79

Дядо от село

преди 2 години

Дай боже, всекиму..

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118Кой би си направил труда да слага ракия в 10-литрова туба за вода ? Каква му е печалбата, 0 стотинки ли........хахахаха :))) Ако беше само за "наши хора", челяка дето е взел тубата немаше да се оплаче в магазина :)))

77

Дозатор

преди 2 години

Отвратителна работа , къде ? За един приятел питам

76

kirasirrav

преди 2 години

Щом е на тези градуси - 43 значи си е наистина домашна. Те фалшивите ги докарват някъде 36-38. Като сме мерили никоя не е стигала 40. Така че не е нелегален алкохол, няма да се прецакват така, друга е някаква грешката.

75

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че това е некаква обърквация, обаче възниква въпроса, как ракията и трапезната вода са свързани, мейби имат един собственик, знам ли :)) Иначе купешката ракия си е жива отрова, нито е мека, нито е качествена, по добре да си вземеш некоя домашарка от некой чичак :)) Много странна статия, не знам :))

74

Анонимен

преди 2 години

До Яна - Ми хубу мa, га не та кфемии махай са от тука ***

73

Анонимен

преди 2 години

Как позволихме за 30 години да ни превърнат в толкова неграмотно и дивaшко племе...

72

Анонимен

преди 2 години

Братя някъде там има извор с минерална ракия, но Сорос го държи в тайна за да мобе да си пробутва долнопробните ирландски усикита... всички сега събота и неделя да обиколим горите и планите белким го намерим ...

71

Хаха

преди 2 години

Още един случай на объркана партида. Като бананите с кока, дето ги бяха заредили в един супер. Тоя ракиджос вече трябваше да е по регалите я като Ямболска, я като Пещерска...Ще има наказания.

70

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли на пропадналите балкани.

69

Яна

преди 2 години

Коментарите само потвърждават казаното от мен. Иначе мечатата ми беше да не живея сред такива хора, като вас и съм щастлива, че това се изпълни.

68

Анонимен

преди 2 години

До аман от пияницци 94Пише че била пивка ракията в статията, иначе съм съгласен донякъде с теб, все пак е в 10 литрова туба за вода ракията, не знаеш какъв и е произхода :)) Това е много странна статия, кой си е направил труда да сложи алкохол в 10 литрова туба, направо мистерия......хахахаха :)))

67

Анонимен

преди 2 години

Всичко по веригата трябва да се спука от проверки. Разбирачите от алкохол, как разбирате, че е хубава ракията...? Като опитате нали? Не знаете ли, че има отрова, с която ще се натровите само като я помиришете, а не да ударите една глътка за дегустация. А как се пазим да не ни ваксинират??

66

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Голяма новина, даже и статия написахте че да знае този дето е изгорял с ракията.

65

Пурко

преди 2 години

Думата беше Б.,О..,К.Л.УЦ.И!!!!!

64

Пурко

преди 2 години

Ей такива стоки да пускат,а не западняшки ***!!!!!

63

До ИТ 87

преди 2 години

Провокатор смешен! Знаеш ли колко стрева лабораторно изследване на етилов дестилат? Гледай си там компютрите и не се намесвай в процеси, които изискват посветеност. Айде бегай да играеш CS

62

бански старец

преди 2 години

дай боже у всеки магазин

61

до 93

преди 2 години

До АнонименПодобен алкохол самоделка преди 3-4 години уби няколко човека в Якоруда. та този алкохол от пазарите видяхме какво представлява-чиста отрова.

60

До 74

преди 2 години

Хабир Ибн Хайан, (721-815) е изобретателят и откривателят на аламбика. Ако беше го открил по времето на древните Елини, Римляни и Траки щяха да пукат и ракия. Та не ми обяснявай бог Бакхус с какво е свърза въпросът е принципен.