеш да имаш 1350 години по-късно?

151

181 А защо

преди 2 години

направо не си се върнете в степите та да ни е спокойно на балканите?

150

Нямате ли

преди 2 години

специалисти да ви обяснят Kruger-Dunning ефекта? Аз съм търпелив ама за 30 години и моето търпение намалява.

149

Анонимен

преди 2 години

До 174 Също като тебе, До 21/06/1941 и Хитлер сигурно точно това е повтарял: "Ние не сме агресор", "Ние само се отбраняваме", "Ние сме провокирани".

148

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

За да разберем гърците,нека прочетем отново,че сто и двадесет хиляди гръцка живеят на древна Българска Тракийска територия. Копнея за разрушението на САЩ,Англия,Израел и Гърция! Не човешки същества ,а евреи!

147

Анонимен

преди 2 години

Знаем. Знаем. Руснаците са пуснали развалената плоча, че НАТО са лошите и ще я въртят до безкрай. Англисаксите -лоши, руснаците - добри. Това е опорката. А кой нападна Крим?

146

Анонимен

преди 2 години

Русия вече веднъж е нападала Украйна и отхапа Крим. Факт. Значи много вероятно случката да се повтори и потрети. Апетитът идва с яденето. А тука руския *** се мъчи да убеждава от името на путин, че нямали враждебни намерения.

145

Анонимен

преди 2 години

Агресорът не е Русия. Русия няма полза от никаква война, нейната политика отдавна е обявена като отбранителна. Агресорите са натовците, които провокират Русия към война с тях и за пред света правят така, като че ли Русия ще напада Украйна всеки момент. Както винаги просто една подла игра на натовците. Нищо ново.

144

Анонимен

преди 2 години

До 172 Ти това в ролята на какъв го казваш? Лично путин ли ти го сподели? Откъде знаеш от какво се опасява путин? В пасолството на инструктажа ли ти казаха?

143

Анонимен

преди 2 години

Единственият който се опасява от война е Владимир Путин, но не война с Украйна, а с англосаксите от НАТО. Повтарям за бавните, че Русия няма никакви враждебни намерения спрямо Украйна, а се опитва да се опази от натовските орди, което се представя в западните медии като еднолична руска провокация. Естествено това е двойна подла игра на натовците, които искат да направят да изгледа така, че Русия ще нападне Украйна, вместо подготовка за отпор на НАТО. Оборете ме с аргументи и факти, а не с минуси

142

Хахаха

преди 2 години

До 164 Руската истина - най-хубавата истинс. Руската - пропаганда - най-хубавата пропаганда.. всички други са лоши. Нещо неясно?

141

Анонимен

преди 2 години

Лъжец си ти, град Козлодуй. Изпечен лъжец и манипулатор. Отговаряш си сам на незададени въпроси с позитивни отговори и очакваш някой да ти приглася.

140

Анонимен

преди 2 години

Провокациите на западната пропаганда, че Русия самостоятелно и еднолично е решила да обяви война достигнаха най-високите си нива. Хората на запад даже не се замислят за истината и просто пригласят на официалната пропаганда там. А руските власти отдавна обявиха намеренията си, че нямат никави намерения да водят каквато и да било война с Украйна. При този агресивен западен наратив, Русия се опасява единствено от НАТО-вско нападение и това е причината да предислоцира войски. Нещо неясно?

139

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

МИР МИР МИР