36

инж. Ганев

преди 2 години

Като ви говорих за енергоефективни уреди за отопление, се пэнявихте пред клавиатурите...смешно ви беше, скъпи ви се струваха.

35

филия с мас

преди 2 години

Боко правилно предупреди за мазнинката. Нямаш ли я, мизерия и глад те чакат!

34

Щом

преди 2 години

Байдън лъже, значи всички възпитани в САЩ политици лъжат.

33

Анонимен

преди 2 години

Нещо за пелетите миналото лято 360 сега 760,.....

32

izh

преди 2 години

Koрпорация "Петолъчка" вече реализира първите приходи. Сега чакам да видя къде ще инвестира печалбата. А на маломислещите избиратели и съфинансисти на комуномутрите "НАЗДРАВЕ и до нови избори"

31

Ток, вода и...

преди 2 години

...парно няма да поскъпват, а бензинът ще стане безплатен!....Продъпжаващата промяна все повече ми харесва!

30

МАФИЯТА Е ПО УЛИЦИТЕ

преди 2 години

Убийства, Кражби, отвличания, обири, инфлация..след 10 години спокойствие при управлението на ГЕРБ, СДС, ПАТРИОТИ....Днес ОФ-РАДЕВ.. БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС /БКП.. върнаха мутрите на улиците...

29

Хаха

преди 2 години

Тия плачат вече не за протести, а за кютек. Откакто Сорос ги постави да ни "управляеат" някой да е чул нещо да са направили, освен че вдигнаха цената на тока 5 пъти, и цените на всичко излетяха. И в криза е и оня чалгарина, на който уж-"неговата" партия гласува в парламента всяка прищявка на Сорос. Нали не смятате че ПростоГлупака ги измисля всичките дивотии, чрез които да ни тормозят и ограбват.

28

пияница мистик

преди 2 години

Няма да поскъпнат точно както субсидията за партиите стана 1 лев (според Славуца гея) :)))

27

Реалист

преди 2 години

Няма да се учудя, ако тези просто се готвят за нови избори през лятото! Ако го слушаме Този, ще си назначат КЕВР ,който да задържа цените, и който дойде след новите избори...да се оправя!

26

Анонимен

преди 2 години

Ми икономисвай те, беще се къпете един път седмично, няма всеки ден, няма да пускате парно, ще се завивате, ще свиквате на студено, няма и да готвите, ще купувате храна и така сметките ще паднат!

25

така го разбирам

преди 2 години

По-висока цена на тока - оставка

24

Анонимен

преди 2 години

мен веднъж ме лъжат ..и повече не вярвам.

23

Васко

преди 2 години

Ако не харесате новите цени на тока,газта и водата, и че няма да Ви останат пари за хляб яжте пасти.Жената на премиера ги предлага!

22

Анонимен

преди 2 години

Ти кой си? Не те знам, но явно си от групичката на ПростоНаглите. Щял да настоява ... хаха, а пък оня другия 3 месеца се ровил в Гугъл за да излезе накрая и да представи на прокуратурата изрезки от вестници и сайтове. Това и ние го можем, а пък за троловете да не говорим. За това ли ви пльоснаха там - да ни баламосвате с жълти сайтове и "настоявате", а междувременно да ни крадете като вдигате цените на тока и на всичко. Щял да ни компенсира, как бе - като ни откраднеш 10 лв и ни върнеш 2лв, А?

21

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Хората които са поробили българската нация, всъщност искат вие мен да ме мислите за болен и да не се занимавате с мен !

20

Анонимен

преди 2 години

ходи при жената на цар Киру да си купиш пастичка

19

Анонимен

преди 2 години

Лъготят ни!Искам да съм *** в щата Алабама?!Хахаха!

18

анонимен

преди 2 години

Какво ще пееш ти,незнайна калинка,ама от новите,когато токът все пак ще поскъпне?Няма значение дали след мораториума или малко по-късно.Пак ще са виновни я световният империализъм,я предишното управление,я Сатурн в Скорпион.Махайте се докато не сте направили повече бели отколкото можем да понесем.

17

Анонимен

преди 2 години

Е как така ,милите им ЕРП на всички правителства до сега работяха на тях )да не стане как при операторите уж нямаше да увеличават така се канеше Корнелия Нинова ще ги да ги глобява по 30 000 лв.,ехо ми тия глоби нищо за оператор просто ги плаща и продължава да ни тероризират