122

Анонимен

преди 2 години

До 126, Не е нужно да влизате в обяснителен режим, имате голям плюс от мен. Затова,че сте спестили квалификациите също Ви поздравявам, но те също няма да го разберат.

121

Анонимен

преди 2 години

Имаме само един истински лекар и това е д-р Мангъров. Всичко истонали професори, доценти, академици, научни работници от БАН са пълен таашак. Иначе искат и реват само за пари. Тази нафталинова ненормална бабичка откъде я изкопаха? Сибира пари за унуците.

120

Анонимен

преди 2 години

Нашите професори само преписват чужди мненив без въобще да се съобразяват с Държавата Аз едно авторско мнение не видях освен това на Мангъров който работи години в инфекциите другите дамо преписват

119

Анонимен

преди 2 години

Като обиждате просташки възрастната професорка, се имате за много големи мъже ли? Това ще повлияе ли по някакъв начин на вируса и на хилядите българи в бг болници, които се борят за глътка въздух?

118

Поручик Ржевски

преди 2 години

Трудно е тука, щото нямаме хиляди селяни с трактори да ви изринат за компост. В Канада, Париж, Хага всичко с трактори и камиони е блокирало градовете. Ще видиш едни мерки.

117

Анонимен

преди 2 години

Смеят ни се на акъла и предразсъдъците. Това означава!

116

не трий!

преди 2 години

Трудно е да ти гледаме повече гнусната глава и още по-гнусните думи, излизащи от нея.

115

Анонимен

преди 2 години

"Това, че сме последни по ваксинация, непрекъснато предизвиква интерес най-вече от страна на СЗО, но и от страна на други държави" - колко интересен изказ, с който ни се казва, че не могат да се примирят, че поне планът колко души трябва да бъдат набодени поне засега остава неизпълнен.

114

Харабейшио

преди 2 години

Бостанско плашило! Чакат мейл с инструкции!

113

до 114

преди 2 години

..е защото ВАКСИНИРАНЕТО е подобрило с нещо епидемиологичната обстановка. Разхлабването и затягането на мерките е чисто АДМИНИСТРАТИВНО/ПОЛИТИЧЕСКО решение БЕЗ каквато и да е здравна логика. Всъщност, след като постигнаха заложения "норматив" на набучени хора, за правителствата на Запад, няма значение, че заразяването си продължава дори с по-високи темпове от преди. Накратко, целта на занятието беше да се НАБИЯТ ИНЖЕКЦИИ, а НЕ здравето на хората. 5. Това НЕ са "ваксини" освен на думи.

112

До професорката

преди 2 години

Бабче ! Некролога ти виси от джоба. Каквото и да правиш, свършва лапаницата от Ковид мерките за всички като теб нищоправци от НОЩ, комисии съветници и математици. Знаем че нямате интерес да обявите край на мерките, защото ще ви спрат кранчето на хонорари добавки за първи линии, окопи,бункери и ръкопашни боеве ! А всъщност хората които имат спешна нужда от помощ не ги приемат в болниците ?!

111

До 114

преди 2 години

Ще си спестя квалификациите, които най-добре биха описали нивото на аргументацията ти.1. За един МИСЛЕЩ човек, това че ххх души са направили еди какво си НЕ е доказателство, че това нещо е правилно и полезно.2. Има разлика между страх и критично мислене. Такива като теб си сложиха ОТ СТРАХ нещо в експериментална фаза с неясни последици. Мен НЕ ме е страх да се изправя срещу вируса с естествената си защита - и всъщност го прекарах.3. Това, че във ваксинираните страни разхлабват мерките НЕ...

110

БАЧКАТОР

преди 2 години

Тази става само да плаши децата. Моля ви, не я показвайте повече!

109

Анонимен

преди 2 години

А СТИГА! НЯМАТЕ МЯРКА!

108

Анонимен

преди 2 години

Отпадане на мерките срещу нещо съчинено като пандемия....В момента се възстановявам от грип, който си карам всяка зима, горе-долу по едно и също време. И лекувам по един и същ начин - с чай, мед парацетамол и микс от важни витамини и минерали. Това нещо, което сега ме убеждават, че било ковид, и какво ли не. Два дни след отшумяване на симптомите имах жестока кашлица, ако бях в болница, щяха да ме тъпчат с антибиотици и да ме уморят! А то си мина от самосебе си

107

Анонимен

преди 2 години

Моите уважения, но си се продала за жълти стинки. Вече 2 години минаха и вирус не ми е потропал на вратата. Последно карах варицела преди 20 години. Едва оживях, ама нямаше патардия по повода.

106

Анонимен

преди 2 години

Кога ще свършат мерките като оползотворите всичките ваксини с изтекъл срок на годност ли

105

Анонимен

преди 2 години

Бабо а ти знаеш ли че в твоята Великобритания нито един нее с такива ваксини каквито са ни сложени на нас като деца. Там не се ваксат нито като деца нито като възрастни. Капиталистите не ваксинират безплатно както нас ни ваксинираха по времето на бай Тошо. Те затова *** кат мухи от най дребни заболявания. Но това ти бабо няма как да го знаеш щото си много учена а мозъка ти изтича отзат под кръста. Ще гориш в АДА. Бог ти е приготвил вечният огън при опашатите и рогатите.

104

Анонимен

преди 2 години

На ковидарките времето им изтече. Вече не са интересни. И зелените сертификати да си ги навият на ролце и да си ги дислоцират . Знаят къде.

103

Анонимен

преди 2 години

Туй на снимката костенурка от тези дето живеят по 300 години ли е ?